Trufele scad nivelul glucozei din sânge
Modificările genetice ale trufelor, testate în Marea Britanie, vor permite creșterea accelerată a acestora, într-un răstimp de trei ani față de șase, cât este necesar în prezent în natură, relatează „Daily Mail”.
Pline de proteine, aceste ciuperci speciale aduc organismului aminoacizii necesari dezvoltării armonioase a mușchilor și menținerii densității oaselor.
În același timp, trufele au un nivel foarte scăzut al carbohidraților, fiind recomandate celor care vor să-și mențină nu doar o greutate optimă, ci și un metabolism în stare de funcționare optimă.
Bogate în fibre, cu 20 de grame la o porție, aceste delicatese sunt campioane ale sănătății tractului digestiv.
„Fibrele din trufe se dizolvă, transformându-se într-un gel care ajută la scăderea nivelului glucozei și al colesterolului din sânge”, arată Mayo Clinic.
Foto domeniu public
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
Adauga un comentariu