Noutăți

Aberațiile secolului: în Norvegia părinții nu au voie nici să ridice tonul la copii iar minorii își pot da în judecată părinții

 •  
 •  
 •  

Oricât vor comenta corecții politici spălați pe creier de atâta europenism, libertăți și drepturi absurde ale copiilor, Norvegia, ca și multe alte țări așa-zis civilizate din occident, au construit legi prin care să poată manipula destinul copiilor, chiar și împotriva propriilor părinți. O metodă eficientă de a prelua controlul asupra vieții lor încă de la câțiva ani.

Este una să funcționeze instituții menite să protejeze copiii de abuzurile unor animale bipede care trăiesc printre noi și alta să ajungi ca părinte în situația în care să nu îndrăznești nici măcar să îți cerți copilul pentru vreun lucru rău pe care l-a făcut, de teamă că statul va considera că acest lucru este un abuz și o să vină să ți-l ia.

Haideți să ne imaginăm un scenariu: un copil rebel se dă cu fundul de pământ, țipă și nu vrea să se ridice de pe jos, în plină stradă. Dacă într-o astfel de situație îl cerți sau îl ridici cu forța, conform legilor norvegiene, acțiunea ta ca părinte reprezintă un abuz iar vânătorii de copii de la Barnevernet s-ar putea să vină să ți-l ia. Vă puteți imagina o așa de mare aberație? Pur și simplu părinții din Norvegia sunt lipsiți de orice instrument de coerciție împotriva propriilor copii, fie și o dojană pe un ton aspru, ca nu cumva copilul să fie “lezat”.

Mai mult decât atât, legea norvegiană te obligă ca părinte să iei foarte în serios părerile copilului încă de la șase ani. Dacă n-o faci, iar copilul este tras de limbă la școală sau la grădiniță și se află că părinții nu i-au dat sau nu l-au lăsat să facă nu știu ce, Barnevernetul o să fie cu ochii pe tine pentru că, evident, ești un părinte rău. Mai mult decât atât, de la 15 ani, adolescenții pot și sunt încurajați de stat să te dea în judecată ca părinte, pentru orice aspect care ține de educația și viața lui socială și care este în contradicție cu înțelegearea adolescentului.

Cu alte cuvinte, legile norvegiene îi leagă de mâini pe părinți și îi pun cu totul la cheremul capriciilor și iresponsabilității propriilor copii. Iar în acest fel, statul norvegian le controlează oamenilor maturi viața, într-un anumit fel, pentru că oricând un copil poate fi manipulat de un psiholog să declare lucruri care să îi decadă din drepturi pe părinții care deranjează statul norvegian.

Mulțumită Evenimentul zilei, care îl citează pe un jurnalist de la Deutsche Welle, autor al unei investigații în legislația norvegiană, vă putem oferi un articol din legea care le permite vânătorilor de copii de la Barnevernet să țină sub teroare mii și mii de familii norvegiene: ”Copilul nu poate fi supus violențelor și nici altor tratamente de natură să-i afecteze sănătatea fizică sau mentală. Această interdicție are în vedere inclusiv violența aplicată în scopul educării copilului. Recurgerea la violență și la acte supărătoare sau menite să inducă spaima sau la alte conduite lipsite de delicatețe față de copil este interzisă.” (Capitolul 5 Secțiunea 30).

Cu alte cuvinte, nu poți nici să te uiți dojenitor la un copil pentru că, potrivit legii, ar fi un act lipsit de delicatețe!

În concluzie, sistemul norvegian pare mai degrabă un experiment social prin care se exersează atomizarea familiilor tradiționale, preluarea controlului asupra viitoarelor generații, pe care statul le poate îndoctrina fără ca părinții să poată interveni. În același timp, același stat norvegian pare hotărât să le dea tot mai multe drepturi pedofililor (prin coborârea vârstei pentru accept sexual) și zoofililor (care au în Europa nordică chiar și bordeluri cu animale).

Experimentul norvegian trebuie cu atât mai mult înțeles și contracarat, cu cât nu va trece mult timp până când se va dori introducerea lui și în alte țări, inclusiv în România. Nu uitați că în spatele Barnevernet se află și un membru Bilderberg. Iar asta spune multe!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

25 Comments on Aberațiile secolului: în Norvegia părinții nu au voie nici să ridice tonul la copii iar minorii își pot da în judecată părinții

 1. http://republica.ro/cazul-bodnariu-barnevernet-poate-poftiti-si-pe-la-noi

  Cititi si veti vedea ca se va incerca impunerea unor astfel de aberatii si la noi cu sprijinul acelorasi “tineri frumosi si destepti”…Am observat fenomenul de ceva timp si pot spune ca cei care sunt subordonati ONG-urilor sorosiste(cea care scrie articolul este membra World Vision Romania) sau sunt finantati de Soros pe diverse cai, impartasesc aceleasi opinii absurde (sunt cei care ii sprijina pe homosexuali, tigani, pe imigranti, sustin scoaterea religiei din scoli etc..)

  • @Gabi, Daca as fi o mama cu copii din Syria as trece si eu ilegal granita in Europa, cred ca si tu ai face la fel. Scoala e pentru educatie, nu fanteziile unor oameni de acum 2000 de ani. Homosexualii sunt si ei sunt oameni, atata timp cat nu isi forteaza ideile asupra ta (religia), nu vad cu ce te deranjeaza.

   • Aceeasi manipulare ieftina…Am sorosisti in lista si toti, absolut toti pun aceeleasi povesti cu mame cu copiii sirieni…nu am vazut unul sa arate invazia masiva a Europei cu barbati musulmani… Sau sa vorbeasca despre ce s-a intamplat in Germania in noaptea de Anul Nou. Tacere totala…asta daca nu sunteti chiar dvs din categoria mai sus amintita(sponsor Soros).

   • Chiar ca esti un drac !!!!

 2. Sa nu-ti bati copiii? Sa nu strigi la ei? Nu stiam ca se poate creste un copil cu iubire pura, fara violenta.

  • dupa pseudonimul pe care vi l-ati dat, cred vorbiti doar sa va aflati in treaba…

   • Va respect mult datorita lucrarile dvs. legate de daci, dar nu inteleg ce e rau in a nu baga frica in copilul dvs?

    • Ceea ce vreau eu sa spun, ca unul care nu sustine educatia prin violenta, este ca norvegienii sunt in cealalta extrema…

  • Si eu sunt de acord cu parerea ta. Dar sti cum s-a obisnuit romanul…sa nu aiba rabdare, sa rezolve totul prin violenta, si normal ca i se pare ceva iesit din comun sa iti iubesti si respecti copilul in adevaratul sens al cuvantului. Si sa stiti ca acel copil care se da cu fundul de pamant, nu este rebel din fire, asa l-a facut mediul si familia. Eu cred ca de acum incolo familile se vor gandi de 2 ori inainte de a face un copil. Nu oricine e facut sa indrume un om in viata in societatea din zilele noastre.

 3. Nimic de zis decit: infiorator, si teribil de frustrant pt parinti ! dar nu numai ci si pt toti cetatenii tarii cind ne vom vedea in imposibilitate chiar pietrificati in fata tuturor deciziilor injuste ce vor urma.

 4. Am avut in Romania “experimentul Pitesti” – cea mai odioasa incercare de control a mintii umane si spalare a creierului aplicate pe detinutii anticomunisti (in majoritate intelectuali) din timpul regimului stalinist. Ceea ce s-a testat atunci, se aplica azi, cu unele imbunatatiri, in Norvegia si in alte parti din lume. Dupa ce va fi consumata si aceasta etapa, e posibil sa se aplice la scara europeana sau chiar mondiala, evident, dupa unele ajustari… Imi doresc sa ma insel, dar, dupa cum arata lucrurile, ne cam indreptam in aceasta directie…

 5. Ei isi cresc copiii fara violenta, si uite-i unde sunt…atat sa va dea de gandit…ca sunt mai evoluati ca noi. Eu am mancat bataie toata copilaria din te miri ce-uri, si iti cam da peste cap viata pana la un anume punct. Nu zice nimeni sa nu il atentionezi pe copil cand “calca steagu” dar nu sa il descreierezi cum se face la noi. Este bine ce se intampla in Norvegia si ar trebuii sa salutam si sa aplicam acest mod de a ne creste urmasii. Un copil maltratat la varste fragezi este reteta unui dezastru la varste mai inaintate. Decat sa iti bati copilul, mai bine iti bati capul sa ii explici de ce nu e bine. Copiii se cresc cu dragoste, nu cu frica…”nu deschid calculatorul ca mi-e frica de tata” suna altfel decat “nu deschid calculatorul ca mai am putin de invatat si am timp dupa aia”…

  • Deținuții erau siliți să accepte noțiunea că membrii propriilor familii aveau tot felul de trăsături criminale, grotești; au fost obligați să scrie autobiografii false, care cuprindeau diferite instanțe de comportament pervers.[14] Conform relatărilor lui Dumitru Bacu: “Prin injectarea treptată de informații opuse celor acceptate dintotdeauna ca reale și adevărate în subconștientul victimei, prin alterarea și deprecierea constantă a realității existente și înlocuirea ei cu o imagine fictivă, re-educatorul a obținut în final scopul demascării: să facă minciuna atât de reală pentru victimă încât aceasta va uita ceea ce pentru el înainte avea sens.”[16] Asta a dus la un “revers complet, pentru un timp nedeterminat, al valorilor în care victima crezuse până atunci”.[17] sursa> Wikipedia

  • Waaaa…. sunt mai evoluati ca noi la BANI si atat… din punct de vedere social tarile nordice sunt deja distruse… sa inteleg SDasha ca iti plac pedofilii, necrofilii, zoofilii, etc… asta numesti tu ca sunt mai evoluati decat noi sau primesti banmi pentru posturi… daca tu crezi cu adevarat ca e bine asa… atunci mars afara din tara ca nu avem nevoie de lepre si oameni dereglati mental!

 6. Ăsta demonstrează ca în scumpa benestante Norvegia entitățile negre își fac bine treaba.

 7. Alienarea in randul norvegienilor va lua amploare la generatiile urmatoare pentru ca teama asta generata de catre stat adultilor de a nu-si pierde copiii le va inocula acestora o asa zisa libertate care se va intoarce impotriva lor. De pe acum se observa o decadenta a societatii lor, n-as vrea sa vad cum va fi peste 15-20 de ani.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16610070-parintii-permisivi-din-suedia-dat-nastere-unei-generatii-monstri-intampla-copiii-lasati-faca-tot-vor-prabusirea-disciplinei-scoli-pana-suicid.htm

 8. Domnule Daniel Roxin,
  Ar fi interesant daca ati putea sa aflati care este atitudinea Barnevernet-ului in privinta abuzarii copiilor din familiile musulmane stabilite in Norvegia.
  Eu sunt convins ca nu exista nici macar un caz in care sa fi fost luat un copil din aceste familii.

 9. Gata, a mai aparut o isterie pe fata Pamantului. Dar ce domnilor, Barnevernetul asta este etalon, sau norvegienii or fi modelul ideal pamantesc? Sunt intr-adevar favorizati precum canadienii, adica putini ca numar, teren mult, resurse la fel, si prin urmare se plictisesc si ei p-acolo. Tara aia e buna eventual de vizitat ca turist, insa de locuit e buna eventual daca-ti place plictiseala. Ultima oara, abia asteptam zborul retur spre Amsterdam. Oslo, e un pic mai mare decat un “satuc”, nu stiu ce vad toti la Norvegia. Pentru mine inseamna efectiv izolare. Parerea mea.

 10. Sunt curios, daca unui israelian i se lua copilul in Norvegia, mosadul cum reactiona in urmatoarele 24 de ore?!!

 11. Privat! Daca vreti sa preluati acest articol. Am auzit ca in Norvegia sunt cautati parinti surogat la mica publicitate. Am cautat pe diverse site-uri internationale si am faut un mic rezumat dintr-un articol pe aceasta tema. Dupa legile lor aberante “parintii” gasiti la intamplare pot fi mai buni parinti decat parintii naturali: https://marianagoron.wordpress.com/2016/01/27/norvegia-campanii-inumane-pentru-parinti-adoptivi/

 12. ce fain de iii norocosi

 13. sunt de acord ca nu trebuie sa-ti cresti copii cu violenta, dar, un copil care habar n-are de lumea in care se afla n-are discarnamant si nici suficiente cunostinte,nu poate fi lasat sa creasca dupa cum vrea el, ci asa cum trebuie !mama si tata m-au “piscat”cu cate o palma la fund, mi-au ifierbatat urechile si am stat la colt, in genunchi, la scoala, de cate ori faceam tampenii ! si n-am murit din cauza asta si nici unul din prietenii mei care “o luau”de la parinti, bunici sau profesori , n-a patit absolut nimic, decat ca au invatat SA ASCULTE, chiar daca nu intelegeau DE CE ! SI A FOST MEREU BINE ! …exceptie facand violenta si maltratarile ! dar crectiile n-au stricat niciodata !

 14. Nu aveti nci o treaba cu psihologia copilului. Faceti istorie si arheologie ca poate acolo sunteti mai ok. Cititi despre control psihologic sau agresiune psihlogica si cititi si studii stiintifice care arata ca astea sunt cele mai nocive practici parentale. Depasesc ca efect pedeapsa corporala.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii