Noutăți

A supraviețuit Hitler celui de-al Doilea Război Mondial?

NULL

Cărțile de istorie sunt toate de acord. La 30 aprilie 1945, la Berlin, Adolf Hitler s-a împușcat în cap cu un pistol. Soția lui, Eva Braun, a înghițit cianură și a murit. Foarte curând după sinucideri, cele două corpuri au fost transportate afară, într-o grădină din apropiere, udate cu benzină și li s-a dat foc. Rămășițele au fost îngropate în aceeași grădină, mai târziu. Acesta este sfârșitul poveștii în cronicile oficiale ale celui de-l doilea război mondial.

În general, se crede că Hitler s-a sinucis în aprilie 1945. Dar mulți cred că a fugit din Germania. Ca și în cazul altor persoane celebre, au început să se răspândească zvonuri că o sosie a fost ucisă în locul lui.

Atunci când forțele aliate au ajuns în zonă, au dat peste câteva oase și două seturi de dinți falși la locul de ardere / îngropare declarat. Se presupune că rămășițele liderilor naziști au fost luate de ruși și duse în țara lor. Și astfel, pentru majoritatea oamenilor, povestea s-a încheiat.

Aproape imediat, oamenii au început să pună la îndoială povestea oficială. Au existat discrepanțe de detalii. În 1946, a fost găsită o bucată de craniu care avea o gaură de glonț ce corespundea metodei sinuciderii lui Hitler. Dar mai târziu s-a dovedit a fi craniul unei femei. Acest lucru a dus la apariția teoriilor care spun că în locul lui Hitler și Braun au fost ucise niște dubluri și că, duo-ul diabolic a fugit din Germania, deghizat.

Teoreticienii conspirației indică faptul că nu au existat martori oculari la sinucideri și că nu au existat fotografii ale corpurilor înainte ca acestea să fie arse. Oamenii care au pretins că au dus corpurile în grădină și le-au dat foc erau naziști. Dacă Hitler ar fi scăpat, naziștii prezenți nu ar fi recunoscut acest fapt.

Teoria nu a fost atât de ridicolă încât să nu fie investigată.  Revista “Times”  a pus la îndoială moartea documentată oficial al lui Hitler. Iosif Stalin a afirmat că el credea că Hitler a scăpat din Germania, iar Dwight D. Eisenhower a făcut unele investigații în legătură cu aceste teorii.

Dar documentele cele mai credibile cu privire la fuga lui Hitler au fost studiate de către FBI, care a investigat în detaliu posibilitatea supraviețuirii lui Hitler și chiar a remarcat un submarin misterios în largul coastelor Argentinei la scurt timp după presupusa moarte a lui Hitler. În plus, la sfârșitul anului 1945, oficialii argentinieni au confirmat autorităților de la Washington DC că Hitler și Braun, probabil, au aterizat în țara lor.

Teoreticienii conspirației  au fost încântați în 2009, pentru că s-a dovedit că mostrele de ADN prelevate de la cele câteva oase despre care se presupunea că le-au aparținut lui Hitler și Braun nu li potriveau acestora. Cei care au fost arși și îngropați în grădina din Berlin  se pare că nu au fost Hitler sau Braun…

Traducere și adaptare, Ancuța Motoianu

Sursa: http://www.historicmysteries.com/

Sursa foto: www.huffingtonpost.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on A supraviețuit Hitler celui de-al Doilea Război Mondial?

  1. Hitler a fost cel mai vanat trofeu de razboi dar nu exista dovezi ale mortii sale si dupa 70 de ani inca vorbim daca a supravietuit razboiului!?!

    Oricum, individul nu ar fi trait mult timp avand in vedere ca suferea de mai multe boli cronice in stadiul terminal si era dependent de metamfetamina. Probabil, daca a ajuns in Argentina, a stat imobilizat la pat tinut in viata cu perfuzii si masca de oxigen. Dar poate a fost mai bine asa pentru ca a avut timp sa fie bantuit de faptele abominabile pe care le-a comandat, de cosmarul in care a transformat Omenirea si de imaginea celor morti.

  2. Iulie 1944.Rezistenta germana formata din persoane apartinind diferitelor clase sociale iau legatura cu Allen Dulles,seful OSS-ului american din Elvetia ,cerind ajutor spre al inlatura pe Hitler.Dulles a transmis cererea lor presedintelui SUA:,,Dumnezeule,daca ajungem sa ucidem sefi de stat unde ne vom opri oare!Daca nemtii au o problema cu Hitler sa si-o rezove singuri!”-F.Roosevelt.Se pare ca au facut totusi ceva.Au inlocuit explozibilul cu unul industrial care a imprastiat hirtiile doar!Putini stiu ca s-a incercat o capitulare conditionata in timpul ofensivei din Ardeni de catre Rommel.Ce s-a discutat in acel vagon nu se stie,sunt doar speculatii.Rommel a murit.Se pare ca Stalin nu a fost de acord(nici aliatii de fapt).Mai 1945.Trupele sovietice primesc ordin strict de incetare a focului.Din Berlin,decoleaza un avion de cercetare Fiesler-Storch.Cind s-a dat ordinul de tragere,avionul era in afara razei de actiune a armelor.Mai zi-i ceva!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii