Cunoaste lumea

Noutăți

Realitate sau simulare? Microsoft lansează unul dintre cele mai realiste jocuri video. Cum arată obiectivele lumii în format digital (Video)

  •  
  •  
  •  

Un nou joc video promite să aducă lumea la degetele jucătorilor. Microsoft a prezentat noua versiune a jocului Flight Simulator (Simulator de zbor), ce folosește hărți create cu ajutorul sateliților și date despre vreme primite în timp real de la stațiile meteo și aeroporturi, scrie Daily Mail.

Microsoft va lansa ultima versiune a jocului PC Flight Simulator la finalul acestei luni. Grafica impresionantă a jocului necesită 150 GB spațiu de stocare.

Flight Simulator folosește date strânse de Bing Maps pentru a crea medii și tipare meteo realiste. În joc, utilizatorii pot pilota avioane și vedea numeroase obiective, din întreaga lume. Utilizatorii trebuie doar să încarce destinația dorită și să folosească sistemul de antrenament realist pentru a naviga zona. Jucătorii pot călători la oricare dintre cele 40.000 de aeroporturi reale simulate în joc și pot vizita obiectivele aflate între ele.

Flight Simulator, marca Microsoft, e următoarea generație a uneia dintre cele mai îndrăgite francize de simulare,” au scris reprezentanții Xbox pe website-ul companiei.

Citește mai mult: Digi World


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii