Cunoaste lumea

Noutăți

Povestea adevărată a unui pui de Lebădă crescut de Rațe (galerie foto)

  •  
  •  
  •  

Potrivit celor de la boredpanda.com, povestea puiului de lebădă crescut de rațe, începe în luna mai a acestui an, când Sebastian Luczywo, un fotograf profesionist, împreună cu mai mulți prieteni găsesc puiul pe un lac, singur, înconjurat doar de rațe.

În urma discuțiilor avute cu pescarii din zonă, Sebastian deslușește misterul pentru care puiul de lebădă este singurul din zonă. Potrivit localnicilor, lacul este folosit de lebede doar pentru reproducere. La începutul lunii mai, mama eroului nostru a eclozat cinci pui, dar la scurt timp patru dintre ei, împreună cu părinții, au fost prinși de animalele de predă, iar Stefek, numele dat puiului, a rămas singur, fiind ajutat de rațele sălbatice să învețe să supraviețuiască și să zboare.

Înduioșați de poveste, Sebastian, împreună cu prietenii lui, au început să-l viziteze regulat pe Stefek și chiar să se împrietenească cu acesta, reușind să surprindă aceste cadre minunate:

yuyio qwrty qwqr adaff faggd daf

Scriu acest text într-o după-amiază de septembrie și pot afirma cu mândrie că Stefek a crescut frumos. Și, deși el încă are o un gri „tineresc”, specific speciei, pentru noi el este cea mai frumoasă Lebădă.”, spune Sebastian pe pagina sa de facebook.

Iarna se aproprie și, cel mai probabil, Stefek va trebui ajutat cu hrană și cu un alt adăpost de către prietenii lui oamenii, și asta deoarece lacul va îngheța.

 

sursa: boredpanda.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii