Cunoaste lumea

Noutăți

Pasiune dusă la extrem: o colecție de peste 2.383 de obiecte… despre un personaj de film!

  •  
  •  
  •  

Personajul Lara Croft din filmul ”Tomb Raider”, a dat naștere unei întregi serii de reviste și jocuri pe video, precum și alte accesorii.  Până aici nimic neobișnuit, doar că pentru tânărul Rodrigo Martin Santos din Spania, Lara Croft a devenit mai mult decât personajul său favorit, transformând bucuria de a citi revistele sau de a juca jocurile cu aventuriera specialistă în arheologie, într-o pasiune dusă la extrem: colecționarea a tot ce putea fi  legat de acest personaj și povestile sale!

Rodrigo Martín Santos s-a născut în Spania în 1987 și a absolvit Facultatea de Relații Pubice și Marketing în 2010. În prezent lucrează ca realizator de reclame pentru diferite mărci internaționale, colaborând și ca editor la un post de televiuzune spaniol.

a1
”Am devenit fan când aveam nouă ani. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să primesc distincția Guinness World Record. Este unul din acele lucruri care rămân mereu cu tine”, a declarat Rodrigo Martin Santos, care timp de 18 ani a strâns peste 2.383 de obiecte, număr înregistrat la 21 aprilie 2014, când a fost recunoscut recordul la Madrid de către Guinness World Record.

A început cu jocurile originale din seria ”Tomb Raider”, apoi cu colecționarea de obiecte printre care și costumul original purtat de Rhona Mitra pentru înfățișarea eroinei din ”Tomb Raider 2” și o statuie în mărime naturală a Larei Croft, din care s-au fabricat doar 50 de exemplare pe plan mondial.

„Unul din obiectele mele favorite este un poster al celui de-al doilea film ‘Tomb Raider’, cu autografele actorilor, inclusiv cel al Angelinei Jolie, și o schiță desenată de creatorul Toby Gard” declară Rodrigo Martin Santos.

În prezent, aceasta este cea mai mare colecție din lume dedicată unui personaj de film și joc video. Obiectele sunt expuse în două locații din Spania: Tenerife și Madrid.

83d303_399cd00656b343478baf9174f3f57c69Traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: tombraidercollection.com, Guinness World Records


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii