Cunoaste lumea

Noutăți

Locuința DACICĂ de sub casa lui EMINESCU. Foto, opiniile arheologilor…

  •  
  •  
  •  

Viața e plină, adeseori, de coincidențe remarcabile. Despre una dintre acestea voi vorbi astăzi.

Se știe că Eminescu a fost fascinat de cultura și spiritualitatea geto-dacilor. De altfel, opera lui poetică și jurnalistică are în centrul ei, adeseori, personaje sau fapte din istoria strămoșilor noștri.

Ceea ce nu s-a știut până nu demult și, evident, nu se știa pe vremea marelui poet este faptul că sub casa în care a copilărit, sub camera în care a dormit Eminescu se află o locuință dacică veche de 1.800 de ani.

În episodul 2 al emisiunii ISTORIE INEDITĂ O să vă arăt fotografii cu săpăturile arheologice care au pus-o în evidență, o să vă dau detalii despre opiniile specialiștilor și o să vă spun și alte lucruri foarte interesante!

Cinci minute video care merită văzute!

Daniel Roxin

Coperta mica

Cartea poate fi comandată online, aici: https://dacia-art.ro/index.php/carti/carti-pentru-adulti.html sau poate fi găsită în magazinul DACIA ART din București, pe Bv. Carol I nr 40-42 (la 5 minute de mers pe jos de la Universitate) Program magazin: Luni – Vineri, între orele 11:00 – 19:00. (Sâmbăta și Duminica – Închis). Pentru comenzi telefonice sunați la tel 0799 073 315.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii