Cunoaste lumea

Noutăți

Laurian Stănchescu îl acuză pe Iohannis de trădare națională. Președintele a avut interzis ieri, la Țebea, în timpul omagierii lui Avram Iancu

 •  
 •  
 •  

Sărbătoarea anuală de la Țebea, organizată în memoria Eroului Național Avram Iancu, a avut ieri și un episod mai tensionat, marcat de mesajul dur transmis de organizatorul evenimentului, poetul Laurian Stănchescu, președintelui României. Totul a pornit de la faptul că Iohannis, la presiunea UDMR-ului, a refuzat să îi recunoască titlul de Erou Național lui Avram Iancu.

În acest context, poetul Laurian Stănchescu, care a făcut o tradiție din cinstirea „Crăişorului Munţilor” prin organizarea anuală a unui marș de 100 de km, a declarat că președintele a îndoliat tricolorul și nu are ce căuta la Țebea.

Spuneam la un moment dat că dacă aş trăi în secolul al XIX-lea, l-aş provoca pe Klaus Iohannis, cavalereşte, la un duel cu pistolul. Sigur, el ştie ce ar fi urmat dacă trăiam în secolul al XIX-lea. Sunt revoltat, pentru că aici este un anti-românism al lui Klaus Iohannis, pe faţă. Este trădare naţională. Este un fel de execuţie publică a identităţii naţionale a culturii şi istoriei noastre naţionale„, a declarat Laurian Stănchescu, pentru România TV.

Așa după cum o dovedesc acțiunile președintelui, acesta pare mai preocupat de Muzeul Holocaustului și de Holocaust în general, decât de eroii românilor sau de identitatea românească. Dar probabil că și președintele își primește agenda de lucru din altă parte, în timpul deselor vacanțe din străinătate; cel puțin așa spun „gurile rele”: că aceste vacanțe s-ar putea să fie mai puțin momente de relaxare în locuri exotice, cât zile de instruire în care i se stabilește programul de lucru și obiectivele pe care le are de atins! Dar cine să creadă bârfele, nu-i așa?

Adrian Albu

P.S. Să nu uităm, totuși, că președintele este un om bun, sufletist. Acum câteva zile, în timul vizitei în Germania, Iohannis a declarat că România îi va primi fără rezerve pe imigranții musulmani care vor dori să vină la noi. Poate că se gândește să îi ducă chiar la Țebea, să se integreze mai bine!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

10 Comments on Laurian Stănchescu îl acuză pe Iohannis de trădare națională. Președintele a avut interzis ieri, la Țebea, în timpul omagierii lui Avram Iancu

 1. O voce romaneasca // 12 septembrie 2016 at 13:38 // Răspunde

  Iohannis este Presedintele tuturor tradatorilor de tara de aceea este impotriva poporului roman!

 2. Trist dar adevarat,din pacate.Am vrut sa distribui acest articol pe FB si se pare ca a fost blocat continutul.

 3. cetățeanul tulburat // 12 septembrie 2016 at 16:48 // Răspunde

  iohannis tace și face tot ceea ce i se poruncește…Ne arată că nu are voie să vorbească despre noua orânduire, ci doar să execute ordinele…La fel și guvernul marionetă…De aceea suntem numiți „popor prieten”… se caută un război civil într-o țară pe motive de etnie și religie.

 4. Un ostas al lui Avram Iancu // 12 septembrie 2016 at 17:57 // Răspunde

  Ar trebui sa cercetam in arhive sa aflam ce atitudine au avut strabunii lui Iohannis fata de Avram Iancu!

  Vazind cum se ploconeste in fata Ex regelui este foarte probabil ca Iohannis a refuzat să îi recunoască titlul de Erou Național lui Avram Iancu din supunere fata de Imperiul Hasburgic!

 5. Si de ciuda pres. S a dus intr-o noua vacanta. sa speram ca nu va avea aceeasi soarta Kosut Lajos in Ungaria

 6. Pai ce vreti de la mutalau? Nu intelegeti ca dulapul sasesc nu simte deloc romaneste, ci doar merkeleste si soroseste?! El este doar un vataf pus de catre Oculta sa-i administreze bunurile si valorile din Colonie si sa supravegheze populatia mamaligara bastinasa. Primeste in schimb de la aceasta, concedii de lux(impreuna cu Carmencita) si case mausoleu pe care nu trebuie sa le mai achite din meditatii. Asta este „Romania lucrului bine facut”!

 7. Dragii mei, acest ” pisica blânda care zgârie rău” , nu a fost ales de popor ci a fost asezat pe tron de străinii care dictează astazi in România, iar acum nu i-a rămas decât sa le execute comenzile.
  Toată stima si respectul meu pentru cei care lupta împotriva acestor trădători !!!
  Nu mai e mult pana cand o sa-i învingem, chiar daca pare de necrezut.
  Binecuvântata fie țărișoara noastră draga!!!!!

 8. pe „stiri juridice”:

  Joi, 17 noiembrie 2016, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat următoarele decrete, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale:
  – Decret privind promulgarea Legii pentru declararea lui Avram Iancu „Erou al Naţiunii Române”;

 9. Sint de acord! Este cel mai mare anti-Roman care l a aviut Romania! I a intrecut cu muuult pe fanarioti.. Iar jefuirea Romaniei facilitata de acest tradator national… este de neinchipuit.. Mai nou, au aparut si semne clare ca a devenit total ne controlabil!Are un discurs demn de un comandant de lazar nu de presedinte de tara cre se vrea – cica- Democtratica si civilizat! De fapt sasalaul ar dori sa inffinteze lagare de reeducare a unei treimi ai populatie, PSD!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii