Cunoaste lumea

Noutăți

IOHANNIS: „România le este recunoscătoare evreilor pentru ce suntem ca Națiune”. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Invitat în Sinagoga Coral din București, de comunitatea evreiască din România, în 22 mai 2015, Klaus Iohannis spune câteva lucruri surprizătoare, vorbind despre rolul comunității evreiești în istoria României: „În viața românească, comunitatea evreiască a impulsionat dezvoltarea economică, a alimentat viața culturală, a îmbogățit identitatea noastră. De aceea, generațiile anterioare merită cuvântul meu bun și mai ales convingerea adâncă a faptului că România vă este astăzi recunoscătoare pentru ceea ce suntem ca națiune.” (Klaus Iohannis)

Fără îndoială că mulți dintre reprezentanții comunității evreiești și-au adus aportul la dezvoltarea României pe multiple planuri. Totuși, președintele pare să nu aibă habar  despre faptul că răscoala de la 1907 a fost provocată de abuzurile și lăcomia arendașilor evrei, iar consecințele acestor abuzuri  au însemnat viață amară pentru sute de mii de oameni și, în final, moartea a mii de țărani români, împușcați. De asemenea, președintelui pare să îi scape și faptul că marile crime ale bolșevismului, în România, au legătură cu comunitatea evreiască, responsabilă în mare măsură de instaurarea comunismului în țara noastră și de toate nenorocirile care au urmat. Zic că n-o fi știind despre asta pentru că, dacă ar fi știut, poate ar fi fost mai moderat atunci când a pretins că datorăm comunității evreiești ceea ce suntem ca națiune…

Oare președintele României, domnul Klaus Iohannis, în spiritul adevărului istoric, va cere lămurirea crimelor comunismului în ansamblul lor și evidențierea, în particular, a crimelor comise de evrei împotriva României și a românilor? Pentru că, ceea ce suntem ca națiune, astăzi (ca să-l parafrazez pe președinte), este și din CAUZA LOR!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Rog comentarii echilibrate. Niciun mesaj care folosește limbaj trivial sau instigă la violență și ură nu va fi publicat!

VIDEO (Vezi de la minutul 2:45):


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

28 Comments on IOHANNIS: „România le este recunoscătoare evreilor pentru ce suntem ca Națiune”. VIDEO

 1. Vezi ca asa pot fi acuzate multe etnii! Intotdeauna exista oameni de valoare si oameni detestabili in fiecare etnie. E foarte bine ca se cauta evidentierea partii pozitive. Ne-am saturat de rautate si invrajbire! Cauta subiecte mai interesante!

 2. Tu ai habar de istoria Romaniei? Ai idee cati crestini au murit in lupta contra islamizarii? Ai idee cate suflete de romani au suferit in urma evreilor? Cum sa fim recunoscatori ? Cum ne reprezinti tu ca fiind vocea poporului sclerozatule?

 3. Asta inseamna sa nu cunosti istoria reala a Romaniei, cand l-am auzit cat saluta Presedintele pe ” domniile ” prezente mi s-a facut lehamite : Zgonea , Constantinescu . Doamne cand se va face deratizare ? Pe romanii nostrii care au fost ” casapiti ” in masa cine ii omagiaza?

 4. O sa le multumeasca si ungurilor hortisti si sasilor pentru ceea ce suntem noi românii …

 5. Sunt 20 de ani fara Corneliu Coposu si o lectie pentru azi:”Uneori,moralitatea si politica sunt compatibile”.
  In cazul politicienilor care ne reprezinta in in ziua de azi nu prea sunt compatibile,marele senior vizionar spunea ceva de genul;ca si peste 25 de ani vom fi condusi de aceeasi si situatia nu se va schimba cu nimic.Trist ce se intampla cu draga noastra Romaniei.
  Corneliu Coposu:”Ce pacat ca Romania nu si-a inteles niciodata rostul si nu si-a dat seama ce ar fi insemnat reinstaurarea monarhiei in sine!Ne-ar fi ridicat pe o treapta europeana foarte inalta de unde nu ne-am mai fi dat jos”.

 6. 20 de ani fara Corneliu Coposu. Cine isi mai aduce aminte de acest mare vizionar? Un mare patriot prin excelenta!

 7. Presedintele citeste ce i se pune dinainte, probabil ca nici n-a citit discursul inainte,ar fi trebuit sa se informeze mai inainte,si de ce nu-si prgeteste discursurile singur cum facea Kennedy , sau ie teama sa nu aiba aceeasi soatra ?

 8. Ce mai poate fi spus? Nimic! Vorbele sunt pierdere de vreme . Este vremea faptelor !

 9. Cand arati cu toate dejtele de la mana spre cineva.. nu inseamna numai lucruri de bine..

 10. Preşedintele cu care încă mai aşteptăm(degeaba) să ne luăm ţara înapoi se adresează unui public compatibil cu noul curent Roller-ist iniţat de marii „demitizatori” Boia şi Zoe Petre, public amator într-ale istoriei adevărate, ocultate şi omise cu grijă din manualele şcolare şi cursuri universitare.
  Dar dacă Iohannis tot a deschis subiectul fără să numească ceva concret, poate se găseşte vreun cunoscător mai curajos care să specifice punctual, cu subiect şi predicat, cifre şi date, în ce a constat/constă contribuţia pozitivă a comunităţii evreieşti la dezvoltarea României ! Apoi să o pună în balanţă cu cea a distrugerilor/distrugătorilor şi să concluzioneze :

 11. De ce toti demnitarii se pun bine cu evreii ? Pentru ca au nevoie de sustinerea lor financiara !Poporul roman nu are nimic in comun cu evreii – ei au fost mereu un „univers inchis” .I-am acceptat pentru ca suntem OAMENI , dar ce am realizat este rodul muncii noastre . Inca asteptam un DEMNITAR care are curaj sa spuna lucrurilor pe nume !

 12. Nu e vorba de ura. E inconstient sa nu admiti faptul ca in anii trecuti evreii au ocupat 70 la suta din universitatile romane impingand spre esec elevii romani loviti de o ambitie spre rau fara precedent de catre elevii evrei care invatau la noi.

  E penal sa conduci statele unite ca rezerva federala, sa generezi crize financiare pentru ca sa induci un razboi de destabilizare intre natiuni pentru a genera bani de unde nu ar trebui sa se scoata. Sa profiti de situatia tarii noastre creata de marile puteri sa poti sa te regasesti in muntii nostri,dealurile noastre,padurile noastre pentru a ne fura minereuri, lemn si multe altele, in schimb la o paine sa ne dati o firmitura iar noi sa fim obligati sa ne multumim cu acea firmitura desi inseamna sa fim fortati sa ne tradam patria si copii nostri.

  Sa sclavim in strainatate, pedeapsa voastra sa fie pe capul nostru pentru a invata o lectie de la voi, acei pierduti in lume pe merit.

  In Romania se vorbeste la tv(unelta menita la mai mult rau decat bine) de o criza iar rezultatul este oprirea din produs, desi marile companii precum si micile companii aveau bani sa produca iar oamenii puteau foarte bine sa isi pastreze slujbele.(cuvinte spuse de fratele unui roman care detinea o companie de termopane) Tot la nivelul financiar, este extraordinar de infricosator creditul ce duce inspre indatorarea mondiala si insclavirea viitoarelor generatii.

  Un popor pierdut in credinta nu merita multumirea noastra pana cand nu se intorc inapoi la adevaraturile obiceiuri omenesti. O multumire la nivel spiritual catre cei care au profitat financiar din propria lor suferinta, pierzand astfel spiritualitatea in sine. Au suferit, au fost platiti, s-au descurcat bine in aceasta viata cu ale lor venituri, dar au investit spre pierderea mult mai multora vieti de oameni la fel de inocenti precum acei sacrificati la comanda unui antichrist. In acelasi timp, ei batjocoresc religia si credinta noastra care ii poate salva de la pierzanie prin filmele de la holywood, desene animate si produse vandute, la fel ei batjocoresc sarbatorile noastre crestine si le transforma intr-un market care inlatura adevaratul lor sens. Nu vad motiv de multumire. Poate din partea celor ce s-au imbogatit pe spatele saracilor,taranilor si parintilor nostri.

  Saracii parinti ai nostri, saracii preoti cinstiti marginalizati, saracii tarani, saracii muncitori, saracii profesori.

 13. LEGEA 10 VA FI MODIFICATA SI VOR AVE A PRIORITATE LA RESTITUIRI SI DESPAGUBIRI DOAR CEI CARE AU 80 DE ANI SI AU SUFERIT DE PE URMA HOLOCAUSTULUI.SE CREEAZA DISCRIMINARE POZITIVA PT O MINORITATE, IN TIMP CE CEI CARE AU PARASIT TARA DIN CAUZA COMUNISMULUI si sunt in SUA, Germania, FRANTA, etc fie ca au decedat sau sufera de boli incurabile, au fost radiati de la prioritati.notarii care fac legi stiu de ce??

 14. Nu e vorba de aceia care au primit bani sau nu de la guvernul lor sau orice alt guvern care le plateste lor. Este vorba de acei la putere ce folosesc acea tragedie ca pretext ca se vor intampla alte tragedii astfel traficand arme, iar apoi imbogatindu-se. Aia particulari care detin industria farmaceutica care imbolnaveste si ucide tot globul incetul cu incetul in mod strategic. Ce a facut comunismul la evrei a fost mai putin rau decat ce a facut comunismul la noi romanii. Au trait toti parintii nostri in frica, au invatat toti sa minta, toti au ascuns credinta si toti au educat ai lor copii in acel fel,au fost permise avorturile iar noi am pierdut un numar mai mare de oameni care nici nu au avut sansa sa existe… de aceaia astazi e usor pentru marile puteri sa ne ciuguleasca picul cu picul prin politicienii corupti care sunt aceeasi ca pe vremea comunismului. Mai dureaza multe generatii pana sa fie cum stim ca trebuie sa fie. Sincer, nu imi pasa daca evreii care au suferit au fost rasplatiti financiar pentru a lor suferinta lumea intreaga ii discrimineaza iar ei controleaza statisticile si declara ca sunt o minoritate chiar cand sunt in numar mare, iar ei stiu ca problema este din interiorul lor nu din exterior. Au recunoscut-o deja. Iar Acela care ei strigau sa moara este singura lor scapare… dar fug de El inspre dracu. Solutia va veni tot prin suferinta. Din pacate tot globul va suferi, mai rau decat acum. La standardele de bine ce ofera acest pamant omu e pierdut, naiv, egoist, lacom, atunci el crede ca traieste bine. Asa ca urmeaza o palma… iar cei care fac rau sa nu uite ca suferinta este ingaduita nu si permisa. Totul spre un bine.

 15. Nu doar masonii au ajutat tara, ci toti evreii. Trebuie sa-i multumim pt asta. Roxin, vad ca nu mai stii Biblia. Sper sa nu fii printre magogiti/gomeriti/aliatii lor. Ai grija sa nu fii blestemat pt nepriceperea ta.

  • Ramon Almafuerto // 29 iulie 2016 at 20:21 // Răspunde

   Domnu’ Meow vezi ca Ham Ham rau de tot! Confunzi evreii Biblici , evreii sefarzi din care mai sunt foarte putini (nici 10 % in toata lumea) CU evreii SIONISTI – askenazi care se trag din Khazari cei care au inventat toate urgiile lumii , : masonerie , rotarieni,camata- fmi + bm, nato, cfr, g4,5,6, ..20, 40 ,nwo, bildenbergi , ue , si toate fratiile sataniste puse pe JAF PLANETAR! E bine sa stii ca toti Hohenzollernii au fost evrei sionisti , Stalin , Lenin, Karl Marx si toti BOLSEVICII au fost evrei sionisti !!! Hitler insusi a fost Evreu Sionist ! Toate razboaiele (mondiale si locale ) sunt niste mascarade orchestrate de masoni (sau grupul celor 300 zi-le cum vrei) ca sa ajunga la HAOS (ordo ab chao!) si de aici sa instaureze un singur rege ca sa ne manipuleze mai usor !… o sa afli mai tarziu cine e de fapt…! Ultimii 4 presedinti dupa Ceausescu sunt evrei, aproape toti ministri evrei , toata ROMANIA a fost devastata de prietenii tai IUDEO MASONI ! So my friend CUT THE *** cu evreii tai prietenosi ! …poate exceptand cativa Evrei Respectabili unii la nivel de Sfinti : Nicolae Steinhardt , Radu Gyr, Harry Brauner, … Cu Dumnezeu inainte Meow…daca ai vreunul!

 16. Oda stapanilor coloniei! 🙂

 17. Pai are dreptate de ce nu vreti sa ginditi. Astia ne radeau pina acum de pe fata pamintului daca vroiau si nu se ridicau citeva personalitati eminente in apararea valorilor pure si milenare ale civiliztiei si popoarelor europene. In Europa ultimilor 400-500 de ani. Va dati seama unde am fi putut fi acum.Adica foarte „avansati” intr-o oarecare pozitie sociala.Adunati ani in care sau pus piedici planurilor lor si adaugatii la 2015 dar la jumate pentru ca viteza este acum cu mult mai mare si veti afla stadiul si perioada unde veti veti fi in viitorul apropiat.

 18. Eu cred ca ei trebuie sa ne fie recunoscatori. Daca continuam sa gandim ca dl.Presedinte o sa ramanem totdeauna slugile altora.

 19. Eu cred ca orice popor, la fel ca orice individ luat in parte, este rezultatul experientelor pe care le are cu cei cu care intra in contact. Unii ne fac rau, altii ne fac bine dar toti cei cu care am avut vreo legatura in trecut se regasesc in mintea si sufletul nostru si ne definesc personalitatea pe care o afisam la un moment dat. Si, uneori, ceea ce ce credeam ca e rau nu face decat sa corecteze o deviatie care poate ne-ar fi dus la pieire.
  Poate ca mesajul corect ar fi fost ” le multumeste si evreilor…”

 20. EVREII VA DERANJEAZA PE MAJORITATEA ….V ATI PUS INTREBAREA CATI MAI SANT IN ROMANIA ?……..V ATI PUS INTREBAREA CATI MUSULMANI SANT IN ROMANIA….DEJA ?…..DAR E O VORBA „CAND ITI INTRA O FURNICA IN OCHI NU MAI VEZI ELEFANTUL….O SEARA BUNA DRAGI ROMANI !!!!

 21. asta ar merita inchis si lasat sa moara de foame in vazul tuturor cu apa langa el.

 22. Georgeta Lukacs // 6 iulie 2016 at 23:33 // Răspunde

  Oare când va anula datoria uriasa impusa ,pe nedrept Romaniei pentru holocaust neconfirmat? Elisee uzurpatorul oare se va reincarna in adevaratul Elisee?

 23. Nu avem ce multumi evreilor ci mai degrabã ei ar trebui sã ne multumeascã nouã, cei care mai sunt încã în viatã, iar dacã nu mai sunt trebuia sã o facã pânã acum … Noi România, poporul român am fost pentru ei colacul de salvare! Când a început al doilea rãzboi mondial toti evrei din europa si mai ales din germania care au fugit si au ajuns în românia pe propile lor forte au fost salvati. Statul român a luat legãtura cu statul Israel care prea putin l-a interesat sau deloc sã le plãteascã transportul pe mare sã ajungã teferi în tara lor israel… Asa,cã fratilor stiti cile le-a plãtit transportul chiar bunicii nostri. Statul român si pe atunci a fost atât de generos din banii contribuabililor. Nu stiu zãu cu ce ne-a înbogãtit evrei viata culturalã si indetitatea nuastrã cicã pentru ceea ce suntem ca națiune … Klaus Iohannis, vezi cã vorbesti mari prosti în numele poporului român asa sa-ti ajute Dumnezeu!!!

 24. EVREII AU FACUT NUMAI RAU ACESTEI NATIUNI, SA NE AMNTIM MOTIVELE RASCOALEI DE LA 1907, EI AU FOST CAUZA ACELEI RASCOALE A TARANILOR ROMANI. EVREII AU STIU NUMAI SA ACUZE ACEASTA NATIE, CARE I-A AJUTAT IN ANII 40 SA AJUNGA IN ISRAEL, SI DREPT RECUNOSTINTA NE-AU ACUZAT DE GENOCID IMPOTRIVA LOR, UN GENOCID INVENTAT. EI AU FURAT ACEASTYA NATIUNE, AU INSELAT-O , AU TRADAT-O, AU INVINUIT-O DE FAPTE IMAGINARE, ASA CUM AU FACUT SI CU ASA ZISUL HOLOCAUST, CARE ESTE CEA MAI MARE ABERATIE EVREIASCA

 25. Laurentiu Ion // 6 august 2016 at 10:43 // Răspunde

  L-am votat si acum regret ! Nu credeam ca o sa aud asemenea ineptii spuse de el. Mai ramane sa multumeasca tuturor cotropitorilor tarii de aportul lor cultural si….bla-bla adus la bunastarea tarii de la goti, vizigoti, tatari, turci, s.a.m.d.. Oare chiar nu mai gandeste si doar citeste automat ca un robot, sau este clar vandut cu trup si suflet cuiva ?

 26. Andrei armeanul // 4 februarie 2017 at 22:14 // Răspunde

  Malai Mare asta e prost rau. Eu zic sa treaca la religia iudaica pe care o stimeaza atat. Macar omul e sincer, face jocul ovrailor masoni.
  Doamne fereste ce ne mai asteapta.

 27. Cred ca lucrurile stau tocmai invers: evreii ar trebui să fie recunoscatori, nu razbunători!, pentru ca multi dintre ei exista astazi datorita salvarii evreilor de catre romani, pe caile pe care le-au avut la acea vreme.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii