Cunoaste lumea

Noutăți

Destinații Europene mai puțin cunoscute de turiști. Locuri inedite…

  •  
  •  
  •  

De la insule și plaje, la sate și alte atracții inedite, Europa se mândrește cu destinații incredibile, care nu au fost încă descoperite total de către masele de turiști. Unele dintre aceste locuri sunt dificil de accesat, în timp ce altele rămân mai mult sau mai puțin considerate secrete locale.

Insula rusească Kizhi, situată pe lacul Onega, se mândrește cu biserica magnifică a Schimbării, o structură impresionantă, acoperită cu 22 de cupole. Există multe alte clădiri inedite pe insulă, inclusiv satul istoric Yamka.

rusia

Liechtenstein, care se situează între Elveția și Austria, este una dintre cele mai bogate și cele mai mici țări din lume. Amplasarea ei naturală, seamănă cu imaginile unui basm – dealuri luxuriante și castele vechi. Este, de asemenea, un paradis pentru iubitorii de aer liber.

Liechtenstein

Giola este o „piscină” naturală situată în regiunea Astris în Grecia. Vizitatorii vor fi nevoiți să meargă pe un traseu destul de greoi pentru a ajunge la piscină, dar odată ajunși, se pot bucura de un loc cu ape extrem de clare.

Greece

La Roque-Gageac este un sat construit chiar în stânci, care taie linia râului Dordogne din sudul Franței. Catalogat ca unul dintre cele mai frumoase sate din Franța, La Roque-Gageac are propriul său solar natural, format din roci, care găzduiește o serie de plante exotice.

France

Kungsleden din nordul Suediei este un rai pentru drumeții. Traseul, care este de aproximativ 402 km lungime, se intinde pe suprafața a patru parcuri naționale și o rezervație naturală, trecând prin păduri de mesteacăn, ghețari, râuri și vârfuri de munte.

Sweden

Insulele Azore, situate în largul coastelor Portugaliei, sunt adesea denumite ca fiind unul dintre secretele cele mai bine păstrate din Oceanul Atlantic. Cu lacuri mărginite de păduri, pășuni verzi, peșteri vulcanice și cascade, insulele Azore au o varietate de „minuni” naturale ce așteaptă să fie explorate.

portugalia

Albarracín stă cocoțat pe vârful unui munte deasupra Río Guadalaviar în provincia spaniolă Teruel. Călătorii vor simți că acest loc te duce cu un pas înapoi în timp, unde pot fi descoperite ziduri de cetate „zdrențăroși” și străzi labirintice.

albarracn-sits-perched-high-on-a-mountaintop

Vârâtă între dealuri cu o vegetație luxuriantă, Bucovina este o regiune istorică împărțită între România și Ucraina și este cunoscută pentru mănăstirile și bisericile sale pictate și pentru frumusețea extraordinară a peisajului.

bucovina

Orașul Kobarid este situat în Soča Valley din Slovenia și este înconjurat de munți maiestuoși și pășuni verzi. Orașul este cunoscut pentru importanța sa istorică, cu situri care datează din epoca fierului și un muzeu care comemorează rolul orașului în primul război mondial.

slovenia

Traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

Surse: businessinsider.sg


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii