Cunoaste lumea

Noutăți

De necrezut: Astăzi, în Turcia, Iohannis a bătut palma pentru MEGAMOSCHEEA din București!!!

 •  
 •  
 •  

Astăzi, când lumea trăiește drama atentatelor de la Bruxelles și când, de luni de zile, presiunea terorismului arab bulversează Europa, președintele României a apărut într-o conferință comună cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, în Turcia, girând MegaMoscheea pe care guvernul turc vrea să o construiască în București.

Președintele „lucrului bine făcut” pentru alții dovedește încă o dată că nu reprezintă cu adevărat interesele românilor. Ajuns la conducerea României printr-un vot negativ la adresa lui Ponta (alt susținător al Megamoscheei), cu mari probleme juridice legate de casele pe care le posedă familia sa, ceea ce ridică semne de întrebare în ceea ce privește propria integritate, Klaus Iohannis devine, „pas cu pas”, tot mai penibil!

Potrivit HotNews, „Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis, ca autoritatile romane au oferit Muftiatului Cultului Musulman din Romania un teren in Bucuresti pentru construirea unei moschei. La randdul lor, autoritatile turce au stabilit si ele cateva terenuri in Istanbul unde vor putea fi construite o capela si un loc de cazare pentru pelerinii ortodocsi.”

Carevasăzică, în schimbul terenului din buricul Bucureștiului pentru Megamoschee, guvernul român o să-și poată construi o capelă și un spațiu de cazare, probabil undeva într-un cartier mărginaș. Vă puteți imagina așa ceva?

Ceea ce nu înțelege președintele României este faptul că într-un context ca cel de acum, orice discuție despre construcții religioase musulmane în spațiul european trebuie sistată. Dar probabil că este fanul celei mai mari catastrofe politice a Europei acestui moment – frau Angela Merkel – și se inspiră de la ea. Vai de noi!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

82 Comments on De necrezut: Astăzi, în Turcia, Iohannis a bătut palma pentru MEGAMOSCHEEA din București!!!

 1. Ionela Ionescu // 23 martie 2016 at 20:51 // Răspunde

  „Europe in 2029” video postat public pe youtube in 26 decembrie 2009… doua mii noua…. in el NU se vorbeste de rezistenta anti-islam a Romaniei ci de rezistenta anti-islam a Ungariei si Poloniei…….. deci, suntem in grafic… merem tot pe linia directoare sub lumina calauzitoare …. atata putem , de dobitoci ce suntem… https://www.youtube.com/watch?v=MA6LD7yqNJU

  • nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu se poate asia ceva ooooo na omorit cu totul………………………………………….

 2. Cristian Mihalache // 23 martie 2016 at 21:08 // Răspunde

  Stropită toată România cu untură de porc!… LMAO

 3. Și noi ce facem? Îl aplaudăm? Oare în Romqnia au ramas numai proștii și idioții???????

 4. O sluga corupta, cu probleme penale, care nu are curajul sa ridice ochii din pamant in fata stapanilor care l-au adus la putere… Executa ordinele tradatoare ca o papusa pe sfori.

 5. Îmi pare tare rău ca l-am votat si am stat in frig să-l votez ca nu face nimic bine toate invers face președintele nu-i capabil de nimic de a face moschee ii bun dar sa ajute oameni săraci din țara sa se ocupe de ei doamne unde ajunge țara noastră alți sau bătut sa reunească țara împreuna si alți fac ce nu trebuie doamne dale minte ca nu au nimeni

 6. Nu te supara dar cred ca mai multi lor votat cei care sant plecati cu iei o ajuns la putere,
  or vrut schimbare o sa ne dea iohanis schimbare care nom puteao duce generatii intregi…

 7. De când e președinte Iohannis a luat numeroase decizii împotriva voinței și împotriva intereselor poporului român, iar acum se prăbușește în încrederea românilor la 31%, datorită măsurilor anti-populare și a bâlbelor guvernului pe care el l-a impus românilor speculând politic drama de la Colectiv. Iată motivele :
  0. Impunerea unui guvern format din oameni din ONG-urilor lui Soros, din oameni cheie ai Multinaționalelor străine în România și din Funcționari aduși de la Bruxelles.
  1. – LIPSA ORICĂROR MĂSURI NAȚIONALE DE RELANSARE ECONOMICĂ ! Guvernul face pe plac FMI-ului și UE-ului și se ocupă cum să „reformeze” aparatul bugetar astfel încât unii să fie dați afară ca să facă loc cadrelor ONG-iste antiromanesti în sistem;
  2. – LIPSA ORICĂROR MĂSURI NAȚIONALE pentru a crea NOI locuri de muncă atât pentru cei din țară cât și pentru a-i aduce acasă pe cei plecați. Iohannis și Cioloș se preocupă 50% din timp, de imigranții lui Merkel, în loc să-i aducem acasă pe românii plecați și umiliți în străinătate;
  3. Umilirea a peste un milion de români prin returnarea de către Iohannis a Legii Dării în Plată și tot lobby-ul scârbos care i-a urmat, lobby făcut de BNR-ul lui Isărescu, în interesele băncilor;
  4. înghețarea creșterilor salariale la sugestia FMI și UE ;
  5. oprirea relaxării fiscale la sugestia FMI și UE ;
  6. anunțarea de noi acorduri cu FMI, BERD și BANCA MONDIALĂ (unele deja semnate), acorduri care nu au adus NIMIC bun românilor de 26 de ani încoace. Din contră pe baza acestor acorduri s-au concesionat resursele aproape pe gratis, s-au vândut pe nimic și s-au distrus activele din economia de stat a României, s-a prăbușit nivelul de trai.
  7. anunțatele privatizări (mai exact, DONARI pe nimic) pe care care guvernul se pregătește să le facă (Hidroelectrica, etc..), precum și falimentele induse la CE Oltenia și CE Hunedoara. Distrugerea industriei de metale rare în special a Uraniului.
  8. amânarea din nou, a unui nou sistem de redevențe, ceea ce ajută OMV-ul și spoliază poporul român de sute de milioane de euro anual.
  9. Tăierea bugetului pentru biserici, după ce la alegeri Iohannis se poza cum se roagă în biserică;
  10. noua programă din învățământ, una anti-națională care scoate latina și reduce româna și istoria, în timp ce sunt introduse alte discipline, artificiale, fără rădăcini într-un teritoriu epistemologic, precum „Educaţie pentru cetăţenie democratică”, „Educaţie interculturală”, „Educaţie pentru drepturile copilului”,bla, bla ;
  11. Impunerea plății obligatorii a asigurărilor de sănătate pentru cei fără venituri – lucru înjositor pentru un stat civilizat;
  12. Supra-impozitarea sediilor micilor firme din apartamente, care adică distrugerea micilor întreprinzători AUTOHTONI CARE DE ABIA TRAIESC !
  13. Anunțata privatizare a asigurărilor de sănătate, încă un jaf care se va face pe spinarea românilor;
  14. Continuarea acceptării politicilor puztfrau Merkel în problemele de imigrație fortata, prin încălcarea Constituției – Art 3 (4) și în ciuda voinței a 82-90% dintre români;
  15. Vaccinarea obligatorie în ciuda prevederilor constituționale care spun că fiecare persoană poate dispune cum vrea de ea însăşi deci şi de propriul corp.
  16. Efectele aberante ale legii anti-legionare care au dus la învrăjbire inter-etnică. Unii au ajuns să ceară ca în anii ’50, interzicerea unor personalitati martiri patrioti si a altora contemporani pentru delict de opinie!
  17.Continuă propagarea permanentă a ONG-urilor lui Soros atât la Cotroceni, cât și în toate structurile statului pretextand „înnoirea clasei politice” de care vorbește sec si permanent Iohannis, nu este altceva, decât propagarea pe prima scenă a politicii, a partidelor rezultate si sustinute de ONG-urile lui Soroş.
  18.Lipsa de reacție și dezinteresul complet în cazul Dramei Bebelușilor pe care Iohannis nu i-a vizitat niciodată și despre care, s-a referit prima dată, la peste o lună de la începerea scandalului cu veșnicul său stereotip „urmăresc cu atenție”.
  19.Refuzul României de a ajuta necondiționat Republica Moldova și acceptarea ca România să devină vechilul FMI și al UE-ului în Republica Moldova acolo unde li se vor cere moldovenilor după rețeta bine-cunoscută din România, măsuri de austeritate, scăderea nivelului de trai prin impunerea austerității și privatizări pe nimic.
  20.Percepția românilor că instituțiile de forță încep să aibe o putere necontrolată în România.
  21.Disprețul afișat de mai mulți membri ai Guvernului „Tehnocrat” față de români în special față de cei mai săraci și mai nenorociți. „ce mănâncă ăștia 6 luni? rădăcini?”, „alții muncesc în India și Brazilia pe 2 lei, românii nu mai vor să muncească”, „drepturile și libertățile sunt un lux”, „să nu ventilăm emoții…” etc..etc…
  22. Incapacitatea Guvernului impus de Iohannis de a gestiona Pandemia Bebelușilor și încercările permanente si stranii de mușamalizare.
  23. Prelungirea nejustificată a „voaiajelor” oficiale în scopuri de turism și numărul mare de concedii lungi, multe peste hotare, pe care Iohannis și le-a permis într-un singur an de mandat, în totală opoziție cu sărăcia și lipsurile din țară.
  24. Lipsa oricărei viziuni în politica internațională. Suntem doar papagalii lui Merkel, ai lui Juncker și ai Ambasadorului SUA la București. În timp ce alte țări din Europa de Est au ajuns să-și urmărească strict interesele lor naționale și bunăstarea propriilor cetățeni: vezi cazul Poloniei, al Ungariei, al Slovaciei, al Serbiei, al Cehiei, al Sloveniei sau al Turciei. Noi suntem sluga Bruxelles-ului, nebăgată de nimeni în seamă, sluga care dă din cap a „DA”, ori de câte ori stăpânii: Merkel și Juncker, îi mai aruncă o privire. Ați auzit să avem vreodată vreo părere „personală”, ca țară, prin UE sau aiurea?
  25. Lipsa oricărei demnități naționale a Guvernului și a Președinției, care au ajuns să permită unor ambasadori străini în România să se comporte precum vechilii trimişi de metropole în coloniile africane. Așa au ajuns să se comporte în România, ambasadorul SUA, al Olandei, al Marii Britanii sau al Germaniei, care dau indicații și note oricui și pentru te miri ce.
  26. Nici o INVESTIȚIE majoră a statului în agricultură, industrie sau infrastructură. Doar mărunțișuri și povești pentru care se cheltuie miliarde de euro ce ajung in buzunarele prietenilor.
  27. Intenția anunțată de a opri creșterea salariului minim pe 2017 deși NIMENI nu poate trăi în România de azi cu 777 RON salar minim NET. Practic avem un regim sclavagist prin care multinaționalele străine plătesc românii cât să nu moară de foame a doua zi.
  28. Nici o investiție masivă în școlile și spitalele din județe, mai ales în spitalele județene și în școlile din mediul rural. Se dau miliarde de euro importatorilor de medicamente ca să aducă printre altele vaccinuri care să se testeze la noi pe bebeluși – în perioada lor de monitorizare, se dau alte sute de milioane de euro celor de la spitalele private.
  29. Prețurile aberant de mari și jecmăneala perpetuă pe care o fac multinaționalele străine de Utilități. Românii au fost furați DIRECT pe facturi de ENEL, Apa Nova, etc… și nimeni nu ia nici o măsură contra acelor firme. Sunt cercetate doar persoane nu și firmele care au furat. Milioane de oameni au ajuns să trăiască în România în plină iarnă, ca în evul mediu, fără căldură și fără apă caldă și în loc să ia măsuri urgente, guvernul se face că nu vede, în timp ce Iohannis se plimbă în țările calde.
  30. Jaful aberant al asiguratorilor privați, jaf care se petrece sub privirile îngăduitoare ale lui Iohannis și ale guvernului SĂU. Prețurile la RCA au ajuns la sume mari dacă le raportăm la veniturile din România. Și dacă astea nu erau de ajuns, guvernul Cioloș pregătește apariția Asiguratorilor Privați în Sănătate care să se înfrupte din banii strânși de stat de la români.
  31. Transformarea partidelor politice în YES-MENI ai președinției, ai instituțiilor de forță,ai Ambasadelor si ONG-urilor Sorosiste!

  • Corecte si adevarate concluziile d-tale! Sub masca inocentei, sasul „lucrului bine facut” a luat numai decizii impotriva natiunii romane. Ca si Merkel si pupilul Iohannis este in slujba Ocultei Mondiale.Este in stare de o perfidie fara margini.

  • Ai scris f.f.f. multe aiureli! Trezeste-te, pana nu-i tarziu!

  • Uiti ca inainte de guvernul Ciolos au fos fanii tai!

 8. Daca stirea asta este adevarata, ar face bine sa isi dea demisia sa nu ajung sa ii pun eu o bomba sub patul sau imens pe care doarme de când e presedinte, si nainte sa apuce turcii de construit moskei in Bucuresti.

  • pena marian // 24 martie 2016 at 2:33 // Răspunde

   Uau eu nu fac politica dar ce am citit aici ma ingrozeste si tind sa cred.cat desre moschee nici nu vreau sa aud

  • Chiar asa Nea Ion?Vreti sa puneti o bomba sub patul presedintelui Johannis de ura, ca sa nu se construiasca moschee de Turcia? Vai de mine cit sinteti de ramasi in urma! Daca n-ati stiut, va instiintez ca nici o religie nu iti spune sa faci rau unul la celalalt, sau sa omori, dar oamenii au facut in toate razboaiele crestine omorind in numele religiei (ma refer cea crestina).Din pacate oamenii sint cei rai, si unul dintre acestia sinteti chiar dumneavoastra Nea Ion, avind rautatea de a omori pe cineva din razbunare.Oare religia crestina asa v-a invatat, ca daca nu va place de cineva sa omoriti persoana aceea? Cred ca glumiti!V-as putea da o lectie nemaipomenita dumneavoastra si la altii care traiesc cu multa ura, fara compasiune pentru altii, fara iubire si asa mai departe, dar mi se pare ca ar fi in zadar. Un lucru simplu si foarte important vreau sa va anunt poate chiar nu ati vrea sa auziti de ea, dar Religia Musulmana este religia care creste cel mai rapid in lume, fiind o religie foarte curata, asa cum e si cea crestina. Oare nu v-ati pus intrebarea ce cauzeaza faptul acesta? Oare v-ar placea sa va spun ca dumneavoastra sinteti un Terrorist cu tot crestinismul inclusiv? vrind sa bombardati patul presedintelui Johannis? Daca cumva va considerati destept, ginditiva la singurul exemplu care v-am oferit. Nu se poate ca o religie intreaga sa fie judecata pentru citeva persoane fara cultura, care nu urmeaza religia adevarata. Va doresc un gind bun ca necunoscuta din Statele Unite ale Americii.

   • Tu esti o musulmana care are copii cu un araboi ?

    • Evident ca da! Si mai are si tupeu sa comenteze dupa tot ce se intampla in toata Europa din cauza lor. Niste analfabeti.

     • Magdalena Haroun // 25 martie 2016 at 3:45 //

      Evident ca nu!Sint crestina cu sot musulman respectos. Tot ceea ce se intimpla in Europa este planificat de tarile dezvoltate. Daca ati avea o cultura mai dezvoltata si na-ti fi analfabeti, v-ati da seama ce este adevarul.Sinte niste inapoiati care numai vorbiti.

   • Cred ca nu stii ce inseamna Islam. Un adevarat islamist face tot ce scrie in Coran. Deci, acesti oameni, care fac atentatele, chiar asculta Coranul. Restul, care „au fost stricati” de societate occidentala, risca sa fie vazuta ca si apostati. In comparatie, sa fii crestin adevarat inseamna exact contrariul. Cine asculta de I(i)sus Hristos, nu poate face nimic rau, altfel, se descalifica de la a fi numit urmas al lui Hristos.
    Cred ca trebuie sa mai studiati ce inseamna intr-adevar Islamul.
    Daca aveti rabdare, cititi articolele urmatoare:

    http://www.usatoday.com/story/opinion/2016/03/22/radicalization-isil-islam-sacred-texts-literal-interpretation-column/81808560/
    http://www.theblaze.com/contributions/its-time-to-stop-pretending-all-religions-are-equal

   • Doamna religia/ideologia pe care o aparati dumneavoastra si pe care o credeti atat de curata, incearca din rasputeri sa ne demonstreze total opusul dar din cate se vede noi suntem orbi si nu vrem sa vedem lucrul asta, asa cum faceti dumneavoastra. Dati-mi un exemplu de tara care este ghidata de aceasta religie in care v-ati dori sa locuiti, pentru ca eu nu vad niciuna. Si pe langa asta daca o sa cititi Noul Testment si, resectiv Coranul o sa vedeti mari diferente. Si apoi Crestinismul a inceput ca religie asuprita pe cand islamul s-a raspandit cu sabia si in ziua de astazi nu stiu cate religii cunoasteti dumneavoastra afara de islam in care se practica pedeapsa cu moartea pentru apostazie.

   • Magdalena Haroun // 25 martie 2016 at 3:37 // Răspunde

    Chiar asa Nea Ion?Vreti sa puneti o bomba sub patul presedintelui Johannis de ura, ca sa nu se construiasca moschee de Turcia? Vai de mine cit sinteti de ramasi in urma! Daca n-ati stiut, va instiintez ca nici o religie nu iti spune sa faci rau unul la celalalt, sau sa omori, dar oamenii au facut in toate razboaiele crestine omorind in numele religiei (ma refer cea crestina).Din pacate oamenii sint cei rai, si unul dintre acestia sinteti chiar dumneavoastra Nea Ion, avind rautatea de a omori pe cineva din razbunare.Oare religia crestina asa v-a invatat, ca daca nu va place de cineva sa omoriti persoana aceea? Cred ca glumiti!V-as putea da o lectie nemaipomenita dumneavoastra si la altii care traiesc cu multa ura, fara compasiune pentru altii, fara iubire si asa mai departe, dar mi se pare ca ar fi in zadar. Un lucru simplu si foarte important vreau sa va anunt poate chiar nu ati vrea sa auziti de ea, dar Religia Musulmana este religia care creste cel mai rapid in lume, fiind o religie foarte curata, asa cum e si cea crestina. Oare nu v-ati pus intrebarea ce cauzeaza faptul acesta? Oare v-ar placea sa va spun ca dumneavoastra sinteti un Terrorist cu tot crestinismul inclusiv? vrind sa bombardati patul presedintelui Johannis? Daca cumva va considerati destept, ginditiva la singurul exemplu care v-am oferit. Nu se poate ca o religie intreaga sa fie judecata pentru citeva persoane fara cultura, care nu urmeaza religia adevarata. Va doresc un gind bun ca necunoscuta din Statele Unite ale Americii.

  • Magdalena Haroun // 24 martie 2016 at 9:17 // Răspunde

   Nea Ion, in every religion is Good, Bad and Ugly!

  • Magdalena Haroun // 24 martie 2016 at 9:19 // Răspunde

   There are well over a BILLION Muslims in the world. Stop letting your TV tell you who to hate!

   • Minciuna ONG-ista, marca Soros, cu „in every religion is God”, preluata de la unele loje masonice, cant-o matale la alta masa! Suntem deja la curent cu islamul, inca din timpul imperiului otoman si al navalirilor… Sau vrei neaparat sa-ti reproduc, traduse in romana, pasajele din coran care indeamna, explicit, la uciderea tuturor ne-musulmanilor?! Te plateste bine Soros?!

 9. NU CREDETI TOATE ZVONURILE...DOAR NU SINTETI PROSTI... // 23 martie 2016 at 23:20 // Răspunde

  NU CRED PINA NU AUD EXACT DE CE E VORBA…DE AIA S-A DUS IN TURCIA, SA STOPEZE MIGRATZIA, CACI TURCIA DETINE O POZITIE CHEIE SI OFERA AZIL TEMPORAR, NU S-A DUS SA NEGOCIEZE MOSCHEI…VRBE ARUNCATE IN VINT SA IL DISCREDITEZE, MAI LASA-MA CU VRAJA DOMNU „OPOZITIE” SI VRAJBA….

  • NU SUNT ZVONURI !
   Preşedintele Erdogan: „În timpul vizitei făcute la Bucureşti (în aprilie 2015), am discutat această chestiune cu domnul preşedinte Iohannis. În momentul de faţă, colegii noştri lucrează pentru a obţine autorizaţiile necesare. Avem şi un proiect definitivat, dar în momentul de faţă dorim să îl dezvoltăm. Muftiatul se ocupă de obţinerea autorizaţiilor necesare, iar Turcia are grijă să dea tot sprijinul acestui proiect. La rândul nostru, şi noi am stabilit câteva terenuri în Istanbul pentru o capelă şi un loc de cazare a pelerinilor. Acest lucru l-am stabilit cu domnul Klaus Iohannis“, a punctat preşedintele Turciei.
   „Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţie“, a întărit Iohannis.
   Despre ce e vorba : Colosul musulman de la Romexpo-Bucuresti, pentru care guvernul Ponta, si-a dat acordul, urmează să fie construit pe un teren de 11.000 de metri pătrați și ambiționează să fie „cea mai mare moschee dintr-o capitală europeană”, potrivit muftiului Iusuf Murat. Aceasta va fi finanțată integral de guvernul de la Ankara !
   Dar, pe un teren oferit GRATUIT de Romania !

  • acum crezi?a declarat aseara la stiri ca autorizatia de constructie este gata

  • vaiaudincoasa // 3 aprilie 2016 at 0:52 // Răspunde

   Tatae … migrația nu se oprește in turcia! Migrația se oprește la orice pas fraudulos făcut peste frontieră cu un glonț în ţeastã! Sa zicem în prealabil cu o somație, dar nu-i obligatoriu când vine vorba de invadatori de gen (și sa n-aud; „ca vai sărmanii de ei…is și ei oameni!”) Aici e vorba de continuitatea rasei și a culturii! Deci dacă nu ești un mixt de tigano-arabo-negro-român, ar trebui sa intelegi ecuația pe care i-am dato neuronului matale s-o rumege.
   Roger?

 10. ati votat , ca berbecii ” ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT” . asa va trebuie, ne trebuie .

 11. Domnule presedinte stiam despre tine ca esti neamt dar nicidecum musulman.sa-ti fie rusine,tara nu e a ta,este a noastra,a romanilor. Tu mars de unde ai venit

 12. cetățeanul tulburat // 24 martie 2016 at 0:39 // Răspunde

  Santa Klaus nu se inspiră de la…Ci e portavocea lui Merkel și a ălora de la Bruxelles.

 13. Diaspora, va asteptam cu drag acasa. Moschee in centrul Bucurestiului, sirieni si altii la Vama Veche, Galati, Arad! Veniti ca sunt apti de orori! Asta v ati dorit! De ce fugiti? Asta ati votat, poftim… Va asteapta!

 14. Cand o zbura porcul ! Se va lasa urat: daca nu avem arme cu cockteluri molotov, daca nu avem nici din alea, cu lancea lui Horea !

 15. Dacă e adevărat atunci în strada,sa se vadă efectul deciziilor ticaloase.

 16. se vede clar ca lumea e amarita si ca e satula de ceia ce se petrece in RO am ajuns cu moralul la culmea cum eram in 1989 inainte de izbucnirea revolutiiei Uni zic voi lati votat diaspora e adevarat majoritatea am fost diaspora dar ne asteptam la o schimbare a RO in bine am crezut cu toti ca votam o persoana inteligenta desteapta culta cu aspirati pentru tara bune moderne cu o gindire deschisa la ceia ce e bun pentru poporul RO se vede clar ca neam inselat . Or fi probleme inalte in aceasta inalta functie probleme pe care noi astia mici nu avem cum sa le percepim dar nu e posibil ca in mai bine de un an sa nu se vada nici o schimpbare ci doar politiciieni din toate partidele corupti si hoti care fura pe toate nivelele de zeci si sute de milioane de E iar nimeni nu poate face nimic .

 17. Sunt destule moschei in tara de ce sa le dam apa la moara necredinciosilor ?
  Ar trebui sa fim mai nationalisti ca altfel ne piere neamul !!!!

 18. Ce-i de facut? Cum ne organizam? Proiectul asta trebuie modificat…ori renunta la megamoschee cu totul, ori sa faca una mica, mai la periferie.

  • vaiaudincoasa // 31 martie 2016 at 23:52 // Răspunde

   Ce-i de făcut ? Nu cred ca sunteți făcuți toti ptr sacrificiu Suprem! Ptr ăla trebuie sânje străbun în vene….copilași drăgălași! ; )

 19. Felicitări ! Sper să continui cu articole de genul ăsta. ..ține-o tot așa , mie mi-a plăcut.

 20. Toti am gresit in aceasta alegere dar trebuie facut ceva fratilor nu putem lasa asa ca nea tras pe sfoara nea tradat am crezut in el acum a venit momentul sa place haideti toate lumea sa facem ceva sa ne salvam tara noastra acum ,.pina nu este prea tirziu .sau iara vreo varsare de singe nu vrem asa ceva nu mai vrea sa plingem destul

 21. Presedintele iohanis inloc sa conduca romania se plimba de la alederea lui cate zile a stat in tara si cate in alte tari ,Pentru dezinteresul care il poarta romaniei sa, se faca un referendum pentru destituirea lui deoare ce a inselat increderea celor care ia acordato si tot ce face face in detrimentul romaniei.

 22. ROMÂNIA MEGAMOSCHEEI BINE FĂCUTE!

 23. Nici domnul Johannis nu poate sa fie mai prejos decat Angela Merkel, doar tot de acolo vin.
  La romani moscheia va ramane sigur in picioare, la turci biserica noastra ortodoxa nu stim.

  Rusineee!!!!

 24. Haida de! Ati uitat ca „proiectul” e ceva mai vechi si nu Iohannis decide ce si cum ca nu-i terenu lui ma-sa si nici autorizatii de construire nu poate da? Ia recititi si pe aici: http://www.mediafax.ro/social/ponta-despre-moscheea-de-la-bucuresti-pun-in-aplicare-o-intelegere-intre-statul-roman-si-statul-turc-14587468

  Are romanu o memorie atat de scurta si p-orma se intreaba de ce-l fura tot PCR=FSN=PSD-u pe care el il voteaza.

 25. Domnul presedinte nu studiaza deloc Constitutia ,doar ia hotarari impotriva statului de drept.Domnia sa ocupa doar inaltul scaun ,se pare pentru beneficii si impotriva tuturor legilor ce trebuie sa-i apere pe romani.Regret ca m-am last dusa de val si i-am dat votul unui om care ne desconsidera atat pe noi cat si legile tarii.

 26. Fratii mei noi l-am pus pe el presedinte tot noi il dam jos, nu se mai poate asa ceva, o sa ajungem sa ne fie frica sa mergem la magazin sa ne cumparam paine, asa ca trebuie sa se faca ceva pana nu e prea tarziu, si nu vreau sa fie ca la dezatrul din 30 octombrie 2015 Colectiv, a plecat Ponta si gata ne-am linisit, oamenii aia au murit deageaba si mi-e rusine.Acest mesaj este printre primele pe care le scriu pe acest site si credetima ca m-am saturat de toata hotia, mizeria, batojocura ce se face in tara noastra, ei ne fura pe fata si noi nu facem nimic cand defapt noi avem puterea, nu trebuie sa ne fie frica de iei, ei sunt putini noi suntem multi.Sunt tanar si vrea ca macar 10 ani din viata sa ii traiesc in tara mea fara grija zilei de maine si copiii mei sa nu treaca prin ce trecem noi ca suntm sclavi in tara noastra.Nu inteleg, vedem, ne dam seama de ce se intampla dar nu facem nimic oare de ce?Cred ca li-i se rupe inima in mormant stramosilor nostri cand vad ce a ajus acest popor mandru care a luptat pana la sange pentru al proteja si acum suntem niste „fantome” pe acest pamant sfant.
  Asa ca vreau sa ma adresez tuturor celor care simt ceva in aduncul lor, pentru cei care aud strigatul stramosilor nostri.

  • victor român // 24 martie 2016 at 16:20 // Răspunde

   Flavius , ca tine gândesc milioane de români care de 26 de ani sunt minţiţi , furatzi , batjocoritzi de o clica de hotzi !! Nu avem alta cale sa îndreptam lucrurile decat sa ieşim toti în stradă !

 27. Numai un nemtoi cretin (nu crestin), dupa chipul si asemanarea lui Merkel, putea sa faca asta. Frati crestini, mobilizati-va ca in cazul Rosia Montana, daca vrem ca pe viitor sa nu avem si noi atentate islamiste ca la Paris sau Bruxelles!

 28. Sa facem o petitie contra construirii moscheii,sa iesim toata tara in strada.Asa nu se mai poate,ca guvernantii nostrii sa serveasca intereselor altor popoare .Trebuie sa luam atitudine pina nu va fi prea tarziu,Fiecare natie ,popor cu cultura lui,nu-i bine sa ne amestecam prea mult.Se intorc in mormant bunii si strabunii nostrii,martirii si eroii neamului care si-au dat viata pt tara noastra.Se vede ca istoria Romaniei si la cat au suferit poporul roman de pe urma mahomedanilor altii au uitat

 29. Oameni buni de ce nu va întrebați prima data cine provoacă toate acestea oare nu sunt americani cu testele de armament și sa dețină țiței amintiți-vă ce au cautat și în cosovo dece nu a intervenit în Georgia dece nu se duce în Iran

 30. Bravo oameni asa mentalitatea în 2016 vouă nu va trebui nici biserica nici mosqe vouă va trebuie numai cluburi de noapte

 31. Ene Constanta // 24 martie 2016 at 15:03 // Răspunde

  Catalin Berenghi avem nevoie de tine !

 32. Somn usor Romania,Buna dimineata Romanistan.

 33. Un președinte cat-decât Bun ar trebui sa știe sa-și aleagă consilierii. Dar o spun cu responsabiliste ca sunt toți o apa și un pământ, adica:VARZA fraților! Îmi pare rău că l-am votat. Voi tinerilor trebuie sa faceti CEVA pana nu e prea tarziu

  • nu noi trebuie sa facem, ci voi sa faceti, alaturi de noi. nu mai lasati in baza noastra, ca e vina voastra ca s-a ajuns aici…

 34. Salut! eu sunt unul din tinerii Romaniei(21 ani) si vreau sa va spun ca daca nu se vor face schimbari curand, tara asta o sa se duca dracului…oare oamenii nu observa ca le pleaca copiii prin tari straine dupa un trai mai bun si ca ei raman singuri? „a plecat baiatu’/fata, mancal-ar mama, sa-si faca o viata mai buna. ne mai trimite si noua 100-200 euro sa nu murim de foame. sa aiba grija Dumnezeu de el pe acolo, sa se descurce, ca noi o-m vedea ce facem aici..daca e sa murim, asta e, dar el sa o duca bine acolo”, cam asa zic multi romani, nu? dar de ce sa nu incercam sa schimbam odata lucrurile astea, sa o luam si noi pe o cale mai buna, sa incercam sa obtinem nivelul ala de trai bun, pe care il cauta toti tinerii prin tari straine, la noi in tara?? avem o multime de bogatii in tara asta minunata, de ce lasam strainii sa vina sa ni le ia? oare nu le putem folosi pentru noi, sa ne ridicam noua nivelul de trai cu ele, sa ne punem pe picioare ca tara?? la cat aur avem in munti, cred ca am scapa de toate datoriile facute de cei ce au condus tara in ultimii 26 de ani…si ne-ar mai ramane si noua „de-o mamaliga”…de ce stati toti in case, la televizoare si pe internet, asteptand schimbarea de la noi, astia tinerii, inloc sa iesiti voi in strada si sa ne luati si pe noi cu voi, sau macar sa ne dati startul, un impuls ceva? dar nu frate roman, ce rost are? voi oricum o sa muriti in cativa ani, n-are rost sa va complicati viata deloc, plus ca au viata buna copiii prin tari straine, castiga destul, is cu familia plecati, nu se mai intorc ei aici, in saracia asta in veci… tara asta oricum nu mai are optiuni multe, iar scenariile posibile pe care le vad eu nu sunt decat 2: ori incep astia al 3-lea razboi mondial si ne ducem dracu’, ori o sa se faca o noua revolutie si poate(si sper), se va gasi cineva sa conduca tara asta asa cum trebuie, fara s-o fure si s-o vanda…
  P.S. e primul meu comentariu pe un astfel de site, dar sper ca m-am exprimat destul de bine incat sa ma fac inteles de tot romanu’…

 35. Cum? Nu va place? Dezgropati-l pe Ceausescu. Cred ca e singurul care ar mai putea face ceva si probabil ca ar face,apoi, cu siguranta, l am omori pt a doua oara. Va spun ca niciodata nu a fost bine si nici nu va fi. Cand v a fost voua bine? Cand ati avut de toate, servici,bani,concediu ,cand nu a fost nevoie sa faceti economie?Niciodata! Cati ati fost la biserica si ati trait crestineste 100% ? Niciodata, probabil de Paste si poate de Craciun? Dar ati avut toata libertatea. Ce veti pierde acum? Va e frica ca incet incet nu veti mai putea intra in biserica? Pana acum unde ati fost? Pana acum ii ocarati pe toti ai bisericii, Patriarh, preoti,Papa …. Daca sunteti decisi sa nu va musulmanizati,Faceti Ceva! Intorceti va la cele sfinte si ramaneti cu ele.

 36. Revolutieeeeeeeee..nu se mai poate..jos presedintele jos parlamentul totul e stricat si corupt

 37. umbla vorba cum ca ” terenul alocat ” in Bucuresti ar fi apartinut Brancoveanului .( informatia trebuie verificata ) . in istambul . Patriarhia Ecumenica de Constantinopol , are multe proprietati , printer care si biserici . acum comunitatea romana ortodoxa din istabbul , are inchiriata pentru o suma modica Biserica Sf.Mucenita Paraschiva , care a fost ctitorita la 1692 de Sf. Martir Constantin Basarab Brancoveanu . cel mai bine ar fi ca in continuare lucrurile sa ramana la fel . cat despre asezamant pentru pelerini , e bine de stiut ca la istambul sunt si hoteluri . asa zisul troc , e doar o scuza pentru constructia MEGAmoscheei . nu e de mirare ca tema are deja atatea comentarii – desigur negative . turcii ne umilesc si dupa atatea sute de ani . – cred si eu – acum dam haraci la imperiali ! cat despre ” ai nostril ” ei sunt impotriva noastra . simtim asta de 26 de ani . mi e dor de patria mea . voua nu ?

 38. Mai bine ai face ceva cu minele din Valea Jiului decat sa dai pamant altora:)

 39. Tradator de tara si natiune.

 40. La ce te poti astepta de la un „profesor” debil care vorbeste
  silabisind?! Nu inteleg de ce, nu se intelege ca, aceasta
  sens(d)ebilitate atenteaza la securitatea nationala si la poporul roman. Si aceasta, plimbandu-si avid de „cunostinte” si senin de
  pro-stie perechea. Cand ii aud vorba cu accente „intelectuale” in silabe inchid sursa de poluare! Este interesant cum suna FIZICA predata in acest sistem…??? In cati ani de mandat ne va molipsi …? Sau …

 41. IOHANNIS NU ESTE PRESEDINTELE DORIT DE ROMANI !!!

 42. NU ARE CE SA CAUTE O ASEMENEA CONSTRUCTIE IN BUCURESTI DAR
  NICI IN ALTA PARTE A ROMANIEI.
  NU AVEM NEVOIE DE ISLAM !!!

 43. Rusine sa va fie domnule presedinte.parlamentar.deputat.senator sau camatar cu acte…..milioane de tineri,familii care nu au casa,bani,haine,mancare,care nu au o viata cu strictul necesar….si voi construiti moschei si biserici pe cap de locuitor….sa nu mai spunem ca ne manipulati in masa facandu-va salarii de mii de euro pe cand noi traim cu un minim mizer…va faceti pensii speciale votandu-va intre voi si profitand de prostia noastra….pana cand ne veti calca in picioare??????SUNTEM MULT MAI MULTI CA VOI…DAR ROMANUL INCA NU STIE CA MINORITATEA SE SUPUNE MAJORITATII……TREZESTETE ROMANE CA-TI MOR COPII

 44. iohanis nu te-au votat toti romanii,doar aia care s-au bucurat ca scapa de ponta
  nu de alta ,dar nu au avut intre cine alege
  nu vrem moschei
  moschei nu s-au facut nici pe vremea lui suleyman aici
  poporu nu te va ierta,chiar daca va kkt pe noi

 45. Vai, vai, vai, cat de unit este cu Ponta si noi l-am votat. Sa facem ceva concret, omeni buni, cand nu e prea tarziu, ca altfel se razbuna stramosii nostri…. !!!

 46. P A T R I O T // 25 martie 2016 at 12:53 // Răspunde

  D E M I S I A !!! IOHANNIS NU ARE NIMIC PENTRU ROMANIA :

  ESTE UN TRADATOR DE TARA !

  ISLAMUL SA FIE SCOS DIN VOCABULAR LA ROMANI

  IOHANNIS SA FIE EXPULSAT LA TURCI ! AOLO ESTE LOCUL LUI

 47. Voi chiar credeti asa usor tot ce se scrie in presa? …

 48. TREBUIE SA DAM JOS TRADATORUL !!!

 49. De Basescu nu v-a placut,ce sa va fac,ala marcar s a luptat pentru binele tarii noastre!!! sunteti manipulati si ascultati numai ce se difuzeaza la televizor !!!

 50. Frati mei romanasi de cat sa plangem noi mai bine sa planga ei nu mai trebe sa stam cu mainile in piept si trebe sa trecem la fapte

 51. Inseamna ca este un idiot si se pare ca noi romanii nu mai protestam pentru nimic, doar imbratisam deciziile altora, plecam capul si mergem inainte ca oile! Bravo DOMNULE PRESEDINTE!!!

 52. Daca face asa ceva, eu personal merg si pun o bomba in megamoschea curului. Noi nu suntem musulmani! Noi suntem Crestini-Ortodoxi

 53. Pentru unele persoane care au comentat anterior: navigati pe web si scrieti ca postacii,in speranta ca poate ia cineva vreo decizie pentru voi. Mi-as dori ca autorul articolului, Daniel Roxin, sa isi foloseasca energia in scopuri pozitive, in loc sa instige negativ si sa prezinte subiectul prin ochii lui, rezultand un produs final usor denaturat. Majoritatea oamenilor cu grad cultural scazut care poposesc pe paginile web chiar cred tot ce citesc, asa ca subiectul poate fi abordat intr-o maniera jurnalistica, la obiect, inclusiv criticile si alte remarci. A se intelege ca nu sunt fana Iohannis.

 54. Nu este adevărat!!!!… O minciuna…

 55. Ba e de crezut! Mă așteptam la asta și mă aștept și la altele!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii