Cunoaste lumea

Noutăți

Ce-a pățit Iohannis? Poartă tricou cu Draconul Dacic? Fotografia apare pe site-ul Evenimentul Zilei…

 •  
 •  
 •  

iohaniis-draconCercetând presa, în această dimineață, am rămas intrigat de o fotografie care apare în capul unui articol de pe Evenimentul Zilei. Sub geaca de piele a președintelui se vedea imprimat pe un tricou 60% din corpul unui dracon dacic. Surprins, mi-am pus problema, în prima fază, că ar fi un trucaj; doar că articolul nu este un pamflet și nici nu apare pe undeva vreo indicație că ar fi o fotografie trucată.

Am căutat și pe net un tricou similar dar nu am găsit nimic… Și atunci m-am întrebat: Ce a pățit președintele de poartă un tricou cu Draconul Dacic? Voi ce credeți?

Daniel Roxin

Update: Cititorul nostru C.D. ne-a lămurit: Iohannis a participat la o acțiune de strângere de fonduri pentru militarii români răniți în Afganistan, eveniment la care a îmbrăcat acest tricou:

iohannis-dracon-2


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

15 Comments on Ce-a pățit Iohannis? Poartă tricou cu Draconul Dacic? Fotografia apare pe site-ul Evenimentul Zilei…

 1. Simbol strabun!
  ” Lungul si scurtul au acelasi mijloc; cercul mic si cercul mare, globul mic si globul mare pe acelasi punct se sprijina; nevazutul si vazutul acelasi loc ocupa; toate cele mari stau ascunse in cele mici, iar aici este o mare taina a firii; mare printre intelepti este cel ce o pricepe.”- pct. 44 din Legile Belagine – Legile Frumoase

 2. Un ostas al lui Avram Iancu // 6 octombrie 2016 at 10:19 // Răspunde

  Papusarii care au profitat de bogatiile zonei trebuie sa contribuie pentru militarii români răniți în Afganistan!

  Iar Iohannis trebuia sa–l declare erou national pe Avram Iancu dar se pare ca ramine supusul imperiului hasburgic!

 3. Iohannis inchide ochii in fata multinationalelor! // 6 octombrie 2016 at 11:16 // Răspunde

  Iohannis inchide ochii in fata multinationalelor!

  Multinationalelor ne=au luat mai pe nimic resursele, nu=si platesc taxele, nici impozitele, ne opresc si TVA, ne storc pina si sufletul …
  Colac peste pupaza guvernul roman ii sponsorizeaza sa ne striveasca si mai mult ….

  IATA LISTA AJUTOARELOR DE STAT OFERITE DE GUVERNUL SOROS PENTRU CORPORATIILE “SARACILOR” PAPUSARI !!!

  http://meritocratia.ro/2016/10/iata-lista-ajutoarelor-de-stat-oferite-de-guvernul-soros-pentru-corporatiile-saracilor-papusari/

  Asta in timp ce spitalele romanesti, din cauza lipsei de fonduri, arata ca in Evul Mediu !!!
  Asta in timp ce peste 5.000 de copii romani mor anual de cancer pentru ca “nu sint bani pentru tratamentul lor” !!!

  Iar Iohannis se plimba cu trotineta! El nu e invitat de Obama sa joace golf la White House!

  • Eu nu inteleg de ce sa platim pentru militari Romani din Afganistan!! Platim mercenari?? Sa fie CLAR, acei militari nu lupta pentyru nici un ideal Romanesc, toti sant mercenari, plecati acolo sa apere intrese straine!! Si plecati farasa sase consulte poporul Roman, aveam noi dreptul sa plecam acolo… DE CE??? daca cineva poate sa -mi raspunda da sincer nu politic!!!

  • Asta e treaba parlamentului nu a presedintelui.Ce legi a dat parlamentul pentru binele Romaniei?

 4. Ha ha…Săracul, sigur nu ştie ce reprezintă acel „imprimeu” de pe tricou…ghinion

 5. L-au pacalit organizatorii, mi se pare ca au foat aia de la Antena3, nici nu stia ce poarta.

 6. militarii români ar trebui sa fie asigurati! // 7 octombrie 2016 at 10:37 // Răspunde

  Militarii români ar trebui sa fie asigurati de NATO si ONU!
  Se vede incaodata ca noi romanii suntem carne de tun pentru papusari!

  Daca militarii români ar fi asigurati, atunci ar avea grija de ei asiguratorii, adica de banul lor, dupa cum stim Interesul poarta Fesul!

  Iar Iohannis se plimba cu trotineta deoarece nu–i decit marioneta lor!

  Iohannis ar trebui sa–si indeplineasca datoriile de sef de stat nu sa se plimbe ca un Mucea!

 7. actiune de strangere de fonduri pt militarii nostri raniti in Afganistan?!
  o bizarerie …oul sau gaina! si daca nu inventa cineva razboiu in Afganistan, de ex. mai se plimba presedintele & CO cu bicicleta?!?!?!

  plimbarea in sine, pe bicicleta, in mijlocul naturii, inconjurat de oameni, intr-o zi splendida de toamna…nimic mai frumos!
  razboiu-i frumos?!

 8. Ha!!!! nici asigurari pt soldati-obiect, pardon carne de tun in parteneriatul strategic ?????? !!!! Pe ce lume traim?!

  • parteneriatul strategic e numai pentru americani // 7 octombrie 2016 at 13:31 // Răspunde

   Pentru a se vedea ce parteneriat strategic avem noi:

   Romanii nu au scutire de vize! In timp ce Ungaria are scutire de vize americane si isi permite sa faca curte Rusiei sa o sustina in smulgerea Transilvaniei.

   Noi suntem in mod real trup si suflet cu americanii! Iar ambasadorii americani ne injughie pe la spate la fel cum au fost tradati si asasinati Vlad Tepes si Mihai Viteazul!

   Ce altceva putem noi fi pentru ei decit carne de tun?

   Scutul de la Devesul poate distruge Romania daca rusii ne trimit bombe radioactive! Dar vom proteja occidentul pentru oricum suntem tratati de gunoaie!!!

   Putin este cel care ne avertizeaza ce se discuta in culise pentru ca ambasadorii parteneriilor strategici se fotografiaza cun un steag simbol antiromanesc si zic ca Moldova (deci si Iasi-ul) nu-i Romania!!

 9. Arata bine cu draconul dacic pe piept! Doamne Ajuta, sper sa poarte tricoul si pe sub camasa prezidentiala daca se poate, sa i se imprime draconul
  dacic pe suflet!!!

 10. E o moda, vreo practica a unor ong-uri?! ca prea recurgem la tot felul de actiuni gen strangere de fonduri in scopul finantarii unor activitati pt intr-ajutorarea celor aflati in nevoi, suferinta, cazuri speciale-militare!dotari cu aparatura medicala, achizitii diverse etc. care in mod normal, moral, logic, legal ar trebui sustinute prin bugete publice, fonduri speciale, din pacate epuizate,goale-probat cu documente justificative, gratie metodei devalizarii-obiect al megadosarelor de coruptie (din banul public se finanteaza bonusuri, excursii, campanii, prime, facilitati, „alte strategii-externalizari profit/capital”). Saracia, boala, gaura in buget acoperita din pix, nevoile poporului, lipsurile, paguba – toate acestea cresc, se adancesc pe zi ce trece, nu se remediaza in felul acesta. O nebunie, marca mind control! Ideal sa comunicam, socializam, sa ne implicam, insa sa ne folosim imaginea in scopul exercitarii atributiilor ce revin in fapt si in drept statului-institutie in slujba poporului…?!
  In nici un caz asa ceva nu poate constitui un mijloc de prosperitate, dezvoltare durabila si sustenabila a unei societati, componenta a proiectului de tara, parerea mea, daca tot ne ostenim sa identificam solutii, pornind de la cauze si efecte. Doamne Ajuta!

 11. Nu-i decit o manipulare a papusarilor: // 7 octombrie 2016 at 15:16 // Răspunde

  Nu-i decit o manipulare a papusarilor sa ademeneasca tineri sa se duca la razboi ca doar sunt onorati, Presedintele se da pe trotineta pentru ei!

  Este deci o capcana de prins tineri romani pentru carne de tun!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii