Cunoaste lumea

Noutăți

Budinca de vară

  •  
  •  
  •  

Prepararea budincii de vară este mult mai ușoară dacă pâinea folosită la preparare este oarecum învechită.

Acest lucru ajută sucurile de fructe să se înmoaie prin pâine, ceea ce face budinca mai plăcută. Budinca de vară poate fi servită cu smântână.

Fructele folosite de obicei sunt zmeura, căpșunile, coacăzele negre, coacăzele roșii, coacăzele albe și murele. Mai puțin utilizate sunt cireșele și afinele.

Budinca de vară sau budinca de fructe de vară este un desert englezesc făcut din pâine albă feliată, stratificată într-un bol adânc cu fructe și suc de fructe.

Se lasă la macerat peste noapte și se întoarce pe o farfurie. Desertul a fost cel mai popular de la sfârșitul secolului al XIX-lea până la începutul secolului al XX-lea.

Apare prima dată tipărit cu numele actual în 1904, dar s-au găsit rețete identice pentru „budincă hidropatică” și „budincă Malvern” încă din 1868.

Budinca Malvern este o budincă tradițională din orașul englez Malvern din Worcestershire. Este un fel de mâncare copt făcut cu mere sau alte fructe de sezon și cremă, deși există variații.

În 2010, a fost inclusă ca una dintre cele mai „amenințate zece budinci” după un sondaj realizat de UKTV Food.

Foto domeniu public


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii