Cunoaste lumea

Noutăți

Autorul sinistrului joc BALENA ALBASTRĂ face dezvăluri din închisoare. De ce a creat acest joc? Uite și cum arată:

  •  
  •  
  •  

Pro Tv: Tanarul de 21 de ani, din Rusia, care a inventat jocul „Balena Albastra”, si-a marturisit faptele din inchisoare.

Philipp Budeikin, aflat in arest, este acuzat de instigare la sinucidere a peste 16 adolescente. Acesta considera ca victimele erau „reziduuri umane” si a spus politiei ca incepuse un proces de „curatare a societatii”.

balena 1

Jocul implica adolescenti usor de manipulat care sa indeplineasca anumite sarcini de-a lungul a 50 de zile. Sarcinile pe care le indeplinesc tinerii pot ajunge de la vizionarea unor filme horror pana la ranirea voluntara. In ultima zi, jucatorul este obligat sa se sinucida. Doua fete de 15 si 16 ani au sarit de pe o cladire in februarie, despre care se crede ca ar fi fost implicate in acest joc, dar si o alta fata de 12 ani, care a sarit de la al paisprezecelea etaj al unei cladiri din Rusia, in ziua de Craciun, la 50 de zile dupa ce s-a logat pe un grup de chatting numit „Trezeste-ma la 4:20.”

„Exista oameni si resturi biologice, care nu reprezinta nicio valoare pentru societate. Eu faceam curat printre noi,” a spus Budeikin, conform Daily Mail.

Sursa: Pro Tv


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Autorul sinistrului joc BALENA ALBASTRĂ face dezvăluri din închisoare. De ce a creat acest joc? Uite și cum arată:

  1. Simion Mircea // 12 mai 2017 at 8:12 // Răspunde

    Actiunile unei companii care activeaza pe teritoriul inei tari si actioneaza impotriva intereselor acelei tari ar trebui interzisa pe tritoriul tarii.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii