Cunoaste lumea

Noutăți

Controlul minții: secretul transformărilor profunde de viață

  •  
  •  
  •  

Imaginează-ți o persoană dominată în mare parte din timp de propriile impulsuri, frici, senzații care vin din subconștient, fobii și slăbiciuni. Cum relaționează cu oamenii importanți din viața lui? Ce fel de decizii ia? Își împlinește visurile? Nu. Un om dominat de frici și dependențe este cu siguranță nefericit și în scurt timp își epuizează toate resursele vitale.

Între absența totală a controlului asupra propriei minți și controlul insuficient există o plajă largă de acțiuni și rezultate nefavorabile. Cei mai mulți dintre oameni sunt capabili să își adapteze comportamentul la diferite contexte, însă devin total vulnerabili în fața anumitor idei fixe, prejudecăți, frici inoculate de cei din jur, impresii false, credințe limitatoare, depresii și boli fizice. Ei nu știu sau nu cred că își pot controla inclusiv aceste părți din mintea lor.

Mintea poate fi un slujitor fidel, dar și un stâpân tiranic

Un control slab asupra ideilor, senzațiilor și comportamentului adoptat conduce la alegeri nesănătoase, dezamăgiri, tot mai mult stres și boală sub o formă sau alta.

Gândește-te cum te simți când, furios fiind, îți ies cuvinte pe care nu ai fi vrut să le spui niciodată unui om la care ții. După ce le-ai rostit, regreți și ai vrea să le poți retrage pentru că înțelegi răul provocat în persoana pe care o apreciezi. Chiar dacă nutrești sentimente de iubire și respect față de ea, în câteva momente de supărare pierzi controlul asupra propriilor gânduri și fapte, reacționând sub impulsul furiei.

Indiciile unei minți folosite ineficient

O idee negativă necontrolată provoacă efecte distructive, atât la nivel emoțional, cât și fizic. Altfel spus, și pe plan energetic, și în plan material, o minte slab controlată conduce către eșecuri, blocaje și dizarmonie. Neclaritate în scopuri, lipsa motivației, senzația de blocare, incapacitatea de a finaliza proiectele începute și un nivel scăzut de energie sunt câteva dintre semnele unei minți slab sau parțial controlate. Ceea ce trebuie să înțelegi este că așa cum îți poți gestiona anumite stări și idei, la fel îți poți direcționa toate celelalte gânduri și acțiuni care îți scapă acum de sub control.

Starea creierului și mintea sunt cele care domină atât planul emoțional, cât și fiziologic. Un organ nu se îmbolnăvește de unul singur, pentru că el nu deține un centru propriu de comandă. Acest control este exercitat de către creier. Este înțeles acum faptul că mintea poate crea și vindeca boli. În plus, ceea ce ajunge din exterior în interior poate crea de asemenea efecte (calitatea mâncării, substanțele pe care le ingerăm, aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem, temperatura la care suntem expuși șamd).

Alegerile pe care le faci în fiecare moment reflectă ideile, convingerile și impresiile tale despre tine însuți și despre viață. Mai precis, atât alegerile sănătoase, cât și cele care îți fac rău, exprimă măsura în care tu îți gestionezi și controlezi propria minte. Orice schimbare produsă din exterior spre interior este în cele din urmă destinată eșecului. Adevărata transformare se produce atunci când preiei controlul asupra programelor mentale care îți cauzează nefericire, indecizie, lipsa motivației, depresie, respect de sine scăzut, incapacitatea de a fi perseverent, anxietate, sentimentul de inferioritate șamd.

Cum poți prelua în întregime controlul asupra propriei minți

În primul rând, este necesar să înțelegi că îți POȚI CONTROLA propriile gânduri și îți poți RECONFIGURA programele mentale care stau la baza comportamentului și rezultatelor tale. O mai bună gestionare a stărilor tale înseamnă o mai bună gestionare a propriei vieți. Cu cât știi să-ți folosești mai eficient mintea, cu atât ești mai fericit, mai împlinit și mai încrezător în propriile resurse. Iar controlul asupra propriei minți înseamna antrenarea ei. Înseamnă timp și perseverență. Însă cu ajutorul instrumentelor potrivite, îți poți antrena mintea în cel mai scurt timp. Toată munca pe care ai face-o singur cu tine însuți în ani și ani de zile pentru a-ți reseta convingerile negative și a -ți crea programe mentale noi, o poți transforma într-o practică plăcută și extrem de puternică. Este vorba despre antrenarea minții cu ajutorul dispozitivului de stimulare prin lumini și sunete modulate pe frecvențe precise la care creierul răspunde instantaneu. Folosește-te de descoperirile și inovațiile din lumea tehnologiei pentru a-ți reconfigura mintea și întreaga viață.

Tehnologia Mind Synergy pentru energizarea creierului și reconfigurarea programelor mentale este disponibilă și în România. Mai multe informații afli pe pagina: http://www.aimgroup.ro/

Preia controlul, antrenează-ți creierul pentru cele mai performante rezultate și bucură-te de fiecare moment în care îți creezi destinul.

Advertorial de Anca Ciobotaru


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

5 Comments on Controlul minții: secretul transformărilor profunde de viață

  1. ei, „tehnologie”.. autosugestie, relaxare, meditatie pozitiva, rugaciune

  2. Bună ziua,interesantă abordare dar am unele lucruri pe care vreau să le spun,mintea este ego-ul, este cel care vrea ca orice gând din (interior/exterior) să se rezolve foarte repede,iar emoția care apare după exprimarea minții (ego-ului) este „alimentată” mereu.Fiecare este responsabil pentru suferințele proprii. Nu gândurile de bunastare,bucurie etc. sunt aduse în realitate ci cu trăirea sentimentului/emoției. Ego-ul(mintea) te va aduce mereu în realitate curentă (ex:cum pot avea sentimentul de sanatate,dacă ego-ul /mintea îmi zice ca sunt bolnav) și automat apare deznădejdea. Nu mintea rezolvă ci trăirea.
    Vă mulțumesc și o zi frumoasă

  3. da cu cit vom folosi mai multe cuvinte despre interactiunile si dinamicile din interiorul mintii cu atit vom deveni mai secatuiti si mai confuzi si mai putin concentrati. Uite pt ca mie imi place situl acesta si pt ca toti speram intr-o buna zi la trezirea natiunii noastre va voi da un exemplu unic:eu insumi! nu sunt infumurat si arogant, eu am patruns in mintea mea si pot face schimbari frumoase, am inteles cum sa imi creez destinul.Va dau o sugestie, eu dejia practic aceasta de citiva ani.Folositi-va propria minte pt ai spori functia de memorie si vetivedea cit de frumos se vede viata.cum fac aceasta?la inceput obisnuiam sa tot efectuez tot felul de calcule simple in memorie, dar mai tirziu am observat ca este cu adevarat folositor sa efectuezi sirul fibonacci in memorie.Cu cit mergi mai departe cu atit mai bine.Si asta zilnic tii in memoria ta evidenta numerelor la care ai ajuns.Sa vedeti ce interesant este cind te intrebi care sunt ultimele numere ce le tin in memorie apoi mai faci un salt si apoi iti vezi normal de viata, si apoi iar vine un moment in care te intrebi unde am ramas cu numerele si continui,

  4. Mi-a facut placere sa citesc articolul dvs.
    Ramane sa cercetez tehnologia mentionata.

    Multumesc

  5. porcărie! iaca, suntem proşti,tre’să ne modelăm gânditul. haha! bunicile noastre erau analfabete, turnau 13 copchii fericite, făceau fasole şi mâncau bătaie de la ţăranii lor de masculi şi nu mai ştiau de modelarea gândirii :)) mai mai erau şi verificate la virginitate-n public.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii