Noutăți

Zonar sau “HRANA PRIMARĂ” – cea mai bună cură de detoxifiere, vitaminizare și energizare

Zonar s-a născut din pasiunea mea, insuflată de bunica, pentru cercetarea modului în care laptele și produsele lactate pot fi folosite terapeutic, cu implicații serioase în alimentatie. Rețeta nu este nimic altceva decât rezultatul practicilor primare transmise din generatie în generație, iar modernizarea obținerii băuturii la cele mai înalte standarde a început acum 10 ani.

Cred în puterea miraculoasă a acestui aliment cu efecte terapeutice, bazată pe argumente științifice. Și mai cred că puterea aceasta izvorăște din faptul că vindecă sufletul tocmai pentru că el crează starea inițială naturală între trup și mental”, a declarat omul de afaceri Gabriel Iuga.

În orașul Bischofszell din Elveția și-a dobândit experiența, unde a  lucrat în construcția de fabrici de lactate din Elveția și a învățat toate detaliile calitative și modul de realizare al elementelor de modernizare de ultimă generație. În anul 2015, pentru toată munca întreprinsă de-a lungul timpului, a fost recunoscut și premiat la Gala Foreign Policy România în “Top 100 oameni și idei care mișcă țara”.

Dar ce este ZONAR?

Lacto-ser-ul Zonar este un aliment nutraceutic revoluționar care folosește ca fundament “serul din laptele de vacă”. Printre proprietățile sale se numără refacerea echilibrului vitaminelor, îmbunătățirea funcției cognitive, reglarea somnului și a ritmului circadian, stimularea regenerării celulare și tisulare, detoxifierea sau reglarea tranzitului și a digestiei intestinale. Elementele Zonarului îşi găsesc locul în fluxul sangvin şi limfatic. Aproape orice dezechilibru după 60-90 de zile de consum de Zonar (hrană lichidă şi deproteinizată) își stopează evoluţia.

Sănătate cu Zonar

Cura de sănătate este promovată de Gabriel Iuga pe site-ul oficial, care spune despre aceasta că: ”Nu e vorba de o dietă, nici doar despre vreo cură de slăbit sau de detoxifiere.

Cura de Sănătate cu Zonar este o cură în care vei consuma exclusiv Hrană Primară – un produs similar cu laptele de mamă, la fel de perfect asimilat de corp, la fel de sănătos și care produce, la maturitate, echilibrări și reglări profunde la nivelul întregului organism: vitaminizare corectă, detoxifiere,  reglarea tractului digestive și curăţarea limfei.Zonar este un Lactoser care, aidoma laptelui de mamă, are un conţinut bogat în aminoacizi esenţiali, proteine cu rol în sinteza glutationului – un antioxidant intracelular foarte special.

Este acel tip de hrană pe care corpul o recunoaște ca fiind “specială” și poate să o proceseze perfect, direct din intestinul subţire, fără să declanșeze tot mecanismul de digestie “normal” (stomac, ficat, pancreas, bilă), fără să elibereze sucuri gastrice complete, lăsând multe din organele principale să se odihnească și să se “autorepare”.

În lume, există 3 “alimente primare” – cel mai bun fiind considerat Colostrul,  Laptele de Mamă și apoi LactoSer-ul, care este extras din lapte de vacă (nu capră sau bivoliţă).

Zonar e primul LactoSer extras din laptele de vacă în stare naturală, pură. Pe înţelesul tuturor, în primele săptămâni de viaţă, corpul bebelușilor nu este 100% pregătit pentru digestie. De aceea, nu le dăm nou-născuţilor nici cartofi prăjiţi, nici supă de legume sau piure de brocolli.Pentru că fizic bebelușilor le este imposibil să “gestioneze” hrană complicată, există o setare a corpului care le permite (important: și ne permite) să ne dezvoltăm doar cu hrană primară = colostru și lapte de mamă.

Corpul poate (chiar dacă bila, de exemplu, nu este complet dezvoltată) să își extragă din laptele de mamă tot ce are nevoie. Această setare se păstrează și la maturitate. Chiar dacă suntem “oameni mari”, corpul nostru știe și poate să funcţioneze perfect doar cu hrană primară. (Teodora MARIN)

Citește mai mult: Zonar


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii