Noutăți

Ziarul Evreiesc Jerusalim Post, atac la George Soros: miliardarul urmărește crearea haosului în Europa și distrugerea statelor națiune!

În urma scurgerilor de informații de pe serverele miliardarului evreo-maghiar George Soros, s-a pornit un întreg scandal legat de adevăratele intenții ale acestuia, materializate prin ONG-urile cu care Soros a împânzit lumea, inclusiv România.

Dacă țara în care s-a născut, Ungaria, îl atacă fără menjamente, considerându-l unul dintre cele mai toxice personaje, iată că atacul la George Soros a venit în aceste zile de unde nu ne-am aștepta: tocmai din Israel. Astfel, ziarul Jerusalim Post spune, nici mai mult, nici mai puțin că George Soros urmărește, sub acoperirea organizațiilor lui care se pretind apărătoare ale drepturilor omului și ale democrație, SĂ ARUNCE LUMEA ÎN HAOS ȘI SĂ DESTABILIZEZE STATELE NAȚIUNE.

Desigur, pentru noi nu este nimic nou, dar faptul că acest lucru este reclamat chiar din Israel, are semnificații importante. Chiar dacă nu se vede, se știe că există în sânul comunității evreiești un război intern dus între evreii sioniști (ăia care vor să devină stăpânii lumii) și evreii sănătoși la minte care, precum noi toți, vor să trăiască liniștiți și în pace cu toată lumea. Dacă atitudinea ziarului Israelian este o expresie a acestor frământări și conflicte evreiești interne nu știm, dar situația merită semnalată.

Iată și câteva dintre lucrurile care au ieșit la suprafață în urma scurgerilor de informații, lucruri semnalate și de Jerusalim Post:

“Primul lucru pe care il vedem este natura megalomanica a proiectelor filantropice ale lui Soros. Niciun colt al Pamantului nu ramane neafectat de eforturile acestuia. Nicio zona politica nu ramane neatinsa. Scopul lui este sa slabeasca abilitatea autoritatilor nationale si locale din Vest de a-si pastra legile si valorile natiunilor si comunitatilor.

Toate aceste proiecte ale miliardarului au menirea sa impiedice pietele libere, indiferent daca aceste piete sunt financiare, ideologice, politice sau stiintifice. Cu alte cuvinte, scopul finantarilor lui Soros este de a distruge democratia din Vest si sa devina imposibil ca guvernele sa mentina ordinea sau societatile sa-si pastreze indentitatea unica si valorile.

In Israel, de asemenea, Soros s-a opus eforturilor guvernului de a opri valul de imigranti ilegali din Africa prin granita cu Egipt.

Pe langa aceste eforturi, mai sunt si alte eforturi orientate spre refuzarea drepturilor din democratiile Occidentale pentru a sustine normele sociale existente de mult timp. De exemplu, Soros a ajutat grupuri care au sustinut nu doar casatoria intre persoane de acelasi sex, dar si infiintarea toaletelor publice unisex.

In ceea ce priveste Israelul, grupurile lui Soros lucreaza sa decredibilizeze fiecare aspect al societatii israeliene. Soros se foloseste de palestinieni pentru a acuza Israelul ca este un stat rasist.

Persoanele care locuiesc in Vest trebuie sa recunoasca scopurile actiunilor lui Soros. Trebuie, de asemenea, sa-si dea seama ca singurul raspuns al acestor campanii premeditate ale lui Soros este ca oamenii sa isi sustina drepturile nationale si individuale la siguranta. Ei trebuie sa apere institutiile care le garanteaza securitatea, conform legii si sa sustina si sa apere valorile nationale si traditiile,” se incheie articolul din Jerusalem Post. (Fragment preluat de la Aktual24.ro)

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

12 Comments on Ziarul Evreiesc Jerusalim Post, atac la George Soros: miliardarul urmărește crearea haosului în Europa și distrugerea statelor națiune!

 1. Începe sa iasă rahatul la suprafață.

 2. normal ca Israel nu-l iubeste pe Soros, pentru ca-i face constienti pe oameni ca au drepturi, aparand drepturile minoritatilor, drepturi care le sunt refuzate de majoritati. cu cat il criticati voi mai tare cu atat il respect eu pe Soros.

  • Draga Anda,
   Daca vei afla adevarul vei face depresie asa ca nu te stradui sa-l afli, ramai in naivitatea ta, e mult mai confortabil. ☺

 3. Intr-o lume ,,normala la cap” – si care nu gandeste cu dosu’… !, o minoritate, de orice fel ar fi ea, se supune regulilor majoritatii, si nu invers !!Drepturile tuturor cetatenilor merg pana la limita in care nu creeaza decadenta si haos generalizat ! Asta spre stiinta celor care iubesc pana la idolatrie valorile soros-iste…

 4. Il neutralizeaza cineva? Un focar de infectie generalizata care da in septicemie, se impune a fi eradicat!

 5. in Israel, oamenii normali NU sint dementi si sionisti-toti vrem sa traim in pace si sa ne intelegem bine cu vecinii-ma bucur ca acest articol a aparut in Jerusalem Post, ca sa vada lumea ca nu toti evreii sin satanici

 6. Soros nu este evreu ci iudeokhazar nascut in Ungaria. Acesta face jocul aristocratiei mondiale, toti cu credinta satanista. In spate se foloseste de institutiile americane de informatii care il folosesc si ele la randul lor ca sa destabilizeze anumite state sau zone.
  Desi batran acesta a creat o retea de intreprinderi si ONG-uri care in numele democratieiei se amesteca in treburile interne ale statelor inclusiv ale SUA.

 7. Adrian Albu. Ce bine ca avem internet + facebook + + +.
  Aflam astfel ca sionistii vor sa fie stapinii lumii. Si-am mai auzit, ca vor sa puna mina pe aurul de la Rosia Montana. Dar nu numai aur, cica ar cauta si alte metale pretioase. Eu ma consider un soi de “sionist”, dar zau ca n-am nici o intentie sa stapinesc lumea. Nenumaratii prieteni din Romania & din lume o pot confirma.

  Daca puteti, d-le Albu, sa-mi transmiteti sursa acestei informatii (asta cu stapinitul). Va promit ca, impreuna cu citiva FB prieteni, ii vom face praf, pe sionisti.

  Am si-un interes personal: parte din familia mea, a facut datorii uriase, fara stiinta mea. Poate aranjam o cionire frontala, intre Soros si sionisti. Cine stie, ii manevram asa, ca sa pun si eu mina pe-un milion de dolari.

 8. George Soros este un exponent de vaza al Francmasoneriei internationale si membru al ordinului masonic B’nai B’rith. Apartenenta sa la un astfel de cult caracterizeaza extrem de bine scopurile si actiunile sale. Intelegand ce este francmasoneria si cu ce se ocupa, ajungem sa intelegem si cine este George Soros si care ii sunt ratiunile de a fi. O multime de informatii elocvente pot fi gasite in articolul: http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/societatile-secrete-sistemul-de-minciuna-planetara-solutii.htm

 9. O fraza revoltatoare din articol pune in lumina ideologia autorului, probabil si a proprietarilor sitului.
  Este vorba de una din cele mai negre calomnii antisemite, pornite de la clasicul fals de peste acum un secol, “Protocoalele inteleptilor Sionului”. Acest fals a produs fluvii de sange. Unii si le-ar dori si acum.
  Autorul scrie:
  “Chiar dacă nu se vede, se știe că există în sânul comunității evreiești un război intern dus între evreii sioniști (ăia care vor să devină stăpânii lumii) și evreii sănătoși la minte care, precum noi toți, vor să trăiască liniștiți și în pace cu toată lumea.”
  Toata fraza e o prostie.

  Chiar daca doar va faceti ca nu stiti, tot v-o spun. Sionismul este miscarea de renastere nationala a poporului evreu in patria sa istorica si nimic in plus.
  “Stapanii lumii”? E creatia unor minti bolnave, destinate mintilor debile, pentru a mentine antisemitismul viu si pregatit de a casapi din nou, cand se va ivi prilejul.
  Regret, dar aratati penibil.
  Soros? E un monstru. Si face lucruri monstruoase.
  Jerusalem Poste nu este “un ziar evreiesc” ci un ziar israelian care apare in limba engleza. E o diferenta.

  Iar eu personal, inchipuiti-va, sunt si sionist, si israelian, si sanatos la minte si nici nu vreau sa fiu stapanul lumii.
  E bine?

 10. Erata la comentariu: Jerusalem Post

 11. Nu sunt documentat in domeniu, iar dezinformarea si diversiunea care se manifesta in jurul lui ma face sa ma indoiesc de valoarea si autenticitatea informatiei care ni se plaseaza. Ceea ce stiu sigur insa este ca tema a fost folosita in mod incorect in campania electorala parlamentara de la noi, din Romania, cu acuzatii si afirmatii total neadevarate, pentru a se starni instinctul de aparare al teritoriului si credintei, in formele cele mai detestabile, de sovinism si fanatism religios. Aceste energii rele au fost indreptate impotriva adversarului politic al diversionistului.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii