Noutăți

Zăpada poate fi înlăturată, acum, fără dureri de spate, folosind o unealtă ingenioasă. Este o combinație originală între lopată și… roabă!

Durerile de spate constituie una dintre cele mai comune cauze pentru care angajații ajung să solicite concedii medicale. Totodată, durerile de spate constituie, ca frecvență, cea de-a doua problemă de sănătate pentru care oamenii ajung la medic, pe primul loc situându-se infecțiile căilor respiratorii superioare. O jumătate dintre adulți au dureri de spate în fiecare an și 80% dintre oameni se vor confrunta cu probleme la nivelul spatelui la un moment dat, pe durata vieții. În cele mai multe cazuri, durerile de spate au cauze „mecanice”, fiind determinate de către suprasolicitarea articulară sau mișcările bruște, necorespunzătoare.

s

Puține lucruri se compară, ca frumusețe, cu un strat de nea proaspăt depus. Pe de altă parte, depunerile masive de zăpadă ne pot da de lucru în mod serios, atunci când vine vorba de înlăturarea omătului din curți, de pe locurile de parcare sau de pe căile de acces. Înlăturarea zăpezii cu o lopată simplă poate fi o reală problemă pentru spatele unei persoane prea puțin obișnuită cu munca fizică sau pentru una care a avut antecedente serioase legate de durerile la nivelul coloanei vertebrale.

Pentru astfel de situații sau, pur și simplu, pentru cei care au foarte mult de lucru cu zăpada din curte și vor să-și ferească coloana vertebrală de suprasolicitare a fost inventat un nou dispozitiv. Este o surprinzătoare combinație între lopată și roabă și, după cum se vede, înlesnește mult munca de înlăturare a zăpezii. O face să fie plăcută pentru oricine!

Autor:  Tomi Tohăneanu

Sursă: www.popularmechanics.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii