Noutăți

VREMEA ÎNCERCĂRILOR: România între Rusia, SUA și UE și sub asediul multiculturalismului neomarxist

 •  
 •  
 •  

Fără îndoială, astăzi trăim o adevărată vreme a încercărilor. Pe lângă tensiunile din stradă, ne confruntăm cu mișcări geopolitice ample, imprevizibile, în care marii actori – SUA, Rusia și UE – au interese evidente în țara noastră.

Procesul globalizării ne aduce, în plus, multiculturalismul agresiv al noului marxism cultural, cel care își propune să niveleze identități naționale, culturi și tradiții, să arunce în aer mersul natural al lucrurilor…

În acest context tulbure, doar o politică inteligentă poate să reducă pagubele inevitabile asupra identității românești și poate să prevină ruperea României.

Despre toate aceste lucruri puteți afla mai multe din acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare în care i-am avut invitați pe prof. Alexandru Mironov și prof. Adrian Restian…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on VREMEA ÎNCERCĂRILOR: România între Rusia, SUA și UE și sub asediul multiculturalismului neomarxist

 1. Acum seriosromaniei iar fii cel mai bine cu SUA , am fost cu rusia si amprentele ei incs se mai simt pe noi , iar UE ? Sunt serios cand spun ca ue este doar obuniune care se viseaza sa devina un fel de sua , sic ! Ue si unita nu se poate compara cu sua , ue are doar un pib mai mare ca sua ( teoretic ) dar in rest este sub SUA de rusi nicibnu mai pomenesc , abia astept ziua in care rusi vor scapa de coruptia lor infecta !

 2. Probabil că ne amăgim socotind că am putea decide viitorul dacă, cu iscusință, ne-am putea lipi de un drum care ar putea avea putere peste viitor. Timpul nu funcționează așa.
  Probabil că Cineva, căruia nu i se mai poate asocia niciun cândva și niciun undeva, a avut tăria Sacrificiului Suprem de a renunța de tot la propria-i identitate spre a reseta Istoria, adăugându-și sinea la un curs nou definit și scurs invariabil pas-cu-pas. Probabil că acest proces, ireversibil, că nu ai ce întoarce fără a avea ce memora, micșorează distanța dintre Eu și Sine, din aproape în aproape, deci până la un ultim pas. Întrebarea e dacă pasul s-a făcut între a fi și a nu fi, dar “dezgroparea morților”, din “morminte goale” nu răspunde ci, cel mult, mai dă un pas, poate ultimul sau, morții ‘mă-sii(!), nu.
  Ce zic eu aici nu pare să aibă sens și așa și trebuie, pentru că n-are.

 3. Stiu ca toti cirupti am spuso mere : rusia coruotia e de cea mai proasta calitate , toti fura la drumul mare , pe cand in SUA another story … sa be akism cu cel mai puternic recte SUA nu cu UE , occudentali istia au sta tot timpul sub fusta americi , nou de ce nu am avea loc ?

 4. Marxismul (neomarxismul) ne este adevaratul inamic; nu Rusia, nici SUA si nici UE. Marxismul (neomarxismul) este inamicul numarul unu al umanitatii. Este penultima forma de manifestare a adversarului celui vechi.

  Fereasca-ne Dumnezeu de inselarile lui!

 5. NU E MULTI NU STIU CUM – E RAZBOI DOMNULE- NU FA PE FINUTUL CU JAVRELE ASTEA ! NE-AU TAVALIT IN TROACA LOR SI ACUM DACA SUNTEM CONDUSI DE IUDE NE HALKESC

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii