Noutăți

Vladimir Putin: “Nimeni nu va supraviețui unui război între Rusia și Statele Unite”

ProTv: Intr-un interviu acordat lui Oliver Stone si care urmeaza sa fie difuzat saptamana viitoare, liderul de la Kremlin a parut mai degraba pesimist in ceea ce priveste viitorul lumii.

Intrebat cine ar invinge intr-un razboi intre Rusia si Statele Unite, Vladimir Putin a raspuns “Cred ca nimeni nu ar supravietui unui astfel de conflict”. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui interviu acordat de presedintele rus lui Oliver Stone si care va fi difuzat de canalul Showtime intre 12 si 15 iunie. Cateva parti din materialul de 4 ore au fost insa prezentate in avanpremiera si preluate rapid de mass-media oficiala a Kremlinului.

Citește mai mult: ProTv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Vladimir Putin: “Nimeni nu va supraviețui unui război între Rusia și Statele Unite”

  1. cetățeanul tulburat // 7 iunie 2017 at 17:06 // Răspunde

    Se arată pesimist, că se dorește desecretizarea tuturor informațiilor care li sunt ascunse umanității în ultimul secol…e normal să fi pesimist când îți pierzi poziția de lider și traiul de lux și devii egal cu restul…
    Intr-adevăr dacă ar fi un război intre SUA și Rusia, nu ar mai supraviețui careva dar scenariul ăsta nu există! Ei joacă teatru cu noi tot timpul…să țină lumea sub teroarea razboaielor, că așa se fac banii la nivel înalt…industria de armament contează restul e la etc…Se schimbă viața lumii în mai bine, iar cabalul moare de ciudă.
    Ei ne vând tot timpul scenarii apocaliptice, asteroizi care lovesc planeta, invazii ale extratereștrilor…numai minciuni…sfârșitul sclavagismului monetar e aproape.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii