Noutăți

Vizitatorii din spațiu și Enigmele Terrei… Avem dovezi materiale ale prezenței acestora?

 •  
 •  
 •  

Un număr impresionant de artefacte vechi de câteva mii de ani ne înfățișează umanoizi îmbrăcați în costume de cosmonauți, bulversându-ne. Ce i-a făcut pe oamenii de acum 1.000 – 2.000 de ani sau mai mult să sculpteze statuete, să realizeze basoreliefuri și picturi în care apar figuri umanoide îmbrăcate cu costume complicate de cosmonauți? Ce au văzut oamenii, în diverse puncte ale planetei, de au reprezentat aparate de zbor sofisticate într-o vreme în care omul avea căruța drept cel mai performant mijloc de transport?

astronaut-4

Pentru mintea prinsă în capcana teoriilor oficiale, potrivit cărora nicio civilizație extraterestră nu a vizitat Terra pentru că nu există o astfel de civilizație sau pentru că nu ar avea cum să ajungă până la noi, aceste probe materiale sunt șocante și greu de digerat. Cel mai probabil sunt trecute la secțiunea “Ignore”…

astronaut-6

Pentru cei cu mintea dechisă, însă, sunt născătoare de noi orizonturi. Și dacă nu numai că am fost vizitați, dar reprezentanți au unor civilizații din spațiu se află și în acest moment pe planeta noastră? Tulburătoare perpectivă, nu-i așa?

astronaut-7

Ca să aflați mai multe despre toate acestea, vă invit să urmăriți o emisiune deosebit de interesantă, realizată împreună cu un specialist al fenomenului – prof. dr. Dan Farcaș, matematician, informatician, membru în Academia de Științe Medicale și președinte al ASFAN – Organizația care se ocupă cu studiul fenomenelor aerospațiale neidentificate în România.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Vizitatorii din spațiu și Enigmele Terrei… Avem dovezi materiale ale prezenței acestora?

 1. Problema se rezuma la:ceea ce vezi,ceea ce simti si la ceea ce vezi si simti.Totul este aproape clar(intre 0 si 1!).Sunt multe lucruri pe Terra lucruri despre care doar acum punem intrebari-probabil nu cele corecte!Poate ca ne explica cum o fac si cum au facut totul.Pot face de la distanta si ne explica ce este cu ,,fluturele”!Ca ei au ridicat acele constructii uriase incrustate cu basoreliefuri fara sa fie de fapt aici(doar ceea ce vezi!).Sunt lucruri pe care nu le vedem cu totii(ia naibii imaginea aia din fata babuinului zburator ca se sinucide;nici un folos!).Ma rog,sunt si lucruri pe care le simti(unii au declarat ca stiau ca este ceva acolo insa doar senzatia ciudata si faptul ca inima care batea foarte, foaarte repede fara sa le fie rau i-a facut sa inteleaga ca se intimpla ceva.D-l profesor vorbea de salturi si fiind si informatician stie ce este cu 0 si 1.Prezicerile ,profetiile au fost fortari ale unui salt,mai degraba ,,un experiment”;ei doar au vazut iar noi am simtit mai tirziu ceea ce au ,,vazut ei”.Toate la timpul lor!

 2. cetățeanul tulburat // 15 ianuarie 2017 at 20:21 // Răspunde

  În opinia mea statuetele sculptate care au fost descoperite și care ne indică faptul că o anumită civilizație a trecut pe această planetă sunt lăsate chiar de ei și nu numai, chiar construcții gen Elora, Ajanta, Siem Reap, Ta Nei și multe alte locații pe planetă…Dar lumea parcă e chioară și nu vede!!! Tot cred în spiriduși și Moș Gerilă…

 3. cetățeanul tulburat // 15 ianuarie 2017 at 21:12 // Răspunde

  Știați că … În San Francisco un grup de miliardari vor să înceapă un studiu (proiect pilot) în care se vrea să se descopere dacă un om poate fi fericit?
  Cum? O să se aleagă o sută de indivizi și li se vor da bani lunar aproximativ 2000$ timp de 4 ani, cu care să iși facă fiecare traiul cum dorește, dacă vrea să muncească și să strângă banii la pușculiță…să muncească, dacă vrea să stea degeaba …să stea degeaba, dacă vrea să fie creativ …să fie creativ etc. Și dacă în urma studiului se observă că oamenii sunt fericiți și sănătoși, atunci se va extinde la un număr de oameni și mai mult…și tot mai mult!

 4. Multumesc,cetatene.!Inca un eveniment si nu voi ramine dator.Ordinea:
  1)Cei care vor cheltui banii si sunt creativi.
  2)Cei care vor cheltui banii si nu vor face nimic.(cel mai probabil vor lua si imprumuturi si apoi li se va lua ,,praful de pe toba:))…)
  3)Cei care vor munci…se vor alege doar cu munca.(nu este ceva nou)
  Toate cele bune!
  ,,Tot ceea ce vezi este ,undeva,in jurul tau!”

 5. cetățeanul tulburat // 17 ianuarie 2017 at 8:25 // Răspunde

  🙂 Te aștept cu o nouă informație!
  Toate cele bune și la tine!

 6. …maestre,poate vei intelege.Un zgomot infundat…
  -Il vezi?
  -Da.
  -Ce?
  -Un obiect…
  -Dar acum?
  -Sunt trei…
  -Este doar unul si acelasi!
  -Cum sa fie unul daca eu vad trei!!?
  (liniste)….:))…acum inteleg ca nu este vorba de ,,Go” sau ,,ko” ci de o parte a intregului.Atit ,,vedem”in viata reala!…o treime!!!!…Sarmisegetuza!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii