Noutăți

Visa visează să-ți transforme întreaga locuință într-o casă de marcat

 •  
 •  
 •  

Playtech.ro: Într-o lume în care poți plăti pentru toate cumpărăturile cu o atingere pe ecranul telefonului tău sau printr-o aplicație dedicată, cardurile bancare devin învechite.

Visa profită de această schimbare tehnologică majoră și vrea să dezvolte o inovație care ușurează semnificativ procesul de achiziționare a unui bun în magazinele online. Compania vrea să îți permită să cumperi ceva prin simpla apăsare a unui dispozitiv din casa ta care este conectat la internet, fără a necesita completarea datelor și introducerea unor coduri.

Visa a dezvoltat un sticker rotund, asemenea unui abțibild, care conține un cip și pe care îl poți lipi pe mâna ta.

Potrivit Engadget, dispozitivul este atât de bine realizat încât nu există temerea că îți va scăpa de pe mână și că îl vei pierde. Acesta este dezvoltat tocmai în ideea de a-l ține mereu cu tine, inclusiv în casa ta care este populată cu numeroase dispozitive conectate. Și aici nu ne referim doar la laptopuri sau calculatoare, ci chiar și la elementele inteligente de dimensiuni mai mici, precum becuri sau căști.

Sistemul dezvoltat de Visa le-ar permite utilizatorilor să cumpere în magazinele online printr-o simplă apăsare pe obiectul dorit, fără a mai necesita completarea unor formulare. Pe lângă ușurința de cumpărare, această metodă este mai sigură pentru că te protejează de atacul nedorit al hackerilor. Visa se adresează grijilor cu privire la securitate prin folosirea unui token, care înlocuiește toate datele tale personale cu un identificator digital generat aleatoriu.

Citește mai mult: Playtech.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Visa visează să-ți transforme întreaga locuință într-o casă de marcat

 1. ORICAT DE SCEPTICI PUTEM FI, TOTUSI ESTE O IMPLINIRE A CELOR DE MAI JOS…LUCRURILE SUNT PREA EVIDENTE:
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

 2. Daca intreaga locuinta e o casa de marcat, atunci omul care locuieste in ea nu mai este om liber ci marfa cu eticheta pe mana, precum animalele de plus cu eticheta pe labuta, prizoniere pe viata intr-un raft/apartament… Setea de bani, putere si control absolut a mafiotilor noii ordini mondiale nu are limite. Cu siguranta, daca merg pe drumul asta, vor ajunge sa se conformeze fidel celor scrise in cartile religioase…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii