Noutăți

Viktor Orban, atac dur la adresa lui George Soros: Europa este trădată, este victima unei conspirații

Europa este tradată și, dacă nu o vom proteja, ”ne va fi furată”, a declarat premierul ungar Viktor Orban la o conferință a intelectualilor creștini care a avut loc la Budapesta, scrie site-ul politics.hu. Orban a spus că Europa riscă să vadă cum se va îndeplini ”visul unor activiști plini de bani pe care nu i-a votat nimeni și care gândesc dincolo de statele națiune… Dacă vă gândiți la Fundatia Soros, nu ar fi fără temei”.

Viktor Orban a mai declarat că în reacția Europei la criza imigranților nu a fost vorba de ”incompetență”, ci de o dorință bine definită de a implementa ”o construcție intelectuală de stânga” care să pună între paranteze statele națiune. ”Ne confruntăm cu această conspirație, această trădare și trebuie să ne întoarcem la democrație, la oameni, să luptăm”. Orban consideră că în Europa trebuie să înceapă o dezbatere din care să se desprindă o soluție pentru o Europă puternică și o Europă creștină.

Citește continuarea aici: http://www.cotidianul.ro/viktor-orban-atac-dur-la-adresa-lui-george-soros-270691/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Viktor Orban, atac dur la adresa lui George Soros: Europa este trădată, este victima unei conspirații

 1. Degeaba ii injuram pe Unguri, care din guvernantii nostri au avut curaj sa il demaste public pe: Soros,alexandru Florian …etc, nimeni, niciunul. Dece nu se poarta discutii cu guvernele tarilor vecine ? Santem vecini, este pine sa fim prieteni sau macar sa ne respectam (vezi Ponta vs. Orban emigranti) Dece avem cozi de topor la conducere? Dece acceptam sa pronunte legi impotriva Romaniei (217/2015)De ce toleram organizatii antiromanesti in tara (Ilie Waisell, Soros etc.)Hello, Hello nu mai santem Romanii..???!!!

 2. Unguri si polonezii ce mai tin spatele, daca ar intra si romanii Europa de rasarit ar fi o forta !

 3. PT-geo- DA geo ai dreptate ar fi o forta de apreciat si insasi scutul Europei de Vest si nu am fi ignorati , dar romanii in decursul istoriei au fost tradatori si vasali si asta stiu sa faca. Prin conducatorii alesi de popor nu avem demnitate nationala si nici nu am avut decat la 1918 prin Maniu si CA Rosetti dar si atunci la varf a fost un om de onoare si de caracter care din mandrie a declarat ca ,,romanii sunt poporul meu” (NU GUVERNUL MEU LAUDAT FIE-I NUMELE) si a intrat in razboi contra propriului popor de origine. Asa oameni se nasc o data la un mileniu. Tot ce este in viata acum si in urmatoarele secole si ce inseamna roman este compromis si transformat dupa anii 90 in vasali pt sute de generatii, de catre politicieni. Tot ce ,,balacare4sc ei” este doar o perdea de fum pt ochii prostimii si avem la gramada. O sa vedeti la cele doua alegeri cata prostime este .

 4. draghici dan // 16 ianuarie 2016 at 1:19 // Răspunde

  guvernul , parlamentul ,insusi presedintele johannis , sant niste impostori. niste clowni trasi de sfori , de unii stabi imbogatiti peste masura , sforarii fiind grofii ce sug banii si sangele poporului de la revolutie. grofii psd , cativa din pnl , gasca lui basescu din pdl . . completata de structurile securitatii avand girul justitiei mafiote. ce dracu ne cramponam , cand ciolos nici nu stie cu ce se mananca inalta funtie de premier , el fiind un pigmeu la propriu si figurat. TREZITI-VA. POPORUL NU O SA VA MAI RABDE MULT HOTILOR

 5. Pai daca stim ce probleme avem,e cazul sa ne descoperim integritatea si sa devenim si noi scut impotriva invaziei muzulmane. Daca unii principi au fost in stare sa se lupte cu turcii, atunci si noi trebuie sa putem. Sa nu ne mai lamentam, sa schimbam carma. Depinde de noi!!! Sa ne ajute Domnul!
  PS: e cazul sa facem mai multyi copii, altfel acestia care sunt acum mici, vor avea o soarta tare sumbra!

 6. Totdeauna la un concept trebuie gasit un supraconcept! Continuitatea in gandire este intreruprta,uneori, de o modalitate.

 7. elena nastasia // 11 mai 2016 at 2:11 // Răspunde

  bravo premierului Ungar noi romanii ar trebui sa apreciem asta

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii