Noutăți

Viktor Orban: 70% din migranți sunt bărbați care formează o ARMATĂ. NU e o criză a refugiaților!

  •  
  •  
  •  

Prim-ministrul ungar Viktor Orban și-a apărat linia dură față de criza migranților, asigurând că 70% dintre migranți “sunt bărbați” care par “să formeze o armată”, conform Agerpres.

“Noi nu suntem în fața unei crize a refugiaților. Aceasta este o mișcare migratorie compusă din migranți economici, refugiați și combatanți străini”, a insistat el într-un discurs la Congresul Partidului Popular European (PPE), care regrupează partidele conservatoare din Uniunea Europeană, joi la Madrid, notează France Presse.

“Dreptul la demnitate și securitate sunt drepturi fundamentale, dar stilul de viață german și stilul de viață din Ungaria nu sunt drepturi fundamentale ale tuturor locuitorilor Pământului”, a adăugat el. El și-a apărat din nou obiectivul de “a-i ajuta pe migranți să-și găsească o viață demnă și a-i trimite înapoi în țările lor”.

Orban s-a întrebat de asemenea despre rolul mass-media în actuala criză: “Oare mass-media respectă libertatea de informare și de exprimare arătând doar femei și copii, în timp ce 70% dintre migranți sunt bărbați care arată ca o armată?”.

Peste 500.000 de migranți, în principal veniți din Orientul Mijlociu dar și din Pakistan, au intrat în Europa prin Balcani de la începutul anului.

Citește articolul integral, aici: http://www.flux24.ro/viktor-orban-la-ppe-70-din-migranti-sunt-barbati-care-formeaza-o-armata-nu-e-o-criza-a-refugiatilor/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii