Noutăți

Viitorul ambasador al SUA în România a copilărit cu generalul Chelaru! Trump va susține o mișcare reală de rezistență anti-progresistă și în țara noastră?

National.ro: ”Tic- tac”, deja se calculeaza AMR-ul pana la venirea noului ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. Si daca plecarea lui Hans Klemm este vazuta de multi drept o adevarata izbavire, cu totul altfel stau lucrurile atunci cand vine vorba de iminenta descindere la post a lui Adrian Zuckerman, mai ales ca, dupa cum dezvaluiam recent, va fi una ”la pachet” cu a ”marelui sef” Steve Bannon, omul care a infiintat si conduce in numele presedintelui american Donald Trump tot mai influenta ”The Movement”, miscarea transpolitica menita sa dinamiteze actuala Uniune Europeana prin coagularea fortelor euro-sceptice si nationaliste. Si iata ca la doar cateva zile dupa ce anuntam iminenta venire a lui Bannon la Bucuresti, acesta a confirmat ca, dupa ”explozivul” Matteo Salvini il va consilia oficial si pe premierul ungar Viktor Orban si va petrece multa vreme in aceasta parte a Europei pentru a forta obtinerea unui scor cat mai bun al fortelor nationaliste la viitoarele alegeri europarlamentare, urmand practic sa faca ”naveta”, dupa cum reiese din ultimele informatii intrate in posesia noastra,  intre Budapesta si Bucuresti. Ceea ce ii scoate din minti pe ultimii ”mohicani” ai statului paralel care, in disperare de cauza cauta solutii ”specifice” pentru a incerca si ”imbrobodirea” emisarilor Administratiei Trump, la fel cum au procedat cu predecesorii democrati ai acestora.

Iar disperarea acestor forte ”hastagiene” din sistem este atat de mare incat, dupa cum sustin sursele noastre au declansat recent o adevarata operatiune ilegala pentru identificarea posibilelor ”surse paralele” de informatii pentru oamenii presedintelui Trump, precum Steve Bannon sau Adrian Zuckerman. Astfel ca au ajuns sa verifice inclusiv o pista care le da fiori si anume informatia ca in copilaria sa petrecuta la Iasi, viitorul ambasador al SUA in Romania a batut practic mingea pe strada cu generalul Mircea Chelaru, unul dintre cei mai incisivi comandanti din Armata Romana si actualmente lider al nationalistului ”partid al  generalilor” Neamul Romanesc, cladit pe osatura  misteriosului ”Departament Zero” din  sistem. Iar faptul ca fie si doar pentru o anume perioada cei doi au copilarit in aceeasi zona ieseana a produs un adevarat soc in acea parte a sistemului care se teme ca dracul de tamaie ca nu cumva, incurajati de emisarii republicani de peste Ocean, fortele nationaliste si euro-sceptice sa se coaguleze intr-o noua miscare care sa spulbere fortele actuale politice traditionale, fie ele aflate la Putere sau in Opozitie.

Si totodata cu aceasta  si influenta anumitor servicii secrete occidentale in stare de orice, dupa cum s-ar putea dovedi odata cu redeschiderea dosarului ”COLECTIV” pentru a nu fi stopata cumva ”colonizarea economica” fortata a Romaniei de catre ”binomul” franco-german si ”falangele” austriaca si olandeza, cele atat de bine conectate la Bruxelles… (Citește continuarea aici: National.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii