Noutăți

Viitorul alimentaţiei – carnea fără carne!!! Primul experiment de friptură printată a avut loc deja! (Video)

  •  
  •  
  •  

Gustoasă sau nu, carnea fără carne este viitorul alimentației pe pământ dar, mai nou, și în spațiu. Pentru prima dată, astronauții au printat carne chiar în Agenția Spațială Internațională. Este mai mult decât un experiment reușit, este un punct de cotitură pentru modul în care va arată și funcționa societatea noastră în viitor, spun cei implicați în proiect.

Toată lumea se întreabă când anume ne va trimite Elon Musk pe Marte, dar puțini și-au pus problema: noi ce mâncăm pe Marte?

Ei bine, nu trebuie să va faceți griji, pe Marte puteți savura o friptură delicioasa, ca acasă. Pentru prima dată, cu ajutorul unei imprimante 3D, astronauții au creat o bucată de carne pentru friptură. Au printat efectiv ceea ce ar fi trebuit să fie o bucată de carne de vită.

Experimentul a fost realizat cu ajutorul companiei israeliene Aleph Farms, dedicată dezvoltării experimentelor de printare a cărnii, și rușii de la 3D Bioprinting Solutions. Își doresc să scoată în evidență prin acest experiment faptul că omenirea nu este dependență de carnea de proveniență animală.

Citește mai mult: Digi 24


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii