Noutăți

VIDEO: Ce se ascunde în nori?! Fenomenul care bulversează oamenii de știință și înnebunește internetul

 •  
 •  
 •  

Peste 3 milioane de oameni au văzut această filmare bulversantă, pe care știința nu o poate explica. În spatele norilor, o lumină strălucitoare, ca un fascicol de la o lanternă gigantică, se plimbă într-un fel greu de înțeles, schimbându-și poziția într-o manieră pe care niciun aparat cunoscut nu ar putea să o facă. Milioane de oameni s-au întrebat ce ar putea să fie… S-a speculat din greu. S-a vorbit despre OZN-uri și HAARP. Nimeni nu poate să dea însă un răspuns cert.

Filmarea a fost făcută în luna iunie a anului trecut, în Greenwood, Indiana (SUA), de un motociclist.

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on VIDEO: Ce se ascunde în nori?! Fenomenul care bulversează oamenii de știință și înnebunește internetul

 1. Crown Flash se datorează reflexiei luminii solare pe cristalele sub formă de plachete hexagonale sau sub formă de ace ce se găsesc în norii cirrus, la mare altitudine. Aceste cristale sunt electrizate. Atunci când un nor cumulus nimbus se dezvoltă pe verticală până în apropierea norului cirrus, cristalele de gheață se orientează sub acțiunea câmpului electric puternic al norului nimbus, câmp ce se poate schimba brusc din cauza descărcărilor intranor sau din cauza dezvoltării în continuare a norului nimbus. Rezultatul este o bruscă schimbare a direcției de reflexie a cristalelor de gheață.

  • Din respectiva filmare nu se (prea) observă norul Cumulonimbus…un Cumulonimbus poate ajunge și la o dezvoltare de 20 km, în înălțime. Așadar, varianta expusă de tine nu prea are o explicație logică, științifică…în cazul de față, desigur!

 2. Da ar fi o explicatie.Dar ce te faci cind aceste fenomene apar noaptea,dupa prima umbra a somnului?Ce legatura au cu zonele gemene de pe suprafata Terrei?De ce omul a perceput semnal in loc de ,,semnal”?Cauza lor este de natura terestra sau pur si simplu legate de fenomene de respingere(in spatiu este mai probabil ca doua corpuri sa se respinga),sau incercari de respingere a unor corpuri sau fascicule energetice.Vedeti dvs.,subcostientul asta functioneaza ca si legile lui Murphy;se intimpla,stii pur si simplu,dar sunt greu de explicat!(a fi narod este o calitate dar nu si ceva practic!)

 3. cetățeanul tulburat // 26 februarie 2016 at 5:40 // Răspunde

  …interesant fenomenul! Să vă zic și eu ce se mai ascunde prin nori, în general când plouă torențial cu descărcări electrice…fulgerul când lovește undeva pe pământ are aceeași lungime de la nori în sus spre stratosferă…Iar la capătul lui se mai află câteodată unul sau mai multe zburătoare din astea, cum le numim noi …neidentificate… profitând de energia fulgerului, probabil au baterii electrice și le reîncarcă în acel moment 😉

 4. Banda Ioana Claudia // 26 februarie 2016 at 14:33 // Răspunde

  Probabil este ceva legat de fenomenul Ufo şi de viaţa de dincolo de planeta noastră. Vom intra şi noi în ierarhia Universală dar pentru asta este nevoie să trecem (ca umanitate) la Nivelul Unu de civilizaţie: să nu canibalizezi biosfera, să ai energie liberă (fără sărăcie, cu 60 de miliarde de dolari se rezolvă problema sărăciei pe tot globul, numai Rothschild are 500 de miliarde! şi să trăim în pace pe pamânt) , astăzi suntem la Nivelul zero. Vă mulţumesc.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii