AIM radionica curs online

Noutăți

Video uimitor: Urangutanul care și-a confecționat singur un hamac

Nemo, un urangutan extrem de inteligent din Thailanda, a uimit o lume întreagă după ce a fost capabil de unul singur să își confecționeze și instaleze un hamac, asta deși nu mai văzuse niciodată un asemenea dispozitiv la grădina zoologică în care trăiește.

Pentru a-l face, urangutanul se folosește de o bucată de material pe care o fixează de grilajul cuștii sale cu ajutorul unor noduri foarte strânse. Momentul instalării neobișnuitului loc de odihnă pentru Nemo și care i-a uimit deopotrivă pe îngrijitori a fost surprins de camerele de supraveghere.

Traducerea si adaptarea: Radu Ungureanu

sursa: dailymail.co.uk


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Video uimitor: Urangutanul care și-a confecționat singur un hamac

  1. Compatimesc toate animalele inchise, private de libertate, private de mediul lor natural, ….. De ce le facem asa ceva? Unii dintre noi ce gasesc interesant, in a privi (zoo) aceste suflete chinuite?
    Si de ce uimitor? Toate animalele dispun de o anumita inteligenta, inteligenta pe care noi “specia inteligenta” nu o banuim, nu o intelegem, nu o respectam. Din pacate… Ar fi uimitor sa se dezbata aspectul inchiderii animalelor ( fara acordul lor si nu in beneficiul lor)… inchipuiti-va ca acelasi lucru ni s-ar intampla noua..

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii