Noutăți

Video stupefiant: Unul dintre teroriștii de la Londra se plimba acum doi ani cu steagul ISIS pe stradă. A făcut și declarații pentru un post tv

  •  
  •  
  •  

Acest video făcut public de Channel 4 News demonstrează că unul dintre teroriștii care au însângerat Londra acum două zile, Khuram Butt, era cunoscut de poliție pentru vederile sale radicale.

În urmă cu doi ani a fost filmat, alături de alți islamiști, cu un steag ISIS, în parcul londonez Regent. Aceștia s-au oprit într-un parc, au pus câteva obiecte și steagul ISIS în fața lor, după care s-au pus la pământ și s-au rugat în fața steagului ISIS…

Khuram Butt a fost filmat atunci pentru documentarul postului Canalul 4 “The Jihadis Next Door”. În filmulețul de mai jos puteți vedea toată povestea, cu declarațiile făcute la acea vreme de cel care avea să facă parte din grupul terorist care a ucis 7 persoane și a rănit alte 48 în weekend-ul trecut pe Podul Londrei și în zona din apropierea acestuia.

Cotidianul.ro:  De asemenea, teroristul a fost surprins, cu alte ocazii, în timp ce încerca să radicalizeze copii, oferindu-le dulciuri, și în compania a doi cunoscuţi predicatori islamişti.

Khuram Shazad Butt era cetăţean britanic, născut în Pakistan. Era căsătorit, avea copii și locuia de mai mulţi ani în cartierul Barking, din estul Londrei. Teroristul a organizat o petrecere de adio cu brioșe în apartamentul său, înainte de atacurile de sâmbătă noapte. Comandantul unității antitero Mark Rowley a precizat că Butt era cunoscut serviciilor de securitate, care nu dețineau elemente care să lase să se creadă că el pregătește un atentat. (Cotidianul.ro)

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Video stupefiant: Unul dintre teroriștii de la Londra se plimba acum doi ani cu steagul ISIS pe stradă. A făcut și declarații pentru un post tv

  1. Florin Catargiu // 6 iunie 2017 at 12:13 // Răspunde

    Exceptând amănuntele , putem sa începem măcar să avem habar si noi de cum arată un decerebrat ,viitorul asasin potential al copiilor sau nepoților nostri , pe motive știute numai de ei ,atât cât se poate presupune că ăștia …știu ceva ,altceva decit să taie beregate cu cutitul de bucatarie ….oricum noi nu facem ”ca englezii” să fim nesimțiți si să îi încurajam prin lipsa de actiune ,noi le construim cea mai mare moschee din europa , doar așa ca să ne calce si pe noi ..in vizită la Mega moscheea lor….Sarpele când il doare capul ..iese la drum! Siii ..”când ți se urăște cu binele …construiesti complet aiurea si fara sa fie in credința ta o ….moschee. Si nu orice moschee ..cea mai mare!! Sic. In care moschee in loc de sfinti ca la noi , o sa fie portretele ăstora ca mai sus ,dar in haine oranj si cu capete de crestini intr-o mână ,iar în cealată ..cutitul din care picură sânge . Imagine care merită să fie introdusă mai nou in arabescurile tradiționale din fresca unei moscheei (facută în genul episodului când unul stă capră si își pune alifia singur pe spate …Una peste alta… ce merităm aia o să avem. Mai trist esta că cei ce hotărăsc asta deja își fac planuri de..Monaco ,dacă nu au deja un”buncăraș” cu parc si piscină pe acolo……..De ce acolo ?Păi e simplu , să fie si ei lângă conturile lor cele alimentate din mega spaga de la .acordul si terenul dat pentru .moschee. E doar dreptul lor..nu?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii