AIM radionica curs online

Noutăți

VIDEO stupefiant: Amsterdamul azi – Un oraș islamizat! Priviți și spuneți-ne dacă vi se pare că sunteți în Europa…

Europa se duce de râpă. Cultura europeană este aproape de colaps. Ceea ce islamul nu a reușit cu forța în secolele trecute, a reușit în ultimele decenii, pe timp de pace, cu complicitatea progresiștilor, multiculturaliștilor, neomarxiștilor – năpârci născute de aceeași mamă care a creat și demența comunistă: SIONISMUL! Iată cum arată Amsterdamul azi, capitala Olandei, o altă țară aproape desființată cultural și etnic de elitele globaliste. Priviți și spuneți-ne dacă vi se pare că sunteți în Europa…

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on VIDEO stupefiant: Amsterdamul azi – Un oraș islamizat! Priviți și spuneți-ne dacă vi se pare că sunteți în Europa…

 1. Londra, Birmingham sunt la fel. Coventry la fel. Leicester la fel. Nu exista oras cat de cat important ca marime in Marea Britanie sa nu fie locuit in proportii importante, de musulmani. Mai mult, cam cele mai importante orase din Marea Britanie nici nu mai au o majoritate britanica nativa. In Birmingham te poti da cu masina zeci de minute fara sa vezi britanici nativi sau daca vezi, vezi unul la cateva zeci sau o suta de alieni.

  Trecand peste instinct de autoconservare, frustrare, si tot ce-ti vine sa spui in situatia asta, o realitate ramane. Albii dispar si nu mai dispar incet ci tot mai repede. Inteleg ca alte culturi, rase si cacat au valoarea lor aia care o fi. Dar pentru mine, albii raman cei mai frumosi oameni pe care pamantul asta i-a putut da vreodata. Si da, white supremacy are la baza si fapte concrete. Sta marturie tot ce inseamna progres si lucruri care alta data erau un lux, iar acum ni le permitem si la care avem acces by default.

  Au si alte culturi si implicit si rase, amprenta lor in lumea asta, dar hai sa fim cinstiti. Albii au dat valoare cam la tot. Degeaba te-a fatat ma-ta pe un munte de petrol daca tu esti un retardat si nu stii ce sa faci cu el. La fel si cu alte resurse. Te uti la africanii aia si te crucesti cate sute de ani pot fi in urma. Uneori chiar mii. Singurii care au reusit sa tina pasul si chiar sa exceleze au fost asiaticii, dar de multe ori nu au fost ei promotorii de idei si concepte noi. Au copiat cat au putut de mult de la europeni si ulterior au perfectionat.

 2. corect !

 3. Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!
  Da bine ca ai publicat ditamai articolu´!Cu ce suntem mai superiori fata de cei ce ne-au dat astronomia,medicina,arhitectura,matematica…si nu mai stiu cate.Ia mai faceti un set de analize ALBILOR ca sa vedeti cati neuroni va lipsesc, “superiorii lu peste”.Ma duc sa vomit!

  • Du-te si nu te mai intoarce. Vomitare placuta!

  • Pelasgii, Tracii, etc, au dat astronomia,medicina,arhitectura,matematica // 17 august 2017 at 14:54 // Răspunde

   Pelasgii, Tracii, Dacii, etc, au dat astronomia, medicina, arhitectura, matematica , …..

   Cifrele asa numite arabe s-au gasit cu mult inainte pe pamantul tracic!!

  • Mihnea-Șerban // 17 august 2017 at 18:39 // Răspunde

   În locul tău aș tăcea, Ioane. Ceea ce ai enunțat tu acolo are prea puțină legătură cu aceste hoarde musulmane care înafară de război și genocid nu au fost capabili să aducă altceva umanității. Și chiar dacă ar fi adus, pălește în comparație cu ce au realizat europenii.

   Ăștia au câte trei-patru neveste și fac pe puțin tot atâția copii. Ți se pare normală evoluția continentului, în câțiva zeci de ani populația nativă să devină minoritară? Totul este orchestrat de globalizanți, având ca scop distrugerea rasei albe, deoarece este cea mai vrednică și reprezintă cel mai major pericol pentru globalizare și o piedică în instaurarea unui guvern mondial.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii