Noutăți

VIDEO: NASA acuzată că întrerupe transmisia Stației Spațiale în momentul apariției unor OZN-uri. Cum se apăra agenția americană?

  •  
  •  
  •  

Agenția Spațială Americană este acuzată de internauții din întreaga lume că a întrerupt, în mod voit, semnalul prin care transmite în direct pe internet imagini din spațiu captate de pe Stația Spațială Internațională, fix în momentul în care un obiect misterios trece prin dreptul acesteia. Potrivit postărilor, incidentul s-ar fi petrecut în data de 9 iulie, când în dreptul ISS ar fi apărut un obiect luminos, moment în care transmisia live a căzut brusc.

Cei de la NASA se apără și susțin că nu au întrerupt ei emisia, nimeni nu controlează streaming-ul venit de pe Stația Spațială. NASA pretinde că transmisia se mai întrerupe în momentul în care ISS se află într-o zonă în care sateliții care transmit semnalul pe Pământ nu au o acoperire atât de bună:

Stația Spațială Internațională trece în mod regulat prin zone unde acoperirea sateliților nu este tocmai bună, de aici și calitatea transmisiei noastre în unele momente. Camerele de luat vederi afișează un ecran albastru indicând faptul că nu există semnal. Nu există vreun obiect neidentificabil observat de pe ISS. De cele mai multe ori reflexiile de la ferestrele stației sau luminile de pe Pământ apar ca fiind obiecte, la fel de bine cum și în imaginile pe care le filmăm sau fotografiem aici pe Pământ pot apărea reflecții”, se arată în comunicatul semnat de departamentul Human Exploration and Operations Mission Directorate al NASA.

Clipul video a adunat într-un timp extrem de scurt peste 2 milioane de vizualizări, oamenii fiind de părere că obiectul nu este neapărat un OZN; acesta ar putea fi la fel de bine un meteorit de mici dimensiuni sau un gunoi spațial, însă faptul că NASA întrerupe emisia în momentul în care acesta trece prin dreptul camerei, ridică un semn de întrebare cu privire la deschiderea agenției americane în a oferii informații, mai ales că nu este pentru prima dată când NASA întrerupe emisia în momentul în care un obiect trece prin fața stației, după cum o dovedesc cele două clipuri de mai jos. Coincidență?

Video cu momentul întreruperii transmisiei live din data de 9 iulie 2016

Video cu momentul întreruperii transmisiei live din data de 4 aprilie 2016

sursa: dailymail.co.uk

sursa: huffingtonpost.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii