Noutăți

Video devastator – cele mai horror imagini cu păduri defrișate. Viitorul planetei este sub un mare semn de întrebare! Dă share!

Goana după profit cu orice preț îi face pe mulți dintre marii afaceriști să nu fie deloc preocupați de consecințe, mai ales dacă este vorba despre pădurile altora, despre pădurile altor țări. Știm foarte bine ce se petrece și în România…

Ceea ce veți vedea însă în clipul de mai jos întrece orice imaginație. Eu nu am văzut niciodată imagini atât de deprimante cu locuri defrișate.

Se petrece în Indonezia, astăzi, cu finanțarea băncii Santander…

Priviți, conștientizați pericolul și faceți tot ce se poate pentru a salva pădurile României. Începeți cu un share ca să sensibilizați cât mai mulți oameni!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Video devastator – cele mai horror imagini cu păduri defrișate. Viitorul planetei este sub un mare semn de întrebare! Dă share!

  1. Nu este usor sa schimbam ceva, la scara mare, pentru ca oamenii sunt, pur si simplu, obisnuiti sa sufere. Se complac in aceasta stare de suferinta, pe care au ajuns sa o considere normala, desi nu este. Armonia, fericirea au devenit niste scopuri partiale in viata – “se poate trai si fara ele”. Obisnuinta de a fi nefericiti ii face, de asemenea, neatenti, nepasatori si insensibili la suferinta pe care o genereaza in jur. Fara o noua constiinta sau imagine de sine greu sa evoluam pe o directie buna si, aici, cuvantul cheie este, probabil, EDUCATIA?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii