Noutăți

VIDEO cu momentul capturării soldaților americani. Ce i-au pus iranienii să facă…

  •  
  •  
  •  

Guvernul Statelor Unite a confirmat faptul că toți pușcașii marini capturați de autoritățile iraniene în Golful Persic au fost eliberați teferi, declarând că autoritățile de la Teheran s-au comportat foarte frumos cu aceștia. Totuși televiziunea de stat iraniană a dat publicității o înregistrare cu momentul capturării: zece soldați (nouă bărbați și o femeie) au fost obligați să îngenuncheze, li s-a luat încălțămintea, iar femeia-militar a fost nevoită să poate un văl islamic pe cap.

militar

Potrivit rapoartelor SUA, din cauza unor probleme tehnice cele două șalupe au intrat neintenționat în apele teritoriale iraniene, autoritățile de la Washington regretând incidentul.

sursa: mirror.co.uk


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on VIDEO cu momentul capturării soldaților americani. Ce i-au pus iranienii să facă…

  1. cristian c. n. // 14 ianuarie 2016 at 22:40 // Răspunde

    Treaba cu descaltat’u nu cred ca trebuie luata ca o umilinta.Asa sunt musulmanii,se descalta inainte de a intra intro incapere.Nu sunt emancipati ca noi europenii care-si permit sa care toti scuipatii si cacatii in casa.Acoperitul capului femeii nu mi-l pot explica si mi-e lene sa studiez acum ca spun teologii lor;probabil asta innabusa vreo erectie nepotrivita.La drept vorbind,obiceiul lor de a-si infasura femeile cu tot cu ochi e chiar misto.E ca surpriza din punga de cadouri,dupa ce despachetezi te bucuri sau nu.

  2. Treaba cu baticul(marama,naframa) sta putin mai altfel.Cel putin la noi.Fetele tinere,nemaritate,se purtau cu capul gol,cu parul impletit sau liber.Stiai ca este nemaritata.Purtau baticul doar cind trebaluiau sau gateau(igiena).Nevestele tinere purtau baticul legat la spate(erau casatorite) sau cind era frig,peste urechi ,dar drept.Femeile in virsta purtau tot timpul un batic, care facea un pliu in dreptul urechilor ,lasindu-le fata la vedere(respect pentru virsta).Eh…,,cite bordeie,atitea obicee!”!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii