AIM radionica curs online

Noutăți

Video cu Donald Trump într-o luptă corp la corp. De ce sunt indignați cei de la CNN?

ProTv: Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a starnit din nou controverse, dupa ce a postat duminica seara pe Twitter un videoclip in care tranteste la pamant si loveste cu pumnii un bărbat ce are în loc de cap sigla editată a  televiziunii CNN.

Inregistrarea originala de la o competitie de wrestling a fost editata, iar presedintele ataca fizic un barbat a carui fata este acoperita de sigla CNN, transmite The Week. In scurt timp, postarea a fost distribuita si de contul oficial de Twitter al presedintelui Statelor Unite.

Inainte de a deveni presedinte, miliardarul republican a aparut adeseori la meciuri de wrestling si ocazional s-a implicat in lupta, deci un asemenea videoclip este usor de editat. De asemenea, videoclipul se incheie cu sigla FNN – Fraud News Network.

CNN a anuntat intr-un comunicat ca este ”o zi trista cand violenta impotriva reporterilor este incurajata de presedintele Statelor Unite”. (ProTv)

Nota noastră: Este de subliniat faptul că CNN-ul este acuzat constant de Donald Trump că răspândește știri false despre el și acțiunile lui, că este un instrument de propagandă a establishment-ului împotriva căruia luptă el. Prin urmare, sugestia pe care a vrut să o transmită e aceea că CNN va fi înfrânt! Neobișnuit mod de a transmite mesaje!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Video cu Donald Trump într-o luptă corp la corp. De ce sunt indignați cei de la CNN?

  1. cetățeanul tulburat // 3 iulie 2017 at 16:39 // Răspunde

    Înseamnă că ProTv-ul este cățelușul lui CNN, de ce nu au prezentat stirea de săptămâna trecută când un reporter de la CNN a fost intervievat cu camera ascunsă de un alt reporter de la Fox, bineînțeles nu a fost un interviu oficial, erau la o discuție amicală…Însă i s-a pus întrebarea cine îi pune să fabrice știrile false care îi strică imaginea lui Trump? Iar gagiul a spus Jeff Zucker, care e șeful suprem al fake news media global network! Acum filmul prezentat în articol are mai mult sens…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii