Noutăți

VIDEO: A absolvit facultatea… la 70 de ani după ce a început-o!

  •  
  •  
  •  

În weekend-ul trecut, Anthony Brutto în vârstă de 94 de ani, a absolvit cursurile West Virginia University din Statele Unite ale Americii….după 70 de ani de când a început-o!

A obținut diploma Regents Bachelor of Arts studii pe care le-a început  la West Virginia University secția inginerie în 1939, în conformitate cu declarația dată de școală. În cele din urmă el s-a mutat la educație fizică și arte industriale, dar a fost luat în armată înainte de a putea absolvi.

imrs.php

A revenit la universitate după al doilea război mondial, dar a trebuit să părăsească școala atunci când soția sa s-a îmbolnăvit. Mai târziu, a lucrat ca mașinist și s-a pensionat în anii 1980. La pensie a făcut bijuterii și sculptatura în lemn, iar apoi în acest semestru trecut – s-a reânscris la West Virginia University.

De-a lungul anilor, gândul la definitivarea educației l-a urmărit, dar nu a fost un gând categoric până când fiica lui i-a sugerat obținerea diplomei. “Eu chiar nu credam că exista o opțiune până când ea mi-a spus despre asta”, a declarat Brutto.

Anthony Brutto devine astfel unul dintre cei mai bătrâni absolvenți ai acestei facultăți, după un alt concetățean care absolvea cursurile universității în anii ’90 tot la vârsta de 94 de ani.

Un lucru despre educație, nu ti se poate lua“, a declarat Brutto pentru Daily Mail într-un videoclip. Educația este un lucru mare.

sursa:washingtonpost.com

VIDEO https://www.youtube.com/watch?t=17&v=rDiVOW59iLQ

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii