Noutăți

VICTORIE! PSD-ul s-a predat. Guvernul Grindeanu va abroga mâine ORDONANȚA care modifica abuziv Codul Penal

  •  
  •  
  •  

Celor de la PSD le-a venit mintea la cap! Dându-și seama că se îngroașă gluma și că nu pot câștiga lupta cu românii din stradă, astăzi, la propunerea lui Liviu Dragnea, Guvernul Grindeanu a decis să abroge ordonanța care a scos sute de mii de oameni la proteste și care a atras criticile comunității internaționale. Mâine, Guvernul Grindeanu se va întruni pentru abrogarea acesteia…

Chiar dacă justificarea retragerii ordonanței s-a pretins a fi îngrijorarea că milionul de susținători ai PSD care doresc să iasă în stradă pentru a susține Guvernul Grindeanu ar putea duce la ruperea României în două, noi știm că cei 20-30.000 de oameni pe care ar fi putut cu greu să îi scoată în stradă partidul de guvernământ, ar fi fost o altă catastrofă de imagine, pe care nu-și permit să o riște.

În realitate, Dragnea și compania și-au dat seama că dacă se vor încăpățâna în menținerea ordonanței, ar risca să piardă puterea cu totul! În consecință, după întrunirea de astăzi dintre liderii PSD-ALDE și Guvernul Grindeanu, au decis că cea mai bună cale de a reduce din pagube este să abroge ordonanța.

În acest fel, vor putea să își continue treaba și să conducă România, în conformitate cu investirea dată de electorat, la alegerile parlamentare.

Prin urmare, această seară este una în care cei care au protestat vor putea să sărbătorească, în București și în toată țara, victoria asupra “Ordonanței Penalilor”.

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on VICTORIE! PSD-ul s-a predat. Guvernul Grindeanu va abroga mâine ORDONANȚA care modifica abuziv Codul Penal

  1. PSD nu s-a chiar predat. A evitat doar sa fie “impuscat” 🙂 dar trebuie sa fim vigilenti, pentru ca un asemenea guvern de infractori organizati e periculos si mai departe. Cel mai bine ar fi ca PSDul sa scape de Dragnea si sa se reorganizeze, cu oamenii mai tineri, mai normali si mai rezonabil de furaciosi pe care speram ca ii au.

  2. Am castigat , am castigat o batalie nu si razboiul , sa nu lasam garda joc , ca nici ei nu vor fii mai blanzi . Romane te-ai trezit din somnul tau de moarte ! Dumnezeu fie cu noi !

  3. Nu e de sarbatorit pana nu demisioneaza guvernul asta de penali.un astfel de guvern nu ne poate reprezenta interesele.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii