Noutăți

Vezi cum arată Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, mașina exclusivistă care va costa peste 300.000 de euro. Foto și video

  •  
  •  
  •  

Constructorul german Mercedes-Benz a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles una dintre cele mai scumpe și exclusiviste mașini din lume. Mercedes-Maybach S650 Cabriolet este o versiune nouă a S-class Cabriolet, va costa 320.000 de euro și va fi produs în serie limitată. Doar 300 de astfel de mașini vor circula pe șoselele din întreaga lume.

Automobilul este propulsat de un motor V12 de 6.0 litri, cu o putere de 630 CP. Viteza maximă pe care mașina o va atinge va fi de 250 de kilometri pe oră, 100 de kilometri pe oră fiind atinși în 4.1 secunde. Blocurile optice includ cristale Swarovski, iar jantele măsoară 20 de inchi. La fel ca și modelul precedent, și în acest caz consumul de carburant se va situa în jurul valorii de 12 l/100 km, asta în timp ce emisiile de CO2 se cifrează la 272 g/km. Mercedes-Maybach S650 Cabriolet se va comercializa din primăvara anului viitor, doar în varianta decapotabilă și cu patru locuri.

var2 va4 var5 var1

Compania Daimler-Benz AG a fost înființată în 1926 când două companii, Benz & Cie și Daimler Motoren Gesellschaft au fuzionat.

sursa: businessinsider.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii