Noutăți

Veda Village, primul cartier construit special pentru vegetarieni. Unde se află și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a-ți cumpăra un apartament? Video

Dacă sunteți un vegetarian, vă puteți muta, bineînțeles dacă vă permiteți financiar, în primul complex de apartamente pentru vegetarieni din Europa. Veda Village este deschis în Sankt Petersburg, Rusia, și a fost proiectat pentru vegetarienii care doresc să practice un stil de viață sănătos și etic într-o comunitate închisă. Prima și cea mai importantă cerință de a cumpăra sau închiria un apartament aici este să fii vegetarian. Clienții vor fi supuși interviurilor agenților de vânzări și dacă nu reușesc să-i convingă că sunt cu adevărat vegetarieni, cererea lor va fi respinsă. Totuși, o dietă fără carne nu este singurul lucru necesar pentru a ocupa un apartament în Veda Village. Potrivit dezvoltatorilor, fumatul și consumul de alcool în complexul rezidențial sunt de asemenea interzise.

“Principalul lucru despre acest complex este o oportunitate de a trăi și de a evolua împreună cu oameni cu aceleași principii de viață. Dacă sunteți vegetarieni, sunteți bineveniți”, a declarat Maya Podlipskaya, directorul Veda Village, agenției ruse de știri TASS.

Veda-Village-Russia2-750x492

Veda Village își propune să devină o comunitate sustenabilă ai cărei locuitori vor deveni autosuficienți în ceea ce privește energia, apa, tratarea deșeurilor și producția de alimente. Complexul de apartamente va dispune de un centru de yoga, sală de gimnastică, spa, magazine, facilități de zi, centru de educație, precum și un restaurant vegetarian.

Două dintre cele șapte clădiri de apartamente realizate au fost deja finalizate. Întregul complex poate găzdui până la 210 familii. Veda Village nu este singurul compelx de acest tip din lume. În India, primele cartiere pentru vegetarieni au fost construite la începutul anilor 2000, primul fiind complexul de la Chennai, inaugurat în anul 2012.

sursa: http://www.odditycentral.com/architecture/veda-village-a-vegetarian-only-apartment-complex-in-russia.html

traducere și adaptare: Radu Ungurenau


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii