Noutăți

Ura unui adolescent ungur față de România. Iată unde duce îndoctrinarea extremiștilor din așa numitul Ținut Secuiesc…

Îi mulțumim lui Dan Tănasă pentru că ne-a atras atenția!

Dan Tanasă: Am ajuns să primesc mesaje revizioniste și de la minori de etnie maghiară. Pe puțoiul ăsta îl cheamă Levente și e din Harghita. Inițial am vrut să-l pun pe blog dar am zis că prostia lui este suficient de periculoasă pentru el. În același timp vreau ca opinia publică să vadă despre ce educație vorbim în Covasna și Harghita. Ca Levente sunt foarte mulți alți minori în cele două județe, educați în spiritul urii față de români și România.

Profilul de facebook al micuțului revizionist aicihttps://www.facebook.com/toaso.levente.9

crop-facebook

Nota mea: Este interesant de remarcat încă ceva în legătură cu strategia politicienilor români în Harghita și Covasna, cea care a și permis toate măgăriile la care s-a ajuns. Acum vreo două săptămâni, activistul pentru drepturile românilor din așa numitul Ținut Secuiesc, Dan Tanasă, și-a afirmat public intenția de a se implica politic în alegerile parlamentare din această toamnă. Își dorea să bata palma cu un partid mare și să candideze pentru un loc de deputat sau senator de Covasna, ca să poată reprezenta mai bine interesele românilor de aici care, adeseori, sunt discriminați de majoritatea maghiară.

Deși în mod cert Dan Tanasă este cel mai activ și implicat activist român în zonele majoritar ungurești (a și câștigat zeci de procese pe care le-a deschis împotriva extremiștilor maghiari), foarte cunoscut și apreciat de comunitatea românească (minoritară) din Covasna, cele două mari partide (mari ca număr de simpatizanți, nu din alte motive) – PSD și PNL – au fugit ca dracul de tămâie de o colaborare cu Dan Tănasă, ceea ce ne vorbește despre o istorie a blatului politic pe care aceste două partide au avut-o, o au și vor să o mai aibă cu UDMR. “Că așa-i în tenis!”

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Ura unui adolescent ungur față de România. Iată unde duce îndoctrinarea extremiștilor din așa numitul Ținut Secuiesc…

  1. Da , mulțumim frumos aceasta este un mesaj autentic , si bine de reținut că sa ne cunoaștem jucătorii de tenis. Sa dea Dumnezeu mintea de pe urmă românului în această toamnă!

  2. cine ii sunt stramosii? // 11 octombrie 2016 at 18:40 // Răspunde

    Este posibil sa fie descedentul unor romani!

    Ar fi bine sa afle al cui este pentru ca din tribul de magheari au ramas circa 30 si au maghearizat tot ce le-au picat in cale!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii