Noutăți

Unioniștii din Basarabia și-au pus corturile în Piața Universității. Ultimele noutăți, chiar din partea organizatorului Marșului pentru Basarabia

După incidentele de ieri, când organizatorii Marșului pentru Basarabia au fost reținuți de jandarmi și amendați, unioniștii și-au instalat corturile în Piața Universității, fiind hotărâți să nu mai plece de aici până când Guvernul Românieie și partidele politice își vor asuma cauza reîntregirii României în proiectul lor de țară!

jandarmi

Iată ce a postat pe Facebook, la ora 2, în această noapte, George Simion, principalul organizator al Marșurilor pentru Unire din România și Republica Moldova:

Ideea asta mi-a încolțit în august, când Gabi Ursescu și filiala noastră din Suedia a adunat de la un festival de muzică corturile rămase. Pe un drum anevoios (prima oară au ajuns la Iași, apoi la noi la sediu), le-am primit și am zis că, în afară de marșul clasic, vom face și un sit-in (ăsta e cuvântul de prin vest) la Universitate.

Iată veni ziua marșului, iată-ne pe noi într-o coloană mare, doar că jandarmii (sau alții care comandă jandarmii – și nu mă refer la Cioloș!) au avut alte planuri. Maaaaare lucru cred ei că au obținut târându-ne, rupându-ne hainele și amendându-ne…. Noi ne-am luptat cu comuniștii în Moldova, nu ne speriem așa ușor!

Așa că acum suntem la Universitate, suntem în corturi, e 2 noaptea și tocmai a venit un domn din Tulcea care ne-a văzut la televizor și va sprijini financiar mișcarea noastră.

Și mâine ne trezim la 9 dimineață, vă aștept și pe voi cu ceaiuri și mâncare (nu pentru mine, ci pentru copiii ăștia atât de frumoși veniți din Basarabia). Nu cred că vă interesează așa mult, dar toată ziua vom avea discuții și negocieri cu TOATE partidele politice.

Mai apoi, la ora 16:00 dăm ADUNARE GENERALĂ. Ne regrupăm, ne schimbăm hainele și ne dregem glasurile pentru a face Unirea.

george-simion-2

ȘI VOI, ȘI VOI, VENIȚI CU NOI!

Noapte bună, România, în orice colț stingher de inimă te-ai afla.”

Așadar, dacă și tu vrei UNIREA, vino în Piața Universității, la ora 16:00, și arată-ți voința!

unirea-proiect-de-tara


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Unioniștii din Basarabia și-au pus corturile în Piața Universității. Ultimele noutăți, chiar din partea organizatorului Marșului pentru Basarabia

 1. ucraina-trimite-militari-de-etnie-romana-in-cele-mai-periculoase-zone-de-conflict-militarii-se-intorc-raniti-si-traumatizati-si-li-se-interzice-sa-vorbeasca-limba-romana/ // 23 octombrie 2016 at 11:34 // Răspunde

  Dragii unionisti, speram sa cinte un cuc dintr-un bradut din Piata Universitatii sa se auda si in Cernauti!

  Iohannis si Ciolosi sunt sluile papusariilor:
  ei latra la Putin si nu le pasa de romanii nostri din Ucraina:

  Guvernul de la Kiev trimite cetățeni ucraineni de etnie română să lupte în cele mai periculoase zone de conflict din estul țării, locuite de pro-ruși, au declarat surse medicale. Soldații de naționalitate română trimiși în estul Ucrainei se confruntă cu ostilitatea populației locale rusofone și cu luptătorii separatiști, susținuți de Moscova.
  Tinerii de etnie română, în calitate de cetățeni ai Ucrainei, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar în armata Ucrainei, iar mulți dintre militarii armatei ucrainene care se întorc, sunt răniți și traumatizați psihic, informează România Liberă.
  Unii militari ucraineni reveniți din zonele de conflict sunt internați în spitalul din Irpen, care oferă tratament și recuperare medicale. Unii dintre răniți au fost preluați de autoritățile de la București pentru a-și continua recuperarea în România.
  Un român abia întors de la spitalul din Irpen a precizat că a întâlnit un specialist în aeronautică, abia revenit din estul Ucrainei. Acesta i-a spus că poate vorbi românește, dar că i se interzice.

  http://meritocratia.ro/2016/10/ucraina-trimite-militari-de-etnie-romana-in-cele-mai-periculoase-zone-de-conflict-militarii-se-intorc-raniti-si-traumatizati-si-li-se-interzice-sa-vorbeasca-limba-romana/

 2. Trebuie ieșit în strada cu milioanele dar pașnic.Agitatorii șanț de obicei infiltrati.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii