Noutăți

Un weekend în Asia, cu bilet de intrare gratuit

  •  
  •  
  •  

Cea de-a treia ediție a Festivalului de Cultură și Gastronomie Asiatică ASIA FEST va avea loc în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.
asiafest-asian-festival-adelaide-festival-cultural4
Alexandra Dinu, organizatoarea festivalului, invită publicul la o expoziție de produse din țări precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, Thailanda, Indonezia, India, Iran, Turcia, dar și restaurante cu specific. Nu vor lipsi spectacolele, muzica și dansurile tradiționale, atelierele de creație, expoziții de fotografie și pictură cu specific asiatic dar șiprezentări de costume.

“Printre noutățile acestei ediții se numără serile de cinema cu proiecții de filme asiatice, prezența la festival a lui Nini Pham, pe numele său Pham Hoang Nhat, un fost concurent la Master Chef, care vine să arate cum se gătește salata cu piept de rață și sos de rodii — asian fusion — în stilul său, sau a bucătarului Alexandru Cirtu, participant la primul sezon MasterChef.” declară Alexandra Dinu.

Chef Mehrzad Moghazehi va împărtăși publicului din cunoștințele sale culinare, gătind, pentru vizitatorii ASIA FEST, Adviye polo ba morgh.

1911841_292158767648680_1347735772731329681_n-Copy
Anul acesta ASIA FEST aduce în premieră dansuri tradiționale indoneziene. Vor participa membrii ai Centrului Cultural Indonezian, producții din cadrul primului festival din România dedicat filmelor de călătorie “HipTrip Travel Film Festival”.

Grupul “Haramichi Ro”, va prezinta sceneta “Est — vest”, aparținând regizorului Radu-Alexandru Nuță. Mandira Dhit, o artistă consacrată în lumea indiană, va dansa pe scena Sălii Palatului.

ASIA FEST este un eveniment dedicat promovării valorilor culturale și bucătăriilor specifice țărilor asiatice, fiind conceput ca un melanj de spectacole, prezentări, workshop-uri culturale și gastronomice. Culturile țărilor asiatice au fost dintotdeauna un mister pentru europeni, iar în România, în ultimii ani, s-a dezvoltat o atracție specială față de țări precum Japonia, China, Turcia, India, Coreea de Sud, dovadă fiind cei 20.000 de vizitatori care au trecut pragul festivalului în ediția din 2014, mai precizează comunicatul.

Intrarea este gratuită.

imageResizesurse: Alexandra Dinu, Anca Spiridon – asiafest.eu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii