Noutăți

Un singur președinte a mărturisit ADEVĂRUL despre societățile secrete care controlează lumea și a murit. Ascultă-i mesajul! Video și audio

Imediat după preluarea mandatului, J.F. Kenedy a ţinut un discurs extrem de incomod, care a alertat mulţi factori decidenţi la nivel naţional şi global.

La 50 de ani de la asasinarea lui, discursul fostului preşedinte american rămâne la fel de actual. Faceţi abstracţie de imagini. Ascultaţi mesajul. (Sursa: http://www.nasul.tv/un-singur-presedinte-a-rostit-adevarul-si-a-murit-ascultati-i-mesajul-vorbeste-despre-romania/ )

Ascultați și vizionați până la capăt. În partea a doua veți vedea câteva lucruri bulversante…

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

13 Comments on Un singur președinte a mărturisit ADEVĂRUL despre societățile secrete care controlează lumea și a murit. Ascultă-i mesajul! Video și audio

 1. A Marturisit ADEVARUL si… a platit cu VIATA.

 2. Multi care au spus adevarul au platiti cu viata… pământească. Dar sunt sigura ca acesti martiri si-au gasit un loc luminat in Ceruri alaturi de Tatal Nostru. Ceilalti… cum isi astern asa dorm.

 3. Interesant si adevarat. Astept un articol despre Islanda. Zici ca a disparut de pe glob.

  • Pai ce sa intimplat in Islanda este foarte ascuns de mass media. O TOTALA REVOLUTIE IMPOTRIVA BANCHERILOR SI POLICIENILOR. TOTI ARESTATI SI DEFERITI JUSTITIEI. FILMUL POATE VI VISIONAT PE YOUTUBE.
   ROXIN POTI SA IL DAI SI PENTRU ROUMANI SA-L VADA. OATE LE INTRA CEVA LA CAP

 4. Într-adevăr, cel puţin în prima parte trebuie urmărit numai discursul, nu şi imaginile, care sunt alese şi montate de un profesionist, în scopul asigurării unui impact emoţional puternic asupra celor obişnuiţi să preia informaţia gata prelucrată şi interpretată de alţii.
  Discursul preşedintelui respectă regulile propagandei (sunt 5, aşa cum le-a grupat Jean-Marie Domenach). Se conturează imaginea unui singur inamic, precis caracterizat, cu trăsături absolut negative, definit ca inamicul care ameninţă masele şi pe care le salvează liderul susţinut de propagandă. Răul ca obiect nu e neapărat o persoană, poate fi corupţia, comunismul ori un grup de interese, cum e cazul aici.
  Interesantă partea a doua a documentarului, reacţiile asemănătoare ale celor intervievaţi, ca şi cum evită să discute despre ceva ce pentru ei are o mare valoare. Înţeleg, apartenenţa la orice grup sporeşte stima de sine, siguranţa. Dar aici e vorba de grupuri care, prin acţiunile lor, mai au puţin şi distrug lumea. Sunt grupuri alcătuite din oameni bogaţi, extrem de ocupaţi, şi total rupţi de realitate, nu au reprezentarea răului pe care îl fac.
  Apare Google pe lista de la final. Mă bucur. Eu îl percep pozitiv. Este cel care poate bloca acţiunile iresponsabile ale grupului de interese.

 5. America anilor 30 asta inseamna democratia in lume

 6. nu am inteles nimic.

 7. EU UNA AS RIDICA UN MONUMENT MAI INALT DE CIT PROSTIA AIA DE CATEDRALA CHIR IN LOCUL CEL MAI VIZIBIL DI BUCURESTI SI IN TOATE LOCALITATILE DIN ROMANIA ,ACESTUI MARE ORACOLSFINT AL OMENIRI: JFK

  • Stii macar care este procentul de crestini (ortodocsi si catolici) din populatia Romaniei? Sau ai macar o religie? Sau daca ai auzit de Dumnezeu? Nu mai vorbiti doar ca sa nu adormiti!

 8. ce e cu ritualul acela? unde a avut loc si cand? as vrea sa aflu mai multe informatii.

 9. asa este dar el stia fiindca si el a fost ajutat financiar in campania electorala de cine credeti !!! de AL CAPONE !!!! insa el era un comunist convins ca sistem si zdrucina MAFIA MONDIALA CARE ESTE SI ACUMA ,, SI SINGURA CALE SOCIALA ESTE SOCIALISMUL DEMOCRATIC CARE SE APLICA IN GERMANIA , DANEMARCA , OLANDA SI NU MAI SPUN IN FINLANDA , NORVEGIA , SUEDIA , IAR LA NOI STATUTUL COMUNIST ERA BUN DAR CEAUSESCU A APLICAT PRIMA PERIODA APOI A DEVENIT DICTATOR ,,,, OAMENI BUNI GANDITI SI JUDECATI !!!!

 10. Oala clocoteste , ridica capacul ,fereste-te de abur si vei vedea ce e-n oala .
  Mult nu mai dureaza . Multi nu vor rezista radiatiei iar mult vor dormi !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii