Noutăți

Un sculptor italian creează veritabile capodopere sculptând în… fructe, legume și săpun. Este uimitor ce a realizat! GALERIE FOTO

Gustave Flaubert spunea că „talentul este o îndelungă răbdare”. Adevărul este că, deseori, într-o personalitate de artist, răbdarea se îmbină armonios cu talentul și rezultatele sunt opere ce uluiesc prin finețea și complexitatea lor.

Între artiștii de acest fel, înzestrați cu răbdare și talent, ar putea fi enumerat și D. Barresi, un italian care s-a remarcat, pe plan mondial, prin sculpturile pe care le-a efectuat folosind fructele și legumele ca materie primă. El a obținut premii și medalii la mai multe competiții internaționale de sculptură alimentară, intrând în topul celor mai talentați artiști de acest fel din lume.

q

daniel baressi

daniel baresi 2

daniel baresi 3

Pentru a dovedi că este un artist adaptabil și în încercarea (reușită) de a-și diversifica portofoliul artistic, Barresi a cautat medii diferite pentru a-și manifesta talentul. În vreme ce diferitele sale sculpturi alimentare sunt, cu siguranță, demne de toată lauda, se poate spune că operele sale sculptate în săpun, cu migală și răbdare, sunt de-a dreptul fenomenale.

a

 

5

4

2

1

b

c

h

g

f

d

Text : Tomi Tohaneanu

Sursa: www.odditycentral.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii