Noutăți

Un preot din Copşa Mică va fi anchetat, după ce s-ar fi masturbat în faţa elevilor la ora de… RELIGIE

Gandul.info: Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu şi cei ai Mitropoliei Ardealului fac anchetă comună în cazul unui preot din Copşa Mică, după ce acesta ar fi fost filmat în timp ce s-ar fi masturbat în faţa elevilor cărora le presă religie la Liceul Tehnologic din oraş.

Imaginile cu preotul care se masturbează în clasa, la ora de religie, au fost filmate de o elevă din clasa a XII-a a Liceului Tehnologi ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, iar aceasta le-a distribuit colegilor săi. Mama unei eleve le-a găsit în telefonul fiicei sale şi aşa au fost făcute publice.

Ministrul Educaţiei declară că imaginile sunt şocante: ”Şi pentru mine sunt şocante imaginile. Am vorbit cu inspectorul general din Sibiu, s-a deschis o anchetă, deja inspectorii sunt acolo. A adevărat, e profesor acolo, profesor titlular de aproape 15 ani. Am discutat şi cu Mitropolia, am văzut şi reacţia doamnei diriginte care nu a informat nici conducerea şcolii, nici a inspectoratului. Preotului îi cer public demisia din învăţământ”, a declarat ministrul Educaţiei la Antena 3. Citește mai mult: Gandul.info

HotNews: Profesorul a demisionat vineri dimineata din invatamant, dupa ce ministrul Educatiei ii ceruse public demisia.

Update: Conform noilor informații, preotul, operat de cancer testicular, s-ar fi scărpinat din cauza unei mâncărimi care apare în astfel de cazuri, lucru care a fost interpretat inițial ca un act pervers. Ancheta continuă.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Un preot din Copşa Mică va fi anchetat, după ce s-ar fi masturbat în faţa elevilor la ora de… RELIGIE

 1. Un preot e vinovat oricum, pt ortodocsi nu se aplica prezumtia de nevinovatie ……..
  ” chiar daca preotul respectiv a suferit o operație de cancer testicular în urmă cu câțiva ani, acesta fiind motivul pentru care profesorul a afirmat că s-a „scărpinat” în zona intimă. ”

  https://www.activenews.ro/stiri-educatie/Atac-INFAM-asupra-unui-profesor-de-religie-din-Copsa-mica-acuzat-ca-se-mangaia-in-zona-intima.-Operat-de-CANCER-testicular-preotul-sustine-ca-doar-s-a-scarpinat.-Cadrul-didactic-si-a-dat-demisia-din-invatamant-148814

 2. “UPDATE:
  Se confirmă că mass-media l-a nenorocit pe profesorul de religie din Copșa Mică. Patriarhia și elevii îl apără pe preot. Cancerul i-a revenit și și face un tratament care poate da mâncărimi de piele, ca efect secundar”

  https://www.activenews.ro/stiri-educatie/UPDATE-Se-confirma-ca-mass-media-l-a-nenorocit-pe-profesorul-de-religie-din-Copsa-Mica.-Patriarhia-si-elevii-il-apara-pe-preot.-Cancerul-i-a-revenit-si-si-face-un-tratament-care-poate-da-mancarimi-de-piele-ca-efect-secundar-148814

 3. In ziua de azi sa aveti grija ca nu va mmai puteti scarpina nici in c-r ca veti fi filmat de cei care nu au alta ocupatie dfecat sa filmeze in loc sa fie atenti la lectie.

 4. Eu nu sunt ortodox (sunt neo-protestant), deci pot fi crezut pe cuvant ca nu-l apar pe acel preot din motive religioase ori habotnice, dar faptul ca a fost operat de cancer de testicol, ranile/cicatricile din acea zona, solutiile si gelurile cu care trebuie sa te ungi p’acolo provoaca mancarimi si senzatii cumplite. In plus….dupa acea operatie…. nu prea mai avea ce sa…”masturbeze”. Sa fie clar! (am trecut printr-o operatie de neoplasm rectal, acum multi ani, cu extirparea rectului dar si a proastatei si maltratarea zonelor alora la greu. durerea o poti suporta barbateste, dar mancarimile pe care ti le provoaca cicatricile sunt cumplite. plus ca nu mai ai nici un fel de “simturi” p’acolo, dupa chmio si (mai ales)radioterapie. Sper sa fie reabilitat acest OM acuzat aiurea de catre “neste eleve plictisite” si dornice de facut misto.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii