Noutăți

Un politician israelian proclamă SUPREMAȚIA rasei evreiești

ActiveNews.ro: Un parlamentar din partidul Likud, aflat la guvernare, a declarat că „rasa evreiască”  este cea mai inteligentă din lume și deține  „cel mai bun capital uman”, motiv pentru care, spun el,  opinia publică israeliană nu a crezut în acuzațiile care i-au fost aduse prim-ministrului Benjamin Netanyahu, relatează Times of Israel. Miki Zohar a făcut aceste comentarii în timpul unei dezbateri radio pe tema anchetelor în mai multe cazuri de corupție care îl vizează pe Netanyahu.

Afirmațiile sale au dat naștere unor dezbateri aprinse pe Twitter cu cei din Partidul Arab, care au remarcat  că politicianul Likud a folosit un limbaj similar naziștilor în timpul Holocaustului privind rasa evreiască.

„Vă pot spune ceva foarte simplu. Nu puteți să-i păcăliți pe evrei, indiferent de ce se spune în mass-media. Publicul din Israel este unul care aparține rasei evreiești, iar întreaga rasă evreiască deține cel mai bun capital uman, cel mai deștept și cel mai înțelept. Publicul știe ce face prim-ministrul pentru țară și cât de bun este la job-ul lui”,  a spus Zohar.

În replică, un politician din Partidul Arab a scris pe Twitter, lângă o imagine a lui Zohar: „Un funcționar ales în “statul evreiesc” prezintă: „teoria rasei”. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Un politician israelian proclamă SUPREMAȚIA rasei evreiești

 1. Dacă stăm să ne uităm cum îşi educă evreii copiii, dăm dreptate afirmaţiei lui. Mamele rezolvă probleme de matematică, citesc şi cântă în perioada sarcinii. Sunt învăţaţi să lucreze împreună şi să citească de mici. Cunosc un evreu-ortodox şi e absolut minunat ca om, iubeşte România, se duce la sinagogă şi vorbesc despre cum pot contribui ei la binele ţării (România, nu Israel)! E normal să-i vezi bancheri şi afacerişti, din moment ce de-a lungul timpului n-au avut dreptul la proprietate în Europa, singurul lucru pe care au putut să-l facă fiind comerţul. Noi, românii, cum îi educăm? Văd în imediata mea apropiere: desene, manele, “fă-te mai poliţist/ preot, ai salariul asigurat, iei o şpagă”, “ce să faci în ţara asta, n uvezi că hoţii ăştia o fură, n-ai niciun viitor”. Comparaţi cele două moduri de creştere a copilului şi de aici ies diferenţele de azi şi de mâine.

  • @Parere
   Păreri aburitoare :
   1)să vezi minunea educaţiei : toate mamele evreice sunt profesoare de matematică sau specialiste în gazeta matematică, iar “noi românii” cei inferiori ne educăm copii într-u manelizare. Amintesc că România a fost singura ţară care încă din 1945 a avut un institut naţional de ştiinţe matematice, închis de clanul Ceauşescu în 1975, apoi redeschis în 1990. Iar la competiţiile olimpice şcolare şi chiar studenţeşti de matematică şi informatică românii sunt frecvent şi consecvent pe podium. Câţi elevi din Israel cu mame matematiciene au câsţigat premii internaţionale de matematică şi informatică? Asta în timp ce România este pe primul loc cel puţin în UE de ani buni?

   2)Dacă evreii din Israel s-ar gândi într-adevăr la binele României ar opri imediat jaful acesteia executat de cosangvinarii lor şi ar cere justa returnare a furăciunilor de după 1990. Ori măcar ar milita public pt. asta, fiind EVIDENT doar unul dintre motivele pt. care copii din România nu au nici un viitor, noii kominternişti cu paternitate politică şi etnică evreiască acaparând puterea în dec.1989. O înşirurire a tuturor spolierilor şi distrugerilor executate de evreimea mondială în România ar umple capitole întregi doar prin simpla lor enumerare.

   3)Copiii români (încă!)sunt educaţi în spiritul creştinismului, adică iubire şi iertare, deci iubeşte-ţi duşmanul, pe când copii evrei sunt educaţi din grădiniţe în spiritul Vechiului testament şi al Talmudului, ochi pt. ochi, dinte pt. dinte, neevreii sunt animale, etc…

 2. nu mi se pare corect ca o natie sa se considere ca rasa superioara .asta imi aminteste de nazism care considera germanii ca fiind superiori altor popoare .uita ca au suferit exact din cauza asta a superioritatii afisate de nemti. asta va face ca lumea sa se considere descriminata pe criterii de rasa.toti sintem oameni si nu trebuie sa fim desconsiderati pe stfel de motiv

 3. Pentru Comentariul de mai sus:

  Cetățenia, dreptul la Pământ și dreptul de vot veneau mână cu OBLIGATIVITATEA SERVICIULUI MILITAR!!!

  DE AIA femeile NU au vrut drept de vot.
  De aia UNELE minorități NU au dorit drept de cetățenie/a deține pământ!!!

  Evreii NU doreau a fi luați cu JAPCA la război!!!
  A fost una dintre cele mai ÎNȚELEPTE decizii pe care le-a luat etnia !!!

  În vreme ce bărbații Români mureau în războaie, Evreii NU MUREAU dejaba!!!

 4. Evreii au instigat 99% din toate războaiele europei dinainte de primul război mondial și până azi.

  Se dau drept victime de când au fost sclavi la egipteni.

  Le merge bine minciuna până când oamenii își dau seama și îi dau afară.

  Românii care admiră șarlatanismul evreilor sunt trădători de țară, batjocoritori de oameni mari precum Mihai Eminescu și merită executați fără milă fiindcă educă genetații întregi înspre îndatorarea prin credit. Sclavia bancară.

  Nu e nimic inteligent ce fac evreii datorită direcției lor. Degeaba mamele cântă și spală creierul la copii să le dicteze direcția banului.

  Noi suntem destabilizați rău dar cu un scop bun ce va lua floare mai încolo. Trebuie întâi să mai moară câteva generații de foști comuniști.

 5. Evreii detin cele mai multe premii Nobel raportate la numarul populatiei.

 6. Evreii se autopremiază folosind același sistem prin care președinții mondiali,marionete ¤a lor¤ se auto aleg.
  Ei la fel modifică statistici, în așa fel controlează ce știm, gândim și cum vom acționa. De aia se repetă istoria ca o babă bolundă ce sună ca un casetofon stricat…la noi cel puțin.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii