Noutăți

Un pașaport sirian se falsifică în două zile. DOVADA! Câți teroriști au intrat în UE cu pașapoarte siriene?

  •  
  •  
  •  

Un jurnalist olandez care lucrează în calitate de corespondent de război în Siria pentru publicaţia Nieuwe Revu a reuşit să obţină un paşaport şi o carte de identitate false cu fotografia premierului olandez Mark Rutte pe cele două documente, în cadrul unui demers jurnalistic cu scopul de a vedea cât de uşor ar putea obţine astfel de documente contrafăcute, a relatat miercuri portalul de ştiri DutchNews.nl. (sursa: Gandul.info)

“Dacă eu am putut să cumpăr un paşaport sirian contrafăcut de o calitate bună, orice combatant sau jihadist care luptă în Siria poate să facă acelaşi lucru”, spune el. “Atunci este relativ simplu pentru ei să intre în UE şi să comită atentate teroriste”, estimează jurnalistul olandez, scrie Agerpres

pasaport sirian

Pasaport sirian cu fotografia premierului olandez

Așadar, câți teroriști or fi intrat în UE până acum și câți se pregătesc să intre în continuare, folosind pașapoarte false sau pretinzând că și-au pierdut actele de identitate? Nu vi se pare suspectă această grabă de a primi milioane de refugiați-imigranți, după cum promitea Merkel?

Fără îndoială, trebuie ca europenii (ai căror lideri sunt vinovați, alături de americani, pentru criza din Orientul Mijlociu) să ajute cu tot ce este posibil adevărații refugiați, victime ale unei ticăloșii generalizate. De aici, însă, până la o colonizare arabă a Europei, este o cale lungă care arată un plan bine pus la punct.

Se dorește, oare, crearea unui climat de nesiguranță în Europa, conflicte religioase și etnice, pentru a trece la un nivelul superior de control al popoarelor europene prin impunerea legilor Big Brother și restrângerea libertăților individuale? Aceasta este o întrebare la care trebuie să medităm cu seriozitate. Așa numita Nouă Ordine Mondială, adică dictatura globală, este aproape de noi!…

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Un pașaport sirian se falsifică în două zile. DOVADA! Câți teroriști au intrat în UE cu pașapoarte siriene?

  1. In „Adevărul” a apărut azi un articol semnat de Stefan Both, în care, un preot român stabilit în Germania vorbeşte despre primirea imigranţilor, sistemul de triere, îngrijorările nemţilor: „Germania a identificat printre migranţi sute de luptători.” (…)„Pericolul apare atunci când ei ajung să trăiască în ghetouri. Asta încearcă să evite Germania. Ei sunt răspândiţi peste tot, să fie integraţi şi asimilaţi de societate”. „Acum, foarte multă poliţie stă cu ochii pe ei. Dar ei sunt în civil. În Germania nu vezi haina de poliţist pe stradă, exeptând oraşele foarte mari.”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii