Noutăți

Un OZN desenat pe un papirus vechi de 3.000 de ani îi bulversează pe cercetători. Ce poate să reprezinte acest obiect aflat deasupra Sfinxului? Vezi imaginea:

 •  
 •  
 •  

Conform mitologiei egiptene zeul Ra ar fi coborât din stele în Egipt, creând o civilizație puternică, cum nu a mai cunoscut niciodată această lume. O bucată enigmatică de papirus, veche de 3 000 de ani, descoperită în mormântul lui Djedkhonsuiefankh și expusă în Muzeul Cairo, ilustrează o scenă neobișnuită: un obiect în formă de disc, extrem de luminos care pare să aterizeze pe Sinx. După cum se poate vedea mai jos, obiectul strălucitor are trei picioare subțiri cu care se fixează de partea superioară a Sfinxului…

Este aceasta dovada existenței unui contact dintre vechii egipteni și o civilizație extraterestră avansată? Bineînțeles că părerile sunt împărțite. În timp ce marea majoritate a istoricilor egipteni consideră ilustrația ca reprezentând Soarele, Wayne Herschel, autor cății “Înregistrările ascunse”, este de părere că aceasta este o dovadă clară a faptului că vechii egipteni au fost influențați din „exterior”. Acesta insistă, susținut de mulți alți autori controversați, că discul straniu cu aripi este într-adevăr un OZN antic, și nu poate fi confundat cu Soarele.

Is-that-a-UFO.

Djedkhonsuifeankh

“Este un disc, un dom, care radiază lumină strălucitoare colorată … și este așezat pe trei picioare ca un trepied. Nu este de mirare că spatele Sfinxului era plat. Pe spatele Sfinxului există niște urme a ceea ce par a fi fost niște uși arcuite, lucruri pe care istoricii și istoria par să le ignore. Practic, toate civilizațiile antice au fost obsedate de zeități venite din stele. Papirusul vechi de 3000 de ani are tot ceea ce căutam… adresa cosmică a ultimului Dumnezeu,” Ra “, cum arată nava lui și unde a aterizat …”, a declarat Wayne Herschel.

Ra era considerat cel mai puternic dintre zei. Acesta putea să călătorească prin lumea subterană în fiecare noapte în nava sa. Se spune că atunci când Ra sfârșea călătoria subterană Soarele răsărea din nou pe cer, dar Seth, stăpân al deșertului, trimitea mereu un șarpe-demon, numit Apophis, pentru a împiedica acest miracol.

VIDEO:

Partea 2:

sursa: http://ireport.cnn.com/docs/DOC-477668

sursa: http://www.thehiddenrecords.com/egypt-celestial-ship-landing-sphinx-ufo-papyrus-pleiades.php

sursa: http://archive.gr/publications/culture/nut.pdf

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Un OZN desenat pe un papirus vechi de 3.000 de ani îi bulversează pe cercetători. Ce poate să reprezinte acest obiect aflat deasupra Sfinxului? Vezi imaginea:

 1. De mii de ani incearca ceva din ascuns sa isi dezvaluie existenta. O inteligenta care unii o considera sursa creatiei noastre. Aceasta inteligenta doamnelor si domnilor a tinut omul alaturi de bou timp de milenii ca acum sa il plimbe cu mertanul iphonizat. Iese la suprafata sa o slujeasca cel cu frica de saracie, iubitorul de materialism.

 2. Toata lumea se fereste de mlastina.Murdarie ,iz greu,cit de adinca?Insa sub ea este teren bun,se poate sapa in liniste…si oricum se termina,undeva…

 3. cetățeanul tulburat // 6 septembrie 2017 at 20:38 // Răspunde

  Conform mitologiei inventate de bandiții care ne țin in întuneric și care străbunii lor au transferat biblioteca de la Alexandria în subteranul Vaticanului aburindu-ne că a luat foc și a ars tot…egiptologii cinstiți care nu apar pe canalele tv cu filme documentare de spalare a creierului gen National Geographic, Discovery Channel etc. spun că înaintea dinastiilor Ramseșilor 1,2,3…20…etc., Seti 1,2,3…și restul care se țineau de picturi și și-au îngropat oasele prin jurul piramidelor transformând zona într-un țintirim “sacru”…a existat o altă civilizație foarte avansată tehnologic, care au creat tot ceea ce se vede azi în cel Egipt, piramidele aveau rolul de generatoare care erau alimentate cu apă din Nil printr-o rețea de canale săpate în platoul de granit iar conducta principală de aducțiune a apei se află la un kilometru distanță față de platou în direcția Nilului…să ne întrebăm în urmă cu câți anișori malul Nilului trecea prin zona platoului?! Având în vedere că azi malul Nilului se află la 5 km distanță și la o diferență de nivel de 19 metri!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii