Cunoaste lumea

Noutăți

Un neamț s-a mutat în România: „Am venit în România pentru că nu îmi mai place Germania. Este criminal acolo. Este o dictatură.”

 •  
 •  
 •  

Ceea ce presa nu prea ne spune despre Germania este faptul că procesul colonizării musulmane a țării este un proiect guvernamental dus cu agresivitate de decenii și că nemții sunt discriminați în propria țară, în folosul emigranților, în special al celor musulmani. Practic, în Germania, bolnavul plan Kalergi de metisare a populației europene, de amestecare culturală a raselor, de distrugere a identităților este în plină desfășurare, protejat de stat și de presă.

Iată ce ne dezvăluie în acest sens ziarul Adevărul.ro, despre un neamț care nu a mai suportat dictatura neomarxistă din Germania și s-a mutat în România:

Rolf Kaiser este un neamţ get-beget, care trăieşte de zece ani în Gorj, pentru că se simte aici mai bine decât acasă la el, în Germania, acolo unde mulţi români au plecat şi continuă să emigreze pentru o viaţă mai bună. Rolf are o firmă de IT şi desfăşoară mai multe activităţi pentru clienţi din Germania. El este un mare iubitor de animale şi lucrează voluntar în padocul Primăriei Târgu Jiu, unde are grijă de câinii comunitari.

Rolf Kaiser: „Am venit în România pentru că nu îmi mai place Germania. Este criminal acolo. Este o dictatură. Nu mai există o lege și un drept pentru nemți. În Germania este bine pentru străini, dar eu ca neamț nu am niciun drept. Eu mă simt străin în Germania. Se schimbă legea mereu. Este și periculos din cauza emigranților. Nu este așa de cinci ani, ci de 20 de ani este această situație. În Germania nu știi, dacă te întâlnești cu un grup de tineri pe stradă, dacă sunt agresivi față de tine sau nu. În România nu există agresivitate față de cineva anonim. În 17 ani de zile, de când am venit prima dată aici, nu am avut vreo problemă cu cineva. Niciodată. Am fost împreună cu țigani, cu români, cu oameni cu bani și fără bani, am fost la nuntă, la botez, la înmormântare și nu am avut nicio problemă cu nimeni și știu toate obiceiurile. Aici, oamenii sunt mai pașnici. În 17 ani de zile nu mi s-a furat nimic. Am uitat telefonul într-o terasă și m-am întors după două ore, iar barmanul mi l-a dat înapoi”, a povestit Rolf, care între timp a învățat și limba română.

Rolf vorbește din propria experiență și relatează o întâmplare cu un emigrant care i-a lovit un cal care a murit.

„Am mers la poliție și am reclamat. Era un străin. Cei de la poliție au mușamalizat totul. Mi-au spus să îmi țin gura. Dacă am întrebat ce religie are, atunci mi s-a spus că sunt nazist”.

Neamțul a mai precizat că pensionarii cu venituri mai mici de 1.500 de euro supraviețuiesc cu mare dificultate.

„În Germania trăiești foarte greu cu un venit de 1.000 de euro, pe când în România poți să trăiești și cu 500 de euro. În Germania, cu 1.200 de euro ești sărac. Chiria pornește de la 500 de euro și se adaugă 400 de euro la mâncare. Mâncarea în supermarket este mai ieftină în Germania, dar dacă mergi în târg sau în piață este extraordinar, pentru că poți să cumperi produse crescute natural la prețuri foarte mici”.

Citește mai mult aici: Adevarul.ro

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

8 Comments on Un neamț s-a mutat în România: „Am venit în România pentru că nu îmi mai place Germania. Este criminal acolo. Este o dictatură.”

 1. Un rai de care nu suntem constienti, pe cale sa il pierdem…

 2. Dintr-ăștia, care nu știu că „fie cânle cât de rău, tăt mai ghini-n țara ta!”, aveam deja o căruță. Uite că ne-am mai pricopsit cu unu!

 3. Da, dar firma lui de IT lucreaza pentru clienti din Germania…pentru ca daca ar lucra pentru romani ar castiga mult mai putin si s-ar simti sarac si nefericit si aici. E grozav sa castigi ca in vest si cheltui ca in est.

 4. Germanii care nu mai pot trai in Germania dar traiesc bine-merci in Romania si romanii care nu mai pot trai in Romania dar castiga si o duc bine in Germania etc….

  Mai are sens sa subliniez ca acesta este o parte din planul Kalergi de asasinare a Europei, in plina derulare – amestecarea fortata a natiilor prin metode pur economice combinate, dupa caz, cu razboaie ori instabilitate?! Intr-o parte le faci viata imposibila unora care pleaca si ii favorizezi pe cei ce vin, in alta parte le faci viata imposibila altora care sunt si ei pusi in situatia de a migra din cauza ca sunt favorizati strainii. Asa se promoveaza, la modul grosier, amestecul multicultural, multietnic, premergator dictaturii globale…

  Eu, roman, ca sa cumpar o bucata mica de pamant, trebuie sa platesc pe ea de 37-38 de ori mai mult ca in anii ’90 – undeva la vreo 45000 de euro pe vreo 2500 de metri, la un salariu de 270 de euro – asta in tara. Afara, cu 2000 de euro pe luna, puteam lua acelasi lucru la 40000 de euro. Italianul X a venit in Romania cu palma in fund (a se citi ca n-a dat un ban!) si a primit de la politicienii nostri (moca!) doar vreo 10000 de hectare (cadou?!) – pe care nici macar nu le-a prea lucrat in fapt, iar acum le vinde inapoi boilor de romani cu cateva zeci de milioane de euro. Nu e un caz singular ci o adevarata epidemie de astfel de falsi oameni de afaceri straini. Pe de alta parte, romani, rude, plecati in strainatate cu catel, cu purcel, isi cumpara case de gata si teren, pur si simplu la jumatate din timp si bani din cat ar fi cheltuit in tara pe acelasi lucru. Suna neverosimil daca n-as fi constatat asta personal. Localnicii din acele tari ar fi platit pretul intreg, dar, daca veneau si ei in Romania cu acei bani ar fi primit si ei niste hectare extrem de usor! Este facilitata (de catre politicieni si alti factori) migratia la scara mare intre tari pentru ruperea omului de radacinile sale spirituale, culturale, de familie etc.

  Asa ca povestile cu „succesul” neverosimil al unor straini in tara romanilor care mor de foame si „succesul” bizar de rapid al unor romani in tarile de unde locuitorii isi cam iau lumea in cap, au in fundal un puternic „ajutor” ocult. „Ajutor” cunoscut de foarte putina lume, inteles de si mai putina lume… Iar ceea ce este cu adevarat diabolic in acest plan: cei care beneficiaza de asemenea „plocoane” (atribuite fie „norocului”, „sansei”, „performantelor personale” ori „conjuncturii economice”) la mutatul dintr-o tara in alta, nici macar nu au habar si nici nu au mijloace sa afle vreodata ca „norocul” care a dat peste ei este oricum numai intamplator nu. Iar ca orice forma de (neo)marxism care se respecta, asemeni comunismului din fosta URSS, oculta se foloseste din plin de aceste cazuri, in scop propagandistic, pentru a stimula si mai multa lume sa ia de buna voie calea exilului…

 5. Subscriu Flori ! Nici eu nu ma puteam exprima mai bine

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii