Noutăți

Un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei…

 •  
 •  
 •  

Ar putea fi adevărat acest lucru? Ca un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, să se afle în Ulan Bator, capitala Mongoliei? Ei bine, prof. univ. dr. Nicolae Leonăchescu, fost secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților din România, ne spune că da și ne împărtășește povestea unui document care poate să fie de o valoare inestimabilă. Deși în calitatea politică pe care a avut-o a făcut o serie de demersuri pe lângă oficialii cei mai înalți ai statului român pentru ca acest document să fie adus în țară sau să fie măcar foto-copiat, nimeni nu a fost interesat să miște un deget pentru a-l obține, încă o dovadă a iresponsabilității și a politicii antinaționale purtate de mulți dintre indivizii care au condus și conduc statul român.

Invitat în anul 2013 la emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE pe care o realizez pe Nașul Tv, Nicolae Leonăchescu vine cu informații extrem de interesante și despre LIMBAJUL TEHNIC al dacilor, păstrat până în zilele noastre.

Vă invit, așadar, să urmăriți o altă emisiune incitantă în care, de la minutul 35 se vorbește despre descoperirea unui manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, care se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și în reluare duminica, de la ora 11:00

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei…

 1. Dl. Profesor zice ca si daca ne vor mistuii de pe aceste meleaguri pamantul o sa nasca oameni cu trasaturi Dacice indiferent ce oameni vor popula aceste locuri. Foarte interesanta emisiunea la fel ca orice rezulta dupa implicarea dvs.

 2. E o alta putere deasupra noastra care va face sa nu disparem. Pare la fel metafora ca si O ENIGMA SI UN MIRACOL, POPORUL ROMÂN. La fel si faptele lui AVVA Arsenie Boca si ale altora, fiindca mintea noastra nu e pregatita si antrenata pentru ceea ce nu are explicatii conforme cu nivelul de cunoastere. Asemenea lucruri trebuie sa ti se intample tie personal. Apoi mai sunt cei care au grade de initiere, din Biserica sau din afara ei.
  O minte iscoditoare si incapatanata poate pune cap la cap informatiile din scrierile vechi cu ceea ce a fost descoperit in sit pentru a afla cine suntem si cine ne protejeaza.

 3. Consider ca filmele dvs. trebuiesc subtitrate in limba engleza. Astfel, in timpul dezbaterilor, conferintelor internationale profesorii straini, rau intentionati, sa se simta sugrumati.

 4. Cristian Tepes // 4 martie 2017 at 22:12 // Răspunde

  Pianista chiar exista . Chia-Hua Huang Biography – InstantEncore
  http://www.instantencore.com/contributor/bio.aspx?CId=5168556

 5. Cristian Tepes // 4 martie 2017 at 22:15 // Răspunde

  Chia-Hua (Doris) Huang was born in Tainan, Taiwan. She began studying piano at age four and gave her first recital in Tainan Performance Hall at age nine. She has performed as both a concerto soloist and solo recitalist. In addition to her musical career, Chia-Hua pursues visual art and has held several exhibitions for her paintings in Taiwan and Japan. She is currently a doctoral candidate at the University of Northern Colorado, with primary studies in piano performance and secondary studies in harpsichord. Chia-Hua’s latest project is to record Robert C. Ehle’s (b.1939) collected works for piano.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii