Noutăți

Un impresionant stoc de arme a fost descoperit în apropierea unei moschei din Germania. Cât de aproape suntem de un măcel islamist în Europa?

 •  
 •  
 •  

O cantitate impresionantă de arme, aparținând unor extremiști islamici, a fost găsită ascunsă lângă o moschee din Germania. Impresionantul arsenal a fost descoperit, anul trecut, în timpul unui raid, de către o echipă a forțelor speciale din Nordrhein-Westfalen. Armele au fost găsite într-o cameră frigorifică a unui distribuitor de legume, lângă o moschee. (În România, presa nu a prea vorbit despre asta)

Nordrhein-Westfalen (Renania de Nord-Westfalia) este cel mai mare land federal din Germania, având o populație mai mare de 18 milioane de persoane. Germania, stat care s-a dovedit foarte ospitalier și tolerant față de imigranți, investind miliarde de euro în integrarea acestora, a înregistrat creșteri accentuate, în ultimii ani, a numărului de islamiști ultra-conservatori cunoscuți sub numele de salafiști. Numărul total al simpatizanților era, la nivelul anului 2016, de 8.900, în vreme ce la sfârșitul anului 2014 ei erau circa 7.000.

Pericolul salafiștilor fundamentaliști, care sunt gata să folosească violența și să comită acte extremiste este din ce în ce mai mare, în Germania. O mare primejdie este ca grupurile de salafiști, de jihadiști și de membri ai ISIS din Germania să obțină sprijin din partea unor forțe armate și servicii de informații ale unor state predispuse să susțină terorismul.

b

Constituirea unor arsenale bogate, precum cel descoperit anul trecut în preajma moscheii din Germania, dezvăluie intenția pregătirii unor atentate de amploare, precum și faptul că grupările teroriste au parte de o susținere consistentă, logistică și financiară.

Politicienii trebuie să trateze cu mai multă seriozitate aceste enorme riscuri iar presa ar trebui să își asume cu mai multă seriozitate rolul de informare a populației. Ismail Tipi, un politician local, a declarat, la momentul descoperirii bogatei colecții de arme că: „…putem presupune că arsenalele secrete au fost înființate pentru atacuri teroriste de amploare nu numai în Germania, ci și în întreaga Europă. Ar însemna să ne abandonăm îndatoririle, dacă nu vom recunoaște acest pericol și nu vom descoperi aceste arsenale.”

Autoritățile germane și-au exprimat, la momentul respectiv, îngrijorarea că Statul Islamic și-ar putea intensifica atacurile în Europa, pe măsură ce își pierde teritoriul în Irak și Siria, temeri care s-au dovedit întemeiate. Există, în continuare, riscul ca Statul Islamic să exporte activitățile sale distructive în Europa. Printre sutele de mii de refugiați care pătrund în Europa se pot afla sute de militanți islamiști. Cine stă să verifice garanțiile pe care le prezintă fiecare nou venit, în parte?

Oare cum au reușit islamiștii să colecteze importanta cantitate de armament de război descoperită anul trecut, fără ca serviciile de informații din țara gazdă să prindă de veste mai înainte? Până la urmă, acele arme puteau fi utilizate oricând. Și împotriva oricui.

Și mai avem o întrebare: De ce presa românească aproape că nu a reacționat în 2016 la această descoperire de-a dreptul șocantă?

c

Sursa: www.express.co.uk

Text: Tomi Tohaneanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Un impresionant stoc de arme a fost descoperit în apropierea unei moschei din Germania. Cât de aproape suntem de un măcel islamist în Europa?

 1. cetățeanul tulburat // 26 iulie 2017 at 17:52 // Răspunde

  Trusturile fake news media sunt unealta serviciilor secrete…pe toate continentele.
  Nu v-ați întrebat până acum de ce sunt atâtea servicii secrete pe planetă? Ele nu servesc cetățenii de rând…sunt create să urmărească și să controleze populația. Dar ce au de ascuns toată rețeaua de servicii secrete la vedere, bisericile de orice confesiune și agențiile militare super secrete care sunt parte din guvernul din umbră?! Exact civilizațiile extraterestre care vor să ia contact cu noi intr-un mod pașnic. Din păcate noi trăim în La-La Land, ei sunt câteva milioane de băieți deștepți, iar noi…câteva miliarde de proști…dar dacă cele miliarde de proști ar ignora sistemul care ne ține în minciună și întuneric, intr-un mod pașnic fără violență…Viața pe planetă s-ar schimba rapid. Oricum se dorește schimbarea din partea elitei, 70% dintre globaliști vor să verse adevărul, iar primul pas o să fie free energy pentru toată gașca.

 2. O sa vezi free energy , cand o sa-mi vad ceafa.
  Mai degraba o sa vezi cum vom cumpara “aer curat la pet”:(
  Gata, nu le mai dau idei , deja dau mii de euro, pe “apa plata si sifon “, tot la pet 😀
  O zi frumoasa.

 3. cat de speciale vor fi fost serviciile din Germania de au facut o asa descoperire ! de unde au avut informatia ? de la serviciile de informatii !!! ?

 4. Asa au facut si cu evreii si pina la urma ce s-a intimplat???Istoria se repeta???

 5. Ali Ibraim (România) // 11 mai 2020 at 21:51 // Răspunde

  Învrăjbirea pe criterii religioase este o unelaă des folosită de călăii de prin americi – artizanii terorismului islamic.
  Începând cu Binladen, aceste „arme” s-au folosite pentru destabilizarea suveranităților naționa și numai în Orientul Mijlociu criminalii ONU și NATO au lăsat munți de cadavre umane, îngropându-i fără ritual cu escavatoarele în gropi comune.
  Făcătura asta de știre este una dintre dexintoxicările mediatice servite maselelor de peste două decenii și mă întreb până când vor continua astfel nojicii lipsite de adevăr?
  Ca să crezi descoperirea unui arsenal într-o țară cu servicii impecabile precum Germania, trebuie să fi cel puțin retarda și ar mai fi ceva, prin absurd, dacă acest ar senal s-ar fi descoperit țângă o Biserică Creștină, credți voi că nu TOT MUSULMANII ar fi fost acuzați?

 6. Oculta mondială,Francmasoneria toate au ceva în comun!Reducerea populației,căt mai grabnic!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii